Görüş Bildir
Haberler
Bu 7 Soruda Senin Hayata Karşı Bakış Açını Söylüyoruz!

etiket Bu 7 Soruda Senin Hayata Karşı Bakış Açını Söylüyoruz!

Ebru Çiftçi
09.08.2018 - 18:51 Son Güncelleme: 11.08.2018 - 01:59

Herkesin hayata karşı farklı bir bakış açısı vardır. Biz senin bakış açını söyleyeceğiz.

Haydi o zaman testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Hayatında hayal ettiğin bir şeyi başarabilmek adına zorlu bir yoldan geçmen gerekiyor. Bu yol şu şekilde: Hiç bilmediğin bir ülkeye tek başına gideceksin ve sevdiklerinin hiçbiriyle iletişim kuramayacaksın. Ne yaparsın?

4. Peki aşık olduğun insan senin için bunlardan hangisini yapsa hiç düşünmeden evlenirsin?

5. Peki mutluluk deyince aklına gelen ilk şey bunlardan hangisidir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki çalışmayı çok istediğin bir işten sana teklif geldi diyelim. Fakat çalışacağın yerde senin hiç mi hiç sevmediğin insanların senin üstün olduğunu öğrendin. Çalışır mısın?

7. Ve son olarak, hayatla ilgili söylenen sözlerden birini seç bakalım.

Hayata olumlu bir bakış açısıyla bakıyorsun!

Sen hayatının büyük bir kısmını aslında zor zamanlar geçirerek yaşadın. Bundan dolayı her zaman insanlara değer vermeye ve onları anlamaya çalışıyorsun. Hiçbir zaman karşındaki insanı küçümsemez onları daha da yüceltirsin. Kalbinin temizliği sayesinde yanında sana değer veren insanlar var. Önceden senin bu iyi niyetini suistimal etmek isteyen insanlar oluyordu. Fakat sen o kadar çok tecrübe edindin ki bundan sonra böyle olmaması için elinden geleni yaptın. Ve hayatına alacağın insanları öyle bir seçtin ki artık kendini çok daha mutlu hissediyorsun. Elbette yanıldığın zamanlar olacak ama bu artık seni etkilemiyor. Çünkü kendi çizginde ilerlemeye devam ediyorsun. Tüm bunların yanında sen yaşadığın tüm bu olumsuz şeylere rağmen hayata mutlulukla bakmaya özen gösteriyorsun. Her ne olursa olsun hayata olumlu bir bakış açısıyla bakmak seni hep doğru yola götürüyor. O yüzden kendini o kadar güçlü hissediyorsun ki kimse seni yıkamaz.

Şu hayatta en değerli kişinin sen olduğunu biliyorsun!

Sen artık her şeyin o kadar farkındasın ki şu hayatta en değerli şeyin kendin olduğunu düşünüyorsun. Ve tüm hayatını bunu düşünerek kuruyorsun. Çünkü hiçbir insan için değmeyeceğini, hayatın sadece senin hayatın olduğunu ve bir daha böyle mutlu olamayacağını düşünüyorsun. Arkadaşlarınla, ailenle ve etrafındaki diğer insanlarla arandaki ilişkiyi buna dayandırarak kuruyorsun. Eğer canın bir şey yapmak istemiyorsa asla yapmazsın. Kimse sana zorla bir şeyi yaptıramaz. Biraz zor bir yapın var. Bundan dolayı etrafında kalabalık insan olmaz. Sadece seni sevenler ve değer verenler olur. Herkese iyi davranmaz, herkese hak ettiği kadarını verirsin. Çünkü senin hayatın çok ama çok değerli. Kimsenin bunu mahvetmesine izin vermezsin.O yüzden çok ama çok şanslısın. Umarız bir gün herkes senin gibi kendini değerli bulur ve başkaları gibi üzülmez.

Hayalci bir bakış açısıyla bakıyorsun!

Senin hayata bakışın tamamen sana özgü. Her şeyi kendine göre, kendinden bir şeyler katarak, kimsenin aklına hayaline gelmeyecek şekilde yorumluyorsun. Senin tüm görüşlerin, fikirlerin, vs. tamamen özgün şeyler. Bu her zaman seni ön plana çıkarıyor, özgür fikirlerini duymak insanların hoşlarına gidiyor. Eğer hayal gücünü kullanabileceğin bir ortamdaysan, bu yönde bir eğitim aldıysan çok şanslısın ancak bu yönünü kısıtlayan bir iş kolundaysan veya bunu kullanamayacağın bir bölümde okuyorsan işin maalesef zor. Çünkü hayal gücün senin her şeyin. Bu hayal gücü gündelik yaşamında da seni besleyen ana unsur, bu sayede çok seviliyor, insanlara pozitif enerji aşılıyorsun. Çevrendeki insanlar seninn bu neşenden, pozitifliğinien istifade etmek için neredeyse sırada. Son derece sosyal,aktif ve enerjik birisi olmanın temelinde de bu hayalci kişiliğinin katkısı büyük.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
832
355
174
115
33
32
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın