Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan, Yavaş ve İmamoğlu'nu Hedef Gösterdi: 'Diktatör İkinci Tura Kalır mı?'

Erdoğan, Yavaş ve İmamoğlu'nu Hedef Gösterdi: 'Diktatör İkinci Tura Kalır mı?'

Kübra Köklü
24.05.2023 - 17:17 Son Güncelleme: 24.05.2023 - 17:30

'Diktatör ikinci tura kalır mı?'' diye soran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a tepki gösterdi. Erdoğan, 'Bunları sandığa gömmeye hazır mıyız?' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'1 milyon Suriyeliyi Suriye'de iskan edecek konutları yapıyoruz'

'1 milyon Suriyeliyi Suriye'de iskan edecek konutları yapıyoruz'

Seçime günler kala seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu ikinci tur için ellerinden geleni yapıyor. 

Ankara'da STK ve Muhtarlar Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a tepki gösterdi. 

'28 Mayıs'ta bizim rakibimiz asla CHP Genel Başkanı değildir. Bizim en büyük rakibimiz rehavettir. Bunun için zafer sarhoşluğu zehrinin yayılmasına kesinlikle müsaade etmeyeceğiz' diyen Erdoğan sözlerine şöyle devam etti: ''14 Mayıs'ta sadece Türk demokrasisinin gücünü görmedik. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ne açıklamalar yaptı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ne açıklamalar yaptı. Bunların tamamını pazar günü sandığa gömmeye hazır mıyız?. Diktatör ikinci tura kalır mı? Hem de yüzde 90'la bitirir.'

'Şimdi kafayı sığınmacılara taktılar, biz bir Almanya'yı Avrupa'yı görmezden gelemeyiz'

'Şimdi kafayı sığınmacılara taktılar, biz bir Almanya'yı Avrupa'yı görmezden gelemeyiz'

Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile ikinci tur için yaptıkları ittifak hakkında konuşan Erdoğan,  'Sinan Oğan ile birlikte bu süreçte bu zaferi milletçe beraber kutlayacağız. Terörle mücadelede bizimle aşık atmaya hiçbirinin gücü yetmez. Teröristleri ininde yok olmaya yiten bizdik. Bunların böyle bir derdi oldu mu olmadı? Şimdi kafayı sığınmacılara taktılar. Biz bir Almanya'yı Avrupa'yı görmezden gelemeyiz. Onlar nasıl bir program içinde yapıyorsa biz de aynı programla yapıyoruz. Şimdiye kadar 500 bin Suriyeliyi memleketlerine gönderdik. 1 milyon Suriyeliyi Suriye'de iskan edecek konutları yapıyoruz. Bay bay kemal taciz tecavüz olaylarının üstünü kapatan birine ülke temsil edilir mi? Böyle birisine ülke teslim edilir mi?' diye sordu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
30
10
4
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

Nasıl? Suriyelilere bizim vergimizle Suriye’de konut mu yapılıyor cidden? Şaka mı? Yanlış mı anladım?!!

Hoess

Öyle deme Avrupa bize mülteci başı tazminat veriyeahh

mamamia

yıllardır parası verildiği halde beklenen toki konutları daha da beklesin Suriyeli kardeşlerimize yapalım

yengegeldikmi

Depremzedeler hala çadırlarda, konteynerlerde. Ne diyeyim ki yahu. Pes.

Pasif Kullanıcı

Diktatör mü dedi? 😅 İmamoğlu ve Yavaş tan acayip korkuyorsun demi 🫣