Görüş Bildir
Haberler
How I Met Your Mother'ın Karizmatik Çapkını Neil Patrick Harris'in Oynadığı En İyi Dizi ve Filmler

How I Met Your Mother'ın Karizmatik Çapkını Neil Patrick Harris'in Oynadığı En İyi Dizi ve Filmler

How I Met Your Mother dizisindeki Barney rolüyle hafızalarımıza kazınan, bizleri bol bol güldüren Neil Patrick Harris'in ne kadar başarılı bir oyuncu olduğu bizler için tartışmasız. Biz onu her ne kadar Barney olarak tanıyıp hatırlasak da bambaşka karakterlere hayat verip yer yer güldürmeyi yer yer de bizleri üzmeyi çok iyi başarıyor. Sizler için karizmatik oyuncunun yer aldığı en iyi dizi ve filmleri derledik. Bu liste legen... wait for it... dary! İyi seyirler! 👇

Kaynak: Filmlerle ilgili bilgiler, IMDb ve TMDB sitelerinden alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Animal Room, 1995

21. Animal Room, 1995

IMDb: 5.1 

Özet: Bilinen bir uyuşturucu kullanıcısı olan alaycı ve zeki Arnold Mosk, lisesinde ciddi rahatsızlıkları olanlara yönelik bir disiplin programına alınır ve burada psikopat Doug Van Housen ve çetesinin ana hedefi haline gelir. 

Oyuncular: Ryan Payne Bell, Dechen Thurman, Eddie Malavarca 

Yönetmen: Craig Singer

20. The Smurfs, 2011

20. The Smurfs, 2011

IMDb: 5.4 

Özet: Kötü büyücü Gargamel, Mavi Ay kutlamaları sırasında Şirinler köyüne saldırır ve Şirinleri şelaledeki gizli bir geçide kovalar. Büyülü geçitten geçen mavi yaratıklar kendilerini bir anda 2011 New York'unda, Central Park’ın tam ortasında bulurlar. Sadece üç adet elma boyutunda olan Şirinler, Big Apple olarak da bilinen New York'ta sıkışıp kalırlar. Fakat Gargamel ve korkunç kedisi Azman da Şirinler’in peşinden New York'a gelmiştir! Şirinler şimdi Gargamel'e yakalanmadan köylerine dönmenin yollarını arayacaklar. 

Oyuncular: Hank Azaria, Katy Perry, Jonathan Winters 

Yönetmen: Raja Gosnell

19. Beastly, 2011

19. Beastly, 2011

IMDb: 5.5 

Özet: Kyle, oldukça yakışıklı bir gençtir. Zengin bir aileden gelen Kyle, buluşacağı kadını yüz üstü bırakır ve korkunç bir lanetin hışmına uğrar. Kyle, nefret ettiği ne varsa, ona dönüşmüştür. Artık çirkin ve insanların yüzüne bakmaktan korktukları bir yaratıktır. Kyle bu kara büyüyü bozmak ve eski haline dönebilmek için gerekli şartı yerine getirmelidir: Kyle’ın bir an önce gerçek aşkı bulması gerekmektedir. 

Oyuncular: Alex Pettyfer, Vanessa Hudgens, Mary-Kate Olsen 

Yönetmen: Daniel Barnz

18. Downsizing, 2017

18. Downsizing, 2017

IMDb: 5.8 

Özet: Nüfusun aşırı artması sonucunda Norveçli bilim adamları buna bir çözüm olarak insanların boyunu 12 cm’e nasıl indirgeyeceklerini keşfeder ve 200 yıl içinde tüm insanların küçülmesini önerirler. Minyatür bir dünyada ne kadar az para harcandığını fark eden insanlar daha iyi bir hayat arzusuyla küçülmek isterler. Bir “iş ve uğraşı terapisti” olan Paul Safranek ve eşi Audrey de aynı sebepten dolayı Omaha’daki stresli yaşamlarını terk ederek küçülmeye karar verirler. Ancak son anda Audrey kararından cayar. Paul küçüldüğüyle kalarak tek başına bu yeni minyatür dünyada hayatını değiştirecek maceralara atılacaktır. 

Oyuncular: Matt Damon, Christoph Waltz, Hong Chau 

Yönetmen: Alexander Payne

17. Undercover Brother, 2002

17. Undercover Brother, 2002

IMDb: 5.9 

Özet: Afro-Amerikan bir örgüt olan B.R.O.T.H.E.R.H.O.O.D., Kuzey Amerika'daki siyahların değerlerini savunan beyaz bir örgüt olan 'The Man 'e karşı sürekli bir mücadele içindedir. Afro-Amerikan aday General Warren Boutwell başkanlık kampanyasında garip davranışlar sergileyince, Undercover Brother 'The Man' için gizli çalışmak ve potansiyel adaya ne olduğunu bulmak için işe alınır. 

Oyuncular: Eddie Griffin, Denise Richards, Aunjanue Ellis-Taylor 

Yönetmen: Malcolm D. Lee

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. A Million Ways to Die in the West, 2014

16. A Million Ways to Die in the West, 2014

IMDb: 6.1 

Özet: Western türündeki filmde, ürkek bir çiftçi bir silahlı çatışmada sözünden dönünce kız arkadaşı tarafından terk edilir. Fakat bir kanun kaçağının karısı kendisine nasıl ateş edileceğini öğretince kahramanımız da kız arkadaşını geri kazanmak için bir şans elde eder. 

Oyuncular: Seth MacFarlane, Charlize Theron, Liam Neeson 

Yönetmen: Seth MacFarlane

15. The Christmas Blessing, 2005

15. The Christmas Blessing, 2005

IMDb: 6.2 

Özet: Nathan Andrews artık büyüdü. Genç bir doktor olan Nathan, kariyer seçimini sorgulamaya başlar ve ruhunu aramak ve babasıyla yeniden bağlantı kurmak için memleketine gider. Eve döndüğünde, öğretmeni Megan Sullivan ile filizlenen bir aşk ve öğrencisi Charlie Bennett ile hızlı bir dostluk, Nathan'a hayatı anı yaşamayı ve arkadaşları ve ailesiyle geçirdiği zamanı kucaklamayı öğretir. 

Oyuncular: Neil Patrick Harris, Rebecca Gayheart, Angus T. Jones 

Yönetmen: Karen Arthur

14. Doogie Howser, M.D, 1989-1993

14. Doogie Howser, M.D, 1989-1993

IMDb: 6.5 

Özet: Doogie Howser bir doktor. Aynı zamanda 10 yaşında üniversiteden mezun olmuş ve 14 yaşında tıp fakültesini bitirmiş 16 yaşında bir dahi. Ama o hala bir ergen, normal ergen arkadaşları ve sorunları var. Ancak normal bir ergenin aksine, bir yandan araba kullanmayı öğrenirken bir yandan da kalp nakli gibi ciddi tıbbi vakalara danışmanlık yapmaktadır. 

Oyuncular: Neil Patrick Harris, Max Casella, Belinda Montgomery 

Yaratıcılar: Steven Bochco, David E. Kelley

13. Harold & Kumar Go to White Castle, 2004

13. Harold & Kumar Go to White Castle, 2004

IMDb: 7.0 

Özet: Bir çekik gözlü vatandaş olan Harold kızlarla arası pek de iyi olmayan bir gençtir. Ekürisi Kumar'ın ise en büyük derdi sosyal hayatta yeterince kendisine saygı gösterilmemesidir. Bu tip ortak dertlerden muzdarip bu iki arkadaşın kaderi bir gün değişecektir. Peki ama nasıl? Tabi ki 'Beyaz Şato'ya geldiklerinde tüm yaşamları artık değişecektir.

Oyuncular: John Cho, Kal Penn, Ethan Embry 

Yönetmen: Danny Leiner

12. The Unbearable Weight of Massive Talent, 2022

12. The Unbearable Weight of Massive Talent, 2022

IMDb: 7.0 

Özet: Artık istediği işleri alamaz olan ve parası da suyunu çekmeye başlayan Nic Cage, kendisinin büyük bir hayranı olan zengin Javi'nin doğum gününe katılması için gelen $1 milyonluk teklifi kabul eder. Javi ile iyi anlaşan Cage, CIA tarafından Javi'nin mafyatik yanını öğrenen ve CIA için gizli ajanlık yapmak durumunda kalır. 

Oyuncular: Nicolas Cage, Pedro Pascal, Tiffany Haddish 

Yönetmen: Tom Gormican

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. The Proposition, 2005

11. The Proposition, 2005

IMDb: 7.3 

Özet: Outback kasabasının çorak ve zalim topraklarında, Charlie Burns, yerel hukuk adamı Stanley'den inanılmaz bir teklif alır. Küçük kardeşi Mikey'i idamdan kurtarmak için ağabeyi Arthur'u bulup öldürmesi gerekmektedir. Charlie, intikam, sadakat ve vicdanı arasında savaş verirken, Stanley, İngiltere'deki uygar yaşamından vazgeçer ve kanunları ve düzeni koruyup masum eşi Martha'yı çevresindeki vahşilerden korumaya çalışır. 

Oyuncular: Ray Winstone, Guy Pearce, Emily Watson 

Yönetmen: John Hillcoat

10. Starship Troopers, 1997

10. Starship Troopers, 1997

IMDb: 7.3 

Özet: Johnny Rico, liseden mezun olduktan sonra, Yıldız Gemisi pilotu olmak için donanma akademisine kaydolan kız arkadaşı Carmen'i etkilemek için Mobil Piyade Birliği'ne katılır. Trajik bir eğitim kazası meydana gelince, Johnny yanlış nedenlerle piyadelere katıldığını fark eder. İnsanlık ile 'Böcekler' olarak bilinen araknoid bir tür arasındaki yıldızlararası bir savaş başladığı sırada istifasını vermek üzeredir. 

Oyuncular: Casper Van Dien, Denise Richards, Dina Meyer 

Yönetmen: Paul Verhoeven

9. Neil's Puppet Dreams, 2012-2013

9. Neil's Puppet Dreams, 2012-2013

IMDb: 7.6 

Özet: Dizide, Neil Patrick Harris, sürekli uyuyan ve uyurken kukla karakterlerle tuhaf rüyalar gören bir karakteri canlandırıyor. Her bölüm, 'Merhaba, ben Neil. Çok uyurum ve rüya gördüğümde, rüyalarım kuklalarla dolu.' diyerek başlıyor ve ardından Neil'in bir kukla rüyası görerek uyuyakalmasıyla devam ediyor.

Oyuncular: Neil Patrick Harris, David Burtka, Brian Clark 

Yaratıcılar: David Burtka, Neil Patrick Harris, Janet Varney

8. Company, 2011

8. Company, 2011

IMDb: 7.7 

Özet: Film, New York City'de yaşayan bekar bir adam olan Robert ve onun evli ya da nişanlı çiftlerden oluşan arkadaş çevresini merkezine alır. 35. doğum gününde pastadaki hiçbir mumu üfleyemeyen Robert, arkadaşlarının ona doğum günü dileğinin yine de gerçekleşeceğine dair söz vermesiyle başlar. Robert, her biri arkadaş çiftlerden birini ziyaret ettiği ya da bir kız arkadaşıyla yalnız olduğu bağlantısız kısa hikayeler dizisinde yer alır​.

Oyuncular: Neil Patrick Harris, Patti LuPone, Martha Plimpton 

Yönetmen: Lonny Price

7. A Series of Unfortunate Events, 2017-2019

7. A Series of Unfortunate Events, 2017-2019

IMDb: 7.8 

Özet: Son derece zengin bir ailenin Violet, Klaus ve Sunny Baudelaire adlarındaki üç çocuğu, muazzam bir miras ile yetim kalmışlardır. Kendilerine kalan bu büyük mirası, anne ve babalarının bir yangında can vermelerinin ardından kullanabilmeleri için 14 yaşındaki en büyük kardeşlerinin, reşit yaşa ulaşmasını beklemeleri gerekmektedir. Uzak bir akrabaları olan Kont Olaf’ın yanına gönderilmeleri ile hayatları beklenmedik bir biçimde değişmeye başlar çünkü Olaf hiç de iyi niyetli biri değildir. Çocuklar çok geçmeden, bu adamın, sahip oldukları mirası ellerinden almanın peşinde olduğunu fark ederler. 

Oyuncular: Neil Patrick Harris, Patrick Warburton, Malina Pauli Weissman

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. American Horror Story, 2011-

6. American Horror Story, 2011-

IMDb: 8.0 

Özet: Cinayet dolu geçmişi olan bir ev, bir akıl hastanesi, bir cadı meclisi, bir ucube gösterisi, bir otel, Roanoke'de bir çiftlik evi, bir tarikat, kıyamet ve bir yaz kampı da dahil olmak üzere farklı karakter ve mekanlara odaklanan bir antoloji korku drama dizisi. 

