Görüş Bildir
Haberler
Exxen Survivor SMS Sıralaması Belli Oldu! Survivor’da Kim Elendi?

Exxen Survivor SMS Sıralaması Belli Oldu! Survivor’da Kim Elendi?

Dün akşam yayınlanan Survivor bölümünde konseyde ateşli tartışmalar yapıldı. Ada konseyinde Aleyna Çalışkan ve Merve Aydın birbirlerine ağır ithamlarda bulundu. 25 Mayıs’ta gerçekleştiren eleme gecesinde SMS oylarından en fazla oyu alan isim de belli oldu. Konseyde eleme adayları Aleyna Çalışkan, Berkay, Merve ve Steven oldu. Yapılan SMS oylaması sonucunda adaya veda eden isim ise Merve Aydın oldu. İşte 25 Mayıs Exxen Survivor’da yaşananlar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor Merve Elendi Mi?

Survivor Merve Elendi Mi?

Survivor’da elenen isim belli oldu. Dokunulmazlık oyunları sonrası Survivor’da eleme adayı olarak Poyraz ve Aleyna Çalışkan isimleri ön plana çıkmıştı.

Acun Ilıcalı SMS birincilerini açıkladı ve Mavi takım birincisi Poyraz oldu. Poyraz, ''Bu duyguyu sağ olsunlar beni sevenler çok kez yaşattılar. Yine inanılmaz mutluyum. Az zaman kaldı, hedefime odaklandım ve aşırı keyif alıyorum.'' dedi.

Mavi takım ikincisi Ayşe olurken Kırmızı takımın seyirci oylaması birincisi Batuhan oldu. Batuhan, ''Talihsiz olayı yaşadığımdan beri SMS birinciliğim olmamıştı. Herkese gönülden selamlarımı iletiyorum.'' dedi.

Poyraz, Steven adını söyledi. Steven, ''Takımda beş kişi kalmak istiyoruz. Poyraz'ın kararına saygı duyuyorum. Ne olursa olsun, tabii ki stresliyim.'' dedi.

Mavi takımdan Ayşe eleme adayı olarak Merve adını söyledi. Merve, ''Aramızda konuşmuştuk, bu beşliyi korumak istiyorduk. Bu taşın altına elimi sokmaya hazırım dedim. Hakkımızda hayırlısı olur.'' ifadelerini kullandı.

Kırmızı takımda Batuhan, ''Geçen haftaki birinciliğine dayanarak Berkay' demek istiyorum.'' cümleleriyle Berkay'ı eleme adayı olarak gösterdi. Berkay, ''Batuhan'a kızgınlığım yok.'' diyerek kendisine yanıt verdi.

Survivor 2021 yarışmasına Merve Aydın veda etti. Merve Aydın, ''Herkesin hakkında her zaman hayırlısı olur.'' dedi.

Survivor Merve Aydın Kimdir?

Survivor Merve Aydın Kimdir?

10 Mart 1994 tarihinde Mersin'de dünyaya gelen Merve Aydın, milli basketbolcudur. Oyun kurucu pozisyonunda oynamaktadır. Mersin Büyükşehir Belediyespor altyapısından yetişen Merve Aydın, günümüzde İspanya birinci ligi ekiplerinden C.B Al-Qázeres forması giymektedir.

MERVE AYDIN PROFESYONEL KARİYERİ

2009-2011 : Mersin BŞB

2011-2012 : İstanbul Üniversitesi

2012-2014 : Mersin BŞB

2014-2015 : İstanbul Üniversitesi

2016 : Yakın Doğu Üniversitesi

2016-2017 : Girne Üniversitesi

2017-2019 : Hatay BŞB

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın