Görüş Bildir
Haberler
Evlilik Öncesi Son Durak: Gelinler ve Damatlara Özel Dibine Kadar Eğlendiren Bekarlığa Veda Partisi Filmleri

Evlilik Öncesi Son Durak: Gelinler ve Damatlara Özel Dibine Kadar Eğlendiren Bekarlığa Veda Partisi Filmleri

Bekarlığın son demlerini yaşamak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı. En unutulmaz bekarlığa veda partileri için ihtiyacınız olan film listesi burada. Patlamış mısırınızı hazırlayın ve koltuğunuza kurulun çünkü gelinler ve damatlar için özel olarak seçtiğimiz bu filmler, sizlere eğlencenin dibine vuracağınız bir gece vaat ediyor. İyi seyirler! 👇

Kaynak: Filmlerle ilgili bilgiler, IMDb ve TMDB sitelerinden alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Search Party, 2014

20. Search Party, 2014

IMDb: 5.6 

Özet: Film, evlilik töreni sabote edilen Nardo’nun eğlenceli hikayesini anlatıyor. Nardo’nun evlilik töreni bizzat en sevdiği arkadaşları tarafından sabote edilir. Duruma öfkelenen gelin Tracy, kiliseden kaçar ve Baja çölündeki balayı mekanlarına gider. Nardo da müstakbel karısının peşinden gitme kararı alır fakat yolda arabası çalınır. 

Oyuncular: Adam Pally, T.J. Miller, Thomas Middleditch 

Yönetmen: Scot Armstrong

19. Jumping the Broom, 2011

19. Jumping the Broom, 2011

IMDb: 5.7 

Özet: Aşk, Mutluluk ve Kahkaha Dolu Dokunaklı Bir Aile Filmi. Onlar belki de mükemmel bir çift fakat aileleri tam bir felaket. Mrs. Watson aristokrat bir hanımefendiyken Jason’un Brooklyn’in göbeğinden çıkma annesi ortama pek de uyumlu gözükmemektedir. Aileler Jason ve Sabrina’nın düğünleri için bir araya geldiklerinde iki tarafın da kendilerine has gelenekleri ve sırları olduğu ortaya çıkar. Alt tabaka ve üst tabaka bir araya geldiğinde ortaya tek bir soru kalır; bu çift aşkın acıklı ve aynı zamanda komik sınavını geçip sonsuza dek bir araya gelebilecekler midir? 

Oyuncular: Paula Patton, Laz Alonso, Angela Bassett 

Yönetmen: Salim Akil

18. A Good Old Fashioned Orgy, 2011

18. A Good Old Fashioned Orgy, 2011

IMDb: 6.1 

Özet: Yaz sonu bir alem yapmak için toplanan, liseden beri arkadaş olan 30 yaşındakilerden oluşan bir grubu konu alıyor. 

Oyuncular: Jason Sudeikis, Leslie Bibb, Tyler Labine 

Yönetmen: Alex Gregory, Peter Huyck

17. Spice Boyz, 2020

17. Spice Boyz, 2020

IMDb: 6.2 

Özet: Vasilisa, okul arkadaşı Inna'nın düğünü için memleketine döner. Inna'nın damadı 'Chistiy', iki arkadaşı 'Lambada' ve 'Kolbasa' ile birlikte düğün arifesinde planlanmamış bir bekarlığa veda partisi düzenler. Inna ve Vasilisa partiye habersizce gelirler. Gomel şehrinde 2014 yılında yaşanan gerçek olaylara dayanmaktadır. 

Oyuncular: Margarita Abroskina, Anna Andrusenko, Vladimir Averyanov 

Yönetmen: Vladimir Zinkevich

16. Neighbors, 2014

16. Neighbors, 2014

IMDb: 6.3

Özet: Kelly ve Mac Radner yeni doğan bebekleriyle birlikte sakin mi sakin bir muhitte yaşayan genç bir çift. Radner'lar yaşadıkları yeri ve komşularını fazlasıyla sevmekteyken yeni taşınan yan komşularını da aynı samimiyetle karşılarlar. Ne var ki yeni komşular hem mahallenin hem de ailenin huzurunu tehdit etmeye başlarlar. Öğrenci derneği olarak kullanılan bu evde yaşanan şamata Radner'ları çileden çıkarır ve aile yeni komşularına küçük çaplı bir savaş açar. En zorlu rakipleri zorba Teddy ile başa çıkmaları ise bir hayli zahmetli olacaktır.