Oyuncular: Lady Gaga, Kathy Bates, Angela Bassett 

Yaratıcılar: Brad Falchuk, Ryan Murphy, Halley Feiffer

5. Stark Raving Mad, 1999-2000

5. Stark Raving Mad, 1999-2000

IMDb: 8.1 

Özet: Tony Shalhoub, pratik şakalarla takıntılı ve ilk kitabı 'Below Ground' ile çok satanlar listesine girmiş tuhaf bir korku romanı yazarı Ian Stark karakterini canlandırıyor. Neil Patrick Harris ise Stark'ın isteksiz editörü Henry McNeeley olarak karşımıza çıkıyor. Henry, çeşitli fobileri olan ve muhtemelen obsesif kompulsif bozukluğu olan bir karakterdir.

Oyuncular: Tony Shalhoub, Neil Patrick Harris, Eddie McClintock 

Yaratıcı: Steven Levitan

4. Gone Girl, 2014

4. Gone Girl, 2014

IMDb: 8.1 

Özet: Eski bir New York'lu yazar olan Nick ve karısı 'havalı kız' Amy. Beşinci evlilik yıl dönümlerinde Amy kaybolur ve evlilikleri bir gizeme dönüşür. Nick şüphe uyandırıcı davranışları yüzünden bir numaralı şüpheli olur. Amy, ölü ya da diri bulunmak üzere ilham arayışındaki dünyanın gözleri önünde medya çılgınlığının övülen malzemesi haline gelir. Nick ve Amy'nin bu romantik birlikteliği Amy'nin kaybolması ile simgesel bir Amerikalı suç hikayesine dönüşür. Amy'nin yok oluşu gizemli bir aynalı koridor haline gelir. Ortaya çıkan olaylar karışıklık ve şok etkisi yaratarak can alıcı soruları beraberinde getirir. 

Oyuncular: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris 

Yönetmen: David Fincher

3. How I Met Your Mother, 2005-2014

3. How I Met Your Mother, 2005-2014

IMDb: 8.3 

Özet: 2030 yılındayız; Ted Mosby çocuklarına anneleri ile tanışmasının ‘uzuuun’ hikayesini anlatıyor ve bir anda 2005 yılının Amerikası’na geri dönerek, beş sıkı dostun 20’li yaşlardaki eğlenceli yaşamalarına konuk oluyoruz. Ted, 27 yaşında Manhattan'lı bir mimardır. Hukuk fakültesinde okuyan Marshall ise en iyi dostudur ve dokuz yıldır beraber olduğu sevgilisi Lily vardır. Ekibin son üyesi Barney Stenson ise nev-i şahsına münhasır, takım elbise tutkunu bir kadın avcısıdır.

Oyuncular: Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders 

Yaratıcılar: Carter Bays, Craig Thomas

2. Dr. Horrible's Sing-Along Blog, 2008

2. Dr. Horrible's Sing-Along Blog, 2008

IMDb: 8.4 

Özet: Neil Patrick, bir video blogçusudur. Burada, hayatımıza sadece son 10 senedir girmiş olan yeni bir fenomen olan bloggerluk mevzusunun eğlenceli işlenmesi söz konusudur; zira Patrick uydurma işler peşinde kendi kendini eğlendirmeye çalışmaktadır. Filmin kötü adamı Dr. Horrible rolüne büründüğünde gönlünü yumuşatabilecek yegane isim ise çamaşırhanede aşk şarabını uğruna içtiği sevimli kız Penny olacaktır.

Oyuncular: Neil Patrick Harris, Nathan Fillion, Felicia Day

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. It's a Sin, 2021

1. It's a Sin, 2021

IMDb: 8.7 

Özet: Yıl 1981, yeni bir 10 yılın başlangıcında Ritchie, Roscoe ve Colin, Londra’da yeni bir hayata başlarlar. Başlangıçta birbirlerine yabancı olan bu eşcinsel genç çocuklar, en iyi arkadaşları Jill ile kendilerini bir arada bulurlar ve kısa sürede birbirlerinin maceralarını paylaşırlar. Ancak yeni bir virüs yükseliyor ve yakında hayatları hiç hayal etmedikleri şekillerde test edilecek. 10 yıl geçtikçe ve AIDS’in gölgesinde büyürlerken, her zamankinden daha şiddetli yaşamaya ve sevmeye kararlılar. 

Oyuncular: Olly Alexander, Nathaniel Curtis, Shaun Dooley 

Yaratıcı: Russell T. Davies

Bu içerikler de ilginizi çekebilir. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
4
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın