Görüş Bildir

Golf sahasının demir çitlerini, sanki plastikten yapılmış gibi kolaylıkla büküp geçen timsah gündem oldu. Devasa sürüngenin hiç zorlanmadan demir çitleri büküp golf sahasına girdiği anlar anbean kaydedildi. Gelin o görüntülere birlikte bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Görüntülerde devasa bir timsah, bir golf sahasının demir çitlerini bükerek geçiyor. O anlar, insanların ağzını açık bıraktı.

Görüntülerde devasa bir timsah, bir golf sahasının demir çitlerini bükerek geçiyor. O anlar, insanların ağzını açık bıraktı.

Sosyal medyada paylaşılan ve kısa sürede binlerce kez izlenen görüntülerde, hayvanlar aleminin en güçlü beşinci canlısı olan bir timsahın demir çitleri sanki bir plastik büker gibi büküp geçtiği görülüyor. Devasa kafasını parmaklıkların arasından ittikten sonra vücudunu çitin içinden geçirdi. İlginç bir şekilde sürüngenlerin 1.3 milyonuna ev sahipliği yapan Florida'daki golf sahalarında timsahları görmek alışılmadık bir manzara değil. Saldırılar nadir olmakla birlikte, insanlara tehdit oluşturan timsahlara karşı tetikte olmaları konusunda uyarılar yapılıyor.

İşte o görüntüler: 👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
6
3
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Vay anasını avradını sanırsın ejderha amk

Melih Ulutaş

Battal gazi misin be mübarek

Neyaptinmudur

Bence demir degil o sert halatlardan yapılmış bir parmaklık gibi duruyor. Timsah ayırmaya çalıştıkca ust kısımda asağı yukarı bir yaylanma oluyor