Oyuncular: Seth Rogen, Rose Byrne, Zac Efron

Yönetmen: Nicholas Stoller

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Very Bad Things, 1998

15. Very Bad Things, 1998

IMDb: 6.3 

Özet: Kyle Fisher'ın tek istediği hayatının kadını olan Laura Getty ile evlenmek. Laura'nın tek isteği ise rüyasında görebileceği bir düğün. Kyle evlenmeden önce hayatını paylaştığı erkek arkadaşları tarafından kendisine önerilen tek gecelik özgürlük planını uyguluyor. Striptizci çağırdıkları bu gecede, kaza sonucu striptizci ölüyor. Bu olayı örtbas etmek isterlerken gruptan biri olan Adam, karısına her şeyi anlatıyor. Buna kızan Michael da Adam'ı sinir krizi geçirirken öldürüyor. Olaylar daha da sarpa sarıyor ama Laura ne pahasına olursa olsun düğünü gerçekleştirmeyi istiyor. 

Oyuncular: Christian Slater, Daniel Stern, Cameron Diaz 

Yönetmen: Peter Berg

14. Bachelor Party, 1984

14. Bachelor Party, 1984

IMDb: 6.3 

Özet: Tom Hanks, eğlenceyi dinleri gibi gören arkadaşları tarafından kendisi için düzenlenen bekarlığa veda partisini istemeden de olsa kabul eden ve bekarlığının son anlarını yaşayan Rick’i canlandırıyor. Rick’in endişeli nişanlısı Debbie, kılık değiştirerek partiye katılır ve gelecekteki kocası olacak adamın casusluğunu yapar. 

Oyuncular: Tom Hanks, Tawny Kitaen, Adrian Zmed 

Yönetmen: Neal Israel

13. Made, 2001

13. Made, 2001

IMDb: 6.3 

Özet: İki hevesli boksör ve hayat boyu arkadaş, düşük seviyeli bir organize suç grubu aracılığıyla bir para aklama planına dahil olurlar. 

Oyuncular: Vince Vaughn, Jon Favreau, Joe Goossen 

Yönetmen: Jon Favreau

12. American Wedding, 2003

12. American Wedding, 2003

IMDb: 6.3 

Özet: American Pie serisinin üçüncü filminde evlenmeye karar veren Jim ve Michelle Jim'in ağır hasta olan büyükannesinin düğünlerini görebilmesi için düğün hazırlıklarını iki haftada tamamlamaya çalışırlar. Stifler'ın ebeveynleri onun ısrarları sayesinde yeniden evlenmeye karar verirler; Finch ise bu evliliğe engel olmaya çalışır. Bu arada Finch ile birlikte Jim için büyük bir bekarlığa veda partisi planlayan Stifler ise Michelle'in kız kardeşi Cadence ile yakınlaşır. Partiden sonraki sabah uzak bir kasabada terkedilmiş bir depoda uyanan Jim düğününe vaktinde yetişmek zorundadır. 

Oyuncular: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Seann William Scott 

Yönetmen: Jesse Dylan

11. Do Not Disturb, 2016

11. Do Not Disturb, 2016

IMDb: 6.4 

Özet: Anna'nın evliliği, kocası John'un onun kendisinden çok daha genç bir adamla ilişkisi olduğunu öğrenmesinin ardından sallantıdadır. Stratford-Upon-Avon'daki bir otelin balayı süitinde diğer yarısıyla yüzleşen Anna, evliliklerini kurtarmaya çalışmalı, talihsiz otel personeliyle başa çıkmalı ve bu deneyimi atlatmak için bir plan yapmalıdır. John ya da Anna'nın bilmediği bir şekilde, süitin banyosunda yarı çıplak ve komada olan 21 yaşında bir genç bekârlığa veda partisinde uyumaya çalışmaktadır. 

Oyuncular: Sian Gibson, Steve Edge, Colin Michael Carmichael 

Yönetmen: Nigel Cole

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. How to Murder Your Wife, 1965

10. How to Murder Your Wife, 1965

IMDb: 6.5 

Özet: Stanley Ford cennet gibi bir bekâr hayatı sürmektedir. Bash Brannigan serisiyle ulusal çapta tanınan bir karikatürist olan Ford'un lüks bir şehir evi ve Charles adında tam zamanlı bir uşağı vardır. Bir arkadaşının bekârlığa veda partisine katıldığı gecenin ertesi sabahı uyandığında, pastanın içinden çıkan ve tek kelime İngilizce bilmeyen çok güzel bir kadınla evli olduğunu öğrenir. Başlangıçtaki itirazlarına rağmen, evlilik hayatını sevmeye başlar ve hatta çizgi film karakterini süper bir casustan biraz telaşlı bir kocaya dönüştürür. 

Oyuncular: Jack Lemmon, Virna Lisi, Terry-Thomas 

Yönetmen: Richard Quine

9. The Wedding Ringer, 2015

9. The Wedding Ringer, 2015

IMDb: 6.6 

Özet: Doug Harris düğün arifesinde bir damattır. Sevimli bir insan olmasına rağmen sosyal anlamda çok çekingen bir adamdır ve düğünün de kendisine eşlik edecek bir sağdıcı yoktur! Hayallerindeki kadın ile evlenmesine iki haftadan daha kısa bir süre kalan Doug soluğu 'Best Man, Inc.' adlı şirkette alır. Şirketin CEO'su Jimmy Callahan, Doug'un son çaresidir. Fakat kendisine 'sahte sağdıçlık' yapacak Jimmy ile her şey umduğu gibi toz pembe gitmeyecektir.  

Oyuncular: Kevin Hart, Josh Gad, Kaley Cuoco 

Yönetmen: Jeremy Garelick

8. Last Vegas, 2013

8. Last Vegas, 2013

IMDb: 6.6 

Özet: Billy, Paddy, Archie ve Sam çocukluklarından beri çok yakın arkadaştır. Grubun müzmin bekarı Billy otuz yaşlarındaki kız arkadaşına evlenme teklif ettiğinde, dört arkadaş hep beraber eğlenmek ve eski günleri yad etmek için Las Vegas’a giderler. Ancak oraya vardıklarında, Günah Şehri’nin değişmiş olduğunu ve arkadaşlıklarının sınandığını fark ederler. Vegas’ı ele geçirecek olan işte bu dörtlüdür. 

Oyuncular: Robert De Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman 

Yönetmen: Jon Turteltaub

7. The Best Man, 1999

7. The Best Man, 1999

IMDb: 6.7 

Özet: Yakında çok satan bir roman yazacak olan yazar ve bekâr Harper, yeni kitabının sıkı sıkıya bağlı olduğu arkadaş grubunun hayatları ve aşkları üzerine kurulu olduğu gerçeğini gizlemeye çalışır. Harper, arkadaşı Lance'in düğününde sağdıç olacaktır ve tüm arkadaşları düğüne katılacaktır. Kitabın ön kopyası eski aşkı Jordan'ın eline geçince, Harper kitabı gizli tutmaya çalışır. 

Oyuncular: Taye Diggs, Nia Long, Morris Chestnut 

Yönetmen: Malcolm D. Lee

6. Crazy Rich Asians, 2018

6. Crazy Rich Asians, 2018

IMDb: 6.9 

Özet: New Yorklu Rachel Chu, uzun zamandır Nick Young ile birliktedir. Rachel, Nick’in en yakın arkadaşının düğününde sevgilisine eşlik etmek için Singapur’a gider. Genç kadın Asya’ya ilk defa gidecek olmaktan oldukça heyecanlıdır fakat bir yandan da büyük bir stres altındadır. Singapur’da Nick’in ailesi ile tanışacak olmaktan endişe duyan Rachel, bu sırada sevgilisi ile ilgili bilmediği şeyler öğrenir. Nick, ülkenin en zengin ailelerinden birine sahiptir ve o ülkedeki gözde bekarlardan biridir. Rachel, Singapur’a ayak bastığı andan itibaren tüm gözler ona çevrilir. Genç kadının çevresi bir anda onu kıskanan ve Nick’ten ayırmayı planlayan insanlarla dolar

Oyuncular: Constance Wu, Henry Golding, Michelle Yeoh 

Yönetmen: Jon M. Chu

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Wedding Crashers, 2005

5. Wedding Crashers, 2005

IMDb: 7.0 

Özet: Düğünlere giderek, kız tavlama sanatına başka bir boyut kazandıran ve parti yapmayı seven iki boşanma avukatının hikayesi. John, hiç beklenmedik şekilde bir düğün sırasında nedimeye aşık olunca, ikilinin tüm hayatı tepe taklak olur. John'un aşık olduğu kadının Amerika Birleşik Devletleri Maliye Bakanı'nın kızı olduğunu öğrendiklerinde, olaylar bu iki adam için daha karmaşık bir hal alır. 

Oyuncular: Owen Wilson, Vince Vaughn, Rachel McAdams 

Yönetmen: David Dobkin

4. Clerks II, 2006

4. Clerks II, 2006

IMDb: 7.3 

Özet: Dante ve Randal'ı bıraktığımız yerden günümüze doğru, yaklaşık 10 yıl ileri sarıyoruz. Bakalım tezgahın arkasında oturup pop kültürü ve seks hakkında atıp tutmaya devam ediyorlar mı? Kevin Smith dayanamıyor ve köklerine dönüyor. 

Oyuncular: Brian O'Halloran, Jeff Anderson, Rosario Dawson 

Yönetmen: Kevin Smith

3. Sideways, 2004

3. Sideways, 2004

IMDb: 7.5 

Özet: Miles Raymond, bütün hayatı bir yazar olabilme hayalleriyle geçmiş ama evliliğindeki gibi mesleğinde de başarısız olmuş, bir İngilizce öğretmenidir. En yakın arkadaşı Jack ise hiç kimse tarafından tanınmayan bir televizyon oyuncusudur ve evlenmek üzeredir.Miles’ın son yazarlık denemesi de başarısızlıkla sonuçlanınca en yakın arkadaşı Jack’i, evlenmeden önce, bir haftalık bir yolculuğa davet eder. 

Oyuncular: Paul Giamatti, Thomas Haden Church, Virginia Madsen 

Yönetmen: Alexander Payne

2. The Hangover, 2009

2. The Hangover, 2009

IMDb: 7.7 

Özet: Filmde arkadaşlarının düğününden iki gün önce bekârlığa veda partisi vermek için Las Vegas'a giden dört arkadaş, sarhoş oldukları parti gecesinin sabahında odalarında bir kaplan, tavuklar ve dolapta ağlayan altı aylık bir bebek ile uyanırlar. Ayrıca damat ortada yoktur. Bir gece öncesine dair hiçbir şey hatırlamayan üç arkadaş ipuçlarını takip ederek işlerin nerede kontrolden çıktığını bulmak zorundadırlar. En önemlisi de damadı bularak zamanında Los Angeles'a düğününe yetiştirmeleri gerekmektedir. 

Oyuncular: Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Justin Bartha 

Yönetmen: Todd Phillips

1. Zindagi Na Milegi Dobara, 2011

1. Zindagi Na Milegi Dobara, 2011

IMDb: 8.2 

Özet: Arjun, İmran ve Kabir çocukluğundan beri ayrılamaz üç arkadaştırlar. Kabir'in bekarlığa veda partisi gezisi için İspanya'ya giderler. Bu gezi sırasında denizde nefes almaktan korkan Arjun, dalış eğitmeni Laila sayesinde bu korkusunu yener ve Laila'ya aşık olur. Kabir bu gezi sırasında nişanlısı ile önemli anlaşmazlıklar yaşar. Aslında Kabir ise daha geçen sene öğrendiği bir gerçeğin peşinden İspanya'ya gitmiştir. Bu gezi de her arkadaş bir sporu seçerek o sporu üçü yapmak zorundadır. Her üçü de korkularını yenmeyi, hayatında gizli tuttuğu gizli şeyleri ortaya çıkarmayı ve hayatlarının gerçek anlamlarını öğrenmeyi bu gezi sırasında anlarlar. 

Oyuncular: Hrithik Roshan, Farhan Akhtar, Abhay Deol 

Yönetmen: Zoya Akhtar

Bu içerikler de ilginizi çekebilir. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın