Görüş Bildir

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşanan olayda, doğum sancısı başlayan hamile sokak köpeği bir hastanenin acil servisinin önüne geldi. Hemşireler tarafından veteriner çağrıldı ve doğum gerçekleştirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gece saatlerinde hamile bir sokak köpeği, doğum sancısı yaşayınca İskenderun Devlet Hastanesi A/Blok Acil Servisi önüne gitti.

Gece saatlerinde hamile bir sokak köpeği, doğum sancısı yaşayınca İskenderun Devlet Hastanesi A/Blok Acil Servisi önüne gitti.

Bitkin haldeki köpeğin seslerini duyan sağlık çalışanları, veterinere haber verdi. Kısa sürede bölgeye gelen veteriner hekimler Özberk Aksar ve Berk Belli, köpeği muayene etti.

Çekilen ultrasonda doğum yapması gerektiği saptanan köpek, ameliyata alındı. Köpeğin karnındaki 3 yavrusu, sağlıklı olarak dünyaya geldi. Doğumu gerçekleştiren Veteriner Hekim Özberk Aksar, “Annenin köpeğin sağlık durumu iyi, tek sorun ise çocuklarını kabullenmiyor ve onları emzirmiyor. Şu anda mama ile yavruları besliyoruz. İnşallah anne bunu kabullenir” dedi.

Çekilen ultrasonda doğum yapması gerektiği saptanan köpek, ameliyata alındı. Köpeğin karnındaki 3 yavrusu, sağlıklı olarak dünyaya geldi. Doğumu gerçekleştiren Veteriner Hekim Özberk Aksar,  “Annenin köpeğin sağlık durumu iyi, tek sorun ise çocuklarını kabullenmiyor ve onları emzirmiyor. Şu anda mama ile yavruları besliyoruz. İnşallah anne bunu kabullenir” dedi.

Kaynak: Sözcü

İşte o anne köpek:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
145
62
29
10
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
trkd

O zaman doğurmaya değil, aldırmaya gitmiş çocukları :)

Umarım yavrular ve annesi doğumdan sonra kısırlaştırılmıştır.

Ceren Topcu

yavru bir doğaydı sonra düşüneydik kısırlaştırmayı yahu hahaha belli bi yaşa gelmeden kısırlaştırılmıyor

cagla kurt

ya yavrum yazik be😍