Görüş Bildir
Haberler
Fettah Tamince Kimdir, Kaç Yaşındadır? Sedat Peker’in Hedefindeki Fettah Tamince’nin Mesleği Ne?

Fettah Tamince Kimdir, Kaç Yaşındadır? Sedat Peker’in Hedefindeki Fettah Tamince’nin Mesleği Ne?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, dün akşam Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarda yeniden gündeme geldi. Sedat Peker’in iddiasını göre;  17/25 Aralık’tan sonra Kamer, Tamince ve Hakan’ın Huqqa adlı bir mekanda buluşarak o dönemde Gülen-Erdoğan arasındaki çekişmede hangi tarafı tutmak gerektiğini konuştular. Cihan Kamer sessiz kaldı, Tamince ne olursa olsun Gülen’in yanında yer alacağını, Ahmet Hakan ise devletin yanında yer almak gerektiğini söyledi. Hakkında daha önce bir sürü FETÖ soruşturması açılan Rixos Otelleri kurucusu Fettah Tamince, FETÖ borsasıyla da gündeme gelmişti. Peki, Fettah Tamince kimdir, kaç yaşındadır? Fettah Tamince’nin mesleği nedir? İşte Fettah Tamince’nin hayatı ve kariyeleri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fettah Tamince Kimdir?

Fettah Tamince Kimdir?

Fettah Tamince, 1972 Van-Çaldıran doğumlu. İlköğretimini Çaldıran İlkokulu’nda tamamlayan Tamince, ilkokuldan sonra, eğitimine Antalya ve Almanya’da devam etti, ilk ticari girişimlerine de üniversite döneminde başladı.

Tamince, turizm, otel yatırımları ve işletmeciliği, inşaat, enerji, gayrimenkul, medya ve eğitim sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Türkiye, Kazakistan, Ukrayna, Rusya’da projeleri olan Tamince, ilk beş yıldızlı lüks oteli olan Labada Oteli’ni 2000 yılında Antalya-Çamyuva’da inşa etti. 2001 yılında ise ilk Rixos Oteli’ni açtı. 11’i Türkiye’de, üçü Kazakistan’da olmak üzere Ukrayna, Libya, İsviçre, Mısır, Birleşik Arap Emirliklerinde iki ve Hırvatistan’da bir tane olmak üzere toplam 21 oteli bulunuyor.

Tamince, Sembol İnşaat’ın yönetim kurulu başkanlığını yürütüyor. 2000 yılında kurulan Sembol İnşaat’ın bazı projeleri ise şöyle:

Rixos Otel Bodrum, Rixos Otel Tekirova, Mriya 5 star Resort Hotel, Nursultan Nazarbayev Üniversitesi, Astana Kütüphanesi, Alupka Villas, Gorky Gorod Entertainment & Shopping Center, Gorky Gorod Sberbank Guest House, Astana Ulusal Askeri Akademisi, Khan Shatyr Residences, Antalya Theme Park ve Dream of Phaselis.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın