Görüş Bildir
Haberler
Senin Karakterin Hangi Aile Üyesinden Geliyor?

etiket Senin Karakterin Hangi Aile Üyesinden Geliyor?

Ebru Çiftçi
07.08.2018 - 15:51 Son Güncelleme: 08.08.2018 - 17:59

'Offf aynı babana çekmişsin!'  veya 'Huylarını resmen annenden almışsın ya!' cümlelerini hepimiz mutlaka duymuşuzdur. Peki sen hangisine çekmişsin?

Haydi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Söyle bakalım, akrabalarından birinin senin yüzüne gülüp arasından iş çevirmesi olayında onlara karşı tavrın ne olur?

4. Diyelim ki kardeşin senin yaptığın bir şeyi gidip annene babana şikayet etti. Ve seni zor bir duruma soktu. O an kardeşine ne yaparsın?

5. Peki kendini kötü hissettiğin zamanlarda ilk yanına gideceğin kişi kim olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki, sevgilini artık ailenle tanıştırman gerektiğini düşündün ve eve yemeğe çağırdın. O an evdeki durum sence nasıl olur?

7. Peki bayramlarda sana en çok para veren akraban kim oluyor?

8. Ve son olarak, daha önce hiç evlatlık olduğunu düşündün mü?

Senin karakterin aynı annene benziyor!

Sen aileden tıpkı annene benziyorsun. Belki dış görünüş olarak babana çekmiş olabilirsin ama huyların tıpkı annen gibi. O yüzden annenle aran çok daha iyi gibi. Bir şey olduğunda yanına ilk gideceğin kişi annen olur. O yüzden aranızdaki bu ilişkiyi çok kıskandık açıkcası.

Senin karakterin aynı babana benziyor!

Sen karakterini resmen babandan almışsın. Her şeyinle resmen babana benziyorsun. Hatta sana bazen aynı babanın küçüklüğüsün diyenler oluyor. Sen bazı huylarını sevmesen de genel olarak babana çektiğin için seviniyorsun.

Senin karakterin aynı teyzene benziyor!

Sen aynı teyzene benziyorsun. Karakterin, tavrın aynı ona benziyor. Ailen zaten nasıl böylesine teyzene benzediğini merak ediyorlar. Teyzenle de aran bu yüzden çok iyi.

Senin karakterin aynı halana benziyor!

Aranızdaki benzerlik gerçekten çok hoşuna gidiyor. Çünkü halanı zaten çok seviyorsun ve bu yüzden de çok iyi anlaşıyorsun. Seni çok iyi anladığını düşünüyorsun ve bir derdin olduğunda ona gidiyorsun. Bu çok güzel bir ilişki.

Senin karakterin aynı amcana benziyor!

Sen aynı amcana benziyorsun. Karakterin, tavrın aynı ona benziyor. Ailen zaten nasıl böylesine amcana benzediğini merak ediyorlar. Amcanla da aran bu yüzden çok iyi.

Senin karakterin aynı dayına benziyor!

Sen aynı dayına benziyorsun. Karakterin, tavrın aynı ona benziyor. Ailen zaten nasıl böylesine dayına benzediğini merak ediyorlar. Dayınla da aran bu yüzden çok iyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
602
315
170
117
108
63
49
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın