Görüş Bildir
Haberler
İki Talepte Bulunduğu Ortaya Çıktı! İmamoğlu ve Erdoğan Arasında Sürpriz Görüşme

İki Talepte Bulunduğu Ortaya Çıktı! İmamoğlu ve Erdoğan Arasında Sürpriz Görüşme

Batuhan
19.02.2021 - 13:49

Gazeteci İsmail Küçükkaya, İBB Başkanı İmamoğlu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında görüşme yaşandığını ve İmamoğlu'nun iki talebinin olduğunu söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazeteci İsmail Küçükkaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan arasında Topbaş’ın cenazesinde geçen diyaloğu açıkladı. Küçükkaya, “İmamoğlu, Erdoğan’dan iki talepte bulunmuş” dedi.

Geçtiğimiz günlerde vefat eden eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın cenazesinde Erdoğan ile arasında geçen diyaloğu İmamoğlu’nun, kendisine anlattığını belirten Küçükkaya görüşmeden detayları aktardı.

İsmail Küçükkaya açıkladı: “Sizden para istiyor değilim..."

Küçükkaya’nın anlattığına göre, Ekrem İmamoğlu, Erdoğan’dan iki talepte bulundu. İmamoğlu, Erdoğan'a, “Sizden para istiyor değilim. Ama borçlanma talebimiz var, belediyenin durumunu biliyorsunuz. Borçlanma talebimizi onaylamanızı bekliyoruz. İkincisi de 8 yıldır belediyeye otobüs alınmıyor. Otobüs alımı var lütfen bu konuda yardımcı olunuz” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
8
5
3
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

O iş yatar. Göz göre göre sarayın ejder meyveli sımotisi mi eksilsin şimdi?

Pasif Kullanıcı

hani İstanbul veli nimetti sayın başkanım? hani kendi kaynaklarıyla kendisine yeterdi güzel İstanbul?

Eeyore eyore

Yemezler.. Gelir gelmez araçları dizip fuzuli diye göz boyadın.. Sonra koç holdingden yüzlerce araç kiraladın ee tâbi sende haklısın o kadar seçim zamanı uça... Devamını Gör