Görüş Bildir
Haberler
Seni Neden Sevmiyorlar?

etiket Seni Neden Sevmiyorlar?

24.03.2018 - 14:39

Gel şu mevzuyu bir açıklığa kavuşturalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın?

3. İnsanlığa dair yeşeren umutların var mı içinde?

4. Peki, seni en çok kim üzdü?

5. Diyelim ki moralin çok bozuk, nerede olmak istersin bu esnada?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşlarınla ne sıklıkla görüşürsün?

7. Sevilmek bir ihtiyaç mı sence?

8. Şu meşhur sevgili akımdan beğendiğin fotoğrafı seç bakalım.

9. Önce kötü haberi mi yoksa iyi haberi mi duymak isteyenlerdensin?

10. Bir defter seçmeni istiyoruz şimdi de.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Son olarak günün çoğunu nerede geçiriyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seviliyorsun!

Canım benim, hiç kafana takma böyle şeyleri. Senin cevaplarına göre zaten fazlasıyla sevildiğin ortada. Yalnızca kafanda böyle yanlış bir düşünceye kapılmışsın. Fazla ince düşünen ve her şeyi olumlu, olumsuz kafasına takan birisin. Bu da insanların sana olan tavırlarını, konuşmalarını sürekli kendince değerlendirdiğini gösteriyor. Hal böyle olunca da en ufak şeylerde, 'acaba sevilmiyor muyum' diye düşünmene neden olmuş. Bu düşünceni hemen ortadan kaldıralım. Etrafındaki arkadaşların, ailen ve seni tanıyan herkes, senin ne kadar iyi biri olduğunun farkında. Sana olan sevgileri ise anlatılamayacak derecede fazla. Zaten sen sevilmeyecek bir insan değilsin ki... Hiç o tatlı canını üzme, etrafında seni senden daha çok düşünen bir sürü insan var. Yalnızca bunu fark edememişsin. Belki de olumsuzluklara fazla odaklandığın içindir. Emin ol, sen çevrende gayet sevilen ve arkasından çok iyi yönde konuşulan birisin.

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar!

Eğer sevilmediğini düşünüyorsan bu kesinlikle dürüst ve dobra olduğun için. İnsanlara yaranmak gibi çıkarcı amaçların yok bu hayatta. Bu yüzden de her zaman aklından geçen ne varsa pat pat söylüyorsun. Hiç kimseden çekinmiyorsun. Bu da birçok insanı mutsuz ediyor tabii. Sana içten içe kin duymaya başlıyorlar. Çünkü sen onların istediği gibi bir insan olmuyorsun, kendi istediğin gibi birisin. Bu yönünü gerçekten çok takdir ediyoruz. Günümüzde, dürüstlük kavramından çok uzak yaşıyor artık herkes. Kendilerini bir yalana inandırıyorlar ve buna da mutluluk diyorlar. Halbuki gerçekler er ya da geç mutluluk getirir. Sen bunu çok iyi bilenlerdensin. Eğer yüzleşilmesi gereken bir şey varsa yüzleşilmesi taraftarısın. Kendini saçma yalanlarla avutmuyorsun. İnsanlar senden onlara duymayı istedikleri şeyi söylemeni istiyorlar. Sen de bunu yapmıyorsun çünkü bunun yanlış olduğunu biliyorsun. Bu yolda devam etmelisin. Boşver seni böyle sevecek olan sevmesin...

Herkese hak ettiği gibi davranıyorsun!

Evet yanlış anlamadın insanlara göre senin suçun(!) bu... Sen kimseye eyvallahı olmayan, herkese de hak ettiği muameleyi yapan birisin. Sırf konumundan, vasfından dolayı birine kaba tabirle yalakalık yapmıyorsun. O kişinin kalbi önemli çünkü senin için. Eğer iyi bir insan değilse kim olursa olsun ona hak ettiği karşılığı veriyorsun. Senin gibi çıkar kaygısı yaşamayan insanlardan o kadar az kaldı ki... Umarız bu özelliğini hiç kaybetmezsin. Bırak ne derlerse desinler, böyle düşünen insanların sevgisine de ihtiyacın yok zaten. Etrafında ne olursa olsun arkanda duracak o kadar çok arkadaşın var ki. Bunların en başında da ailen geliyor tabii. Kimseye yaranmak zorunda hissetme sakın kendini, zaten böyle bir düşüncen yok. Fakat biz yine de sana bunu hatıratmak istedik. Hiçbir zaman yalnız değilsin. Bunu sakın unutma  :)

Güçlüsün ve kıskanılıyorsun!

Sevilmemenin nedeni gayet açık değil mi? İnsanlar seni çok kıskanıyorlar. Senin gibi olamadıkları için de senden nefret ediyorlarmış gibi davranıyorlar. Senin kendini değersiz hissetmeni istiyorlar çünkü. Tabii sen zaten bunun yeterince farkındasın. O yüzden bu konuya çok da aldırış etmiyorsun. Ayrıca sırf seni üzmek için bu kadar uğraşan insanların yalan sevgisini de ihtiyacın yok. Etrafında zaten çok güvendiğin, seni seven insanlar var. Fakat büyük bir çoğunluk da bunun tam tersi. Zaman zaman bu durum canını sıkıyor ama sonra onların senin hayatında bir yeri olmadığını hatırlıyorsun. Bize sorarsan da düşünmeye, canını sıkmaya hiç değmez. Böyle insanların seni sevmesine zaten gerek yok. Kıskanılmak kolay değildir. Fakat sen o kadar başarılı ve güçlüsün ki, bu durum kaçınılmaz oluyor. Kendini böyle şeyler için sakın üzme. Onedio sonuna kadar yanında :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3405
1419
565
352
330
193
159
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın