Görüş Bildir

Her yıl Mekke'ye giden milyonlarca hacı adayına genç yaşından beri yardımcı olmak isteyen Kamel Badawi ve ortağı Manal Dandis sıcaklıklardan dolayı dini görevleri zorlaşan insanların hayatlarını kolaylaştırabilecek bir buluş gerçekleştirdiler. Kafka isimli içinde yönlendirmeye yarayan GPS, el feneri ve elektronik cihazları şarj edebilecek seviyede 3 adet USB bulunan akıllı şemsiye ikili tarafından hayata geçirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Badawi, neden akıllı bir şemsiye üretmeye karar verdiklerini şöyle açıklıyor:

Badawi, neden akıllı bir şemsiye üretmeye karar verdiklerini şöyle açıklıyor:

“Şemsiyeler daima, özellikle Avrupa’da, yoğun talep görüyor. Hac sezonunda da oldukça fazla kullanılıyor. Lakin hacılar şemsiyeyi sadece güneşin zararlı etkilerinden bir miktar korunabilmek için kullanıyor. Hiç kimse şemsiyelerin birden fazla amaç için kullanılabileceğini düşünmüyor. Bu konu hakkında kafa yormaya başladığımızda şemsiyeye bir fan yerleştirerek kullanıcıya aynı zamanda serinlik sağlayabileceğimizi keşfettik.”

Video:

Daha Fazla Eğlenceli Video İçin Onedio Video'yu Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
11
7
4
4
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İşçi

Neden başlıkta "Müslüman" yazmıyor? Çünkü iyi şeyler oluyor.

Birgül Cihan

mükemmel bişe fiyatını bilen varmı ?

Peyman Boyer

Müslümana bak, dudakları rujlu, tırnakları ojeli, suratında 1 kilo boya! Saçı kapattı ya 'müslüman' oluverdi. Hangi ayet-sure böyle giyineceksin, saçının te... Devamını Gör