Edis'ten Büyük Sürpriz! Martılar Şarkısını Milli Takım İçin Yeniden Düzenledi, Sosyal Medya İkiye Bölündü
24 yıllık hasreti son buldurup Dünya Kupası biletini kapan Milli Futbol Takımımız büyük bir heyecan ve mutluluk vermişti. 2002'de Tarkan'ın 'Bir Oluruz Yolunda' bestesinden sonra şarkıcılar yeni Milli Takım şarkısı yapmak için sıraya girdi. Sinan Akçıl, Sefo, Semicenk'in ardından Edis dün akşam hazırladığı şarkıdan bir bölüm yayınladı.
24 yıl sonra gelen Dünya Kupası biletinin ardından taraftarlar sosyal medyada Milli Takım için şarkı yazılmasını istediler.
Kosova'yı tek golle geçerek Dünya Kupası'na giden kapıları sonuna kadar açan Milli Takımımız ülkede büyük bir sevinç yarattı. 2002'de dillere dolanan Tarkan'ın Bir Oluruz Yolunda şarkısının ardından sosyal medyada yeni bir şarkı için büyük bir istekte bulunuldu. İlk kolları sıvayan Sinan Akçıl oldu. Fazlasıyla iddialı olan Akçıl'ın şarkısı sosyal medyadan pek de geçer not alamadı. Semicenk'in de şarkısının bir bölümünü yayınlamasının ardından büyük bir sürpriz geldi. Edis de kendi şarkısının bir kısmını yayınladı!
Edis, Martılar adlı şarkısını Milli Takım için yeniden yorumladı. Yayınladığı kısmı buradan dinleyebilirsiniz:
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!





Yorum Yazın