Görüş Bildir
Haberler
Erkan Baş: 'Soylu Talimatı Verdi, Sedat Peker'in Kadıköy'deki Adamları Barış Atay'a Saldırdı'

Erkan Baş: 'Soylu Talimatı Verdi, Sedat Peker'in Kadıköy'deki Adamları Barış Atay'a Saldırdı'

Batuhan
26.05.2021 - 08:55

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun hedef göstermesinin ardından Kadıköy'de Milletvekili Barış Atay'a yönelik saldırının gerçekleştiğini ve arkasında organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in adamlarının olduğunu iddia etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş , İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından hedef gösterilmesinin ardından 30 Ağustos’u 31 Ağustos’a bağlayan gece İstanbul Kadıköy’de saldırıya uğrayan TİP Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Barış Atay'a saldıranların organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in adamları olduğu söyledi.

KRT TV'ye konuk olan Baş, geçen yıl TİP Milletvekili Barış Atay'a yapılan saldırının arkasından Sedat Peker'in adamlarının çıktığını ifade etti.

"Sedat Peker'le bağlantılı bir ekibin bu işi yaptığı ortaya çıktı"

"Sedat Peker'le bağlantılı bir ekibin bu işi yaptığı ortaya çıktı"

'Süleyman Soylu hedef gösterdi, Atay saldırıya uğradı' diyen Baş, bu iktidarla Türkiye'nin ilerleyemeyeceğini söyledi.

Baş, Atay'a yönelik saldırıya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

'Kadıköy ilçe örgütümüz esnafı gezerek kamera kaydını alarak hazırladıkları dosyayla 'burada bir suç örgütü var, organize bir suç oldu' dediler. İlk başta savcılık bunu kabul etmedi. Tümüyle bizim arkadaşlarımızın çabasıyla, o zaman da Sedat Peker'le bağlantılı bir ekibin bu işi yaptığı ortaya çıktı. Soylu talimatı verdi, Sedat Peker'in Kadıköy'deki adamları Barış Atay'a saldırdı.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
135
20
10
6
5
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

tasmalı itler insanlara her dönem saldırmıştır. 6.filodan tut barış ataya kadar. köpek olmayı devlet millet sevmek olarak gören kaç tane toplum var.

Resho

Yıllarca inkar edilse de doğrusunu bildiğimiz gerçekleri şu aralar sadece net bir şekilde tekrar ve işin içindeki insanlardan duyuyoruz. O zaman inanmak iste... Devamını Gör

o yorum yapılacak

hakikaten ya adamlar yine inanmıyor. Yok yok iftira diyorlar !

Emrah Umur

karısını aldattığı kadının yakınları dövdü adamı...