Görüş Bildir
Haberler
Dünya Orgazm Günü'nde Hayatınızın En İyi Seksini Yapabilmeniz İçin Altın Değerinde 13 Tavsiye

Dünya Orgazm Günü'nde Hayatınızın En İyi Seksini Yapabilmeniz İçin Altın Değerinde 13 Tavsiye

bathsheba
31.07.2018 - 12:50

Dünya Orgazm Günü'nde, hayatınızın en iyi seksini deneyimlemek ister misiniz? Sizin için thesun'dan derlediğimiz bu içerikteki tüyolar sayesinde hem karşı tarafı mutlu edecek hem de siz mutlu olacaksınız. Buyurun...

Kaynak: https://www.thesun.co.uk/fabulous/688...

Amerikalı terapist Dr. Juliana Morris kadınların orgazm olmakta güçlük çektiklerini fark ederek, onlar için bir rota çıkartmış.

Amerikalı terapist Dr. Juliana Morris kadınların orgazm olmakta güçlük çektiklerini fark ederek, onlar için bir rota çıkartmış.

Bilmeyenler için, bugün 'Dünya Orgazm Günü'. Kadınların, erkeklere göre daha zor orgazm olduğunu düşünen Morris, orgazmı kolaylaştıracak 18 tüyo verdi. Dr Morris'e göre, seks oyuncakları kullanmanın dışında kadınların ilk önce kendilerini sevmeleri gerekiyor ki seks hayatları daha güzel bir hal alsın. 'Hedefim kadınlara öğretmek. Biz daha tatmin edici seks hayatları istiyoruz.' diyor Morris. 

Ve işte Dr Morris'in 13 tüyosu:

1. İlk olarak kendinizi tanıyın.

1. İlk olarak kendinizi tanıyın.

Partnerinizle bu konuda konuşabilmek için ilk olarak hem duygusal hem de fiziksel açıdan kendinizi tanımanız gerekiyor. Nelerden zevk aldığınızı bilin. Aldığınız zevki artırabilmek için birlikte neler yapabileceğinize odaklanın. Kendi kendinize haz duymayı öğrenin, bu partnerinizle aranızdaki cinsel ilişkiyi de güçlendirecektir. Duygusal sağlığınızın, cinsel hayatınızla doğru orantılı olduğunu unutmayın.

2. Partnerinizle iletişim kurmaktan kaçınmayın...

2. Partnerinizle iletişim kurmaktan kaçınmayın...

Neyi isteyip, istemediğinizi partnerinize söylemekten çekinmeyin. Eğer ihtiyacınız varsa kendi kendinize veya yakın bir arkadaşınızla bunun denemesini yapabilirsiniz. İsteklerinizin aslında, cinsel hayatınızı genel anlamda iyileştireceğini unutmayın. 'Ben seks hayatımızın daha derin ve güzel olmasını istiyorum.' gibi cümlelerle başlayarak daha sonra ise sizi asıl mutlu eden, yapmayı sevdiğiniz şeyi söyleyebilirsiniz.

3. Partnerinize karşı açık olun

3. Partnerinize karşı açık olun

Seks esnasında açık olmanız çok önemli, o esnada hoşunuza gitmeyen bir şey var ise mutlaka söyleyin. Hoşunuza gitmeyenlerin dışında mutlaka sizi mutlu eden, yapmaktan memnun olduğunuz şeyleri de dile getirin.

4. Sorumluluk alın

Kurduğunuz iletişim, her zaman seks hayatınızla ilgili olmak zorunda değil. Yatağa girmeden önce, aklınızın tamamen boşalmış olmasını istediğinizi söyleyin. Eğer partnerinizin bir şeyi değiştirmesini istiyorsanız, bunu söyleyin fakat eleştiri ya da emir tonunda söylemeyin. Unutmayın kurduğunuz iletişim, her zaman eğlenceli olacak anlamına gelmez, bazen ciddi ya da duysal da olabilir.

5. İlişkinizi canlı tutun...

İlişkiyi canlı tutmanın önemini hafife almayın. Partnerinizi neyin mutlu edeceğini ya da şaşırtacağını bilin ve yapın. Bu bir çiçek, bir mesaj hatta bir bakış bile olabilir. İlişkide sönmemiş bir heyecan sizin seks hayatınızı da etkileyecektir, emin olun.

6. Hızlı ve kirli...

Fakat bütün orgazmlar ilişkiyi canlı tutmayı gerektirmez çünkü her ilişki aynı değildir. 

Bazen; 'üzerini ve pantolonunu hemen çıkart' gibi bir cümle bile aldığınız hazzı artırır ve orgazm olmanızı sağlar. İkisini de deneyin, ve sizin için uygun olana kendiniz karar verin!

7. Orgazmın farklı çeşitleri vardır.

7. Orgazmın farklı çeşitleri vardır.

Klitoris orgazmı, G noktası orgazmı, boyun orgazmı ve anal orgazmı duymuşsunuzdur. Eğer bilmedikleriniz varsa araştırabilirsiniz. Bu orgazm çeşitleri ile ilgili okuyabileceğiniz bir sürü yazı ve deneyim var. Her kadının bu bölgelerdeki orgazma karşı bir potansiyeli vardır zaten, sadece denemediyseniz eğer hangisinin sizi daha çok mutlu edeceğini bilemeyebilirsiniz. Bunların hiçbirini denemediyseniz eğer kendinizi kötü hissetmenize gerek yok. Sadece merak edin ve araştırın.

8. Seks sırasında dikkatinizi dağıtan şey ne?

Sizi seksten aldığınız hazdan uzaklaştıran şeyin ve o anda kalmanızı engelleyen şeyin ne olduğunu bilmeniz gerçekten önemli. Bazı insanlar için bunu fark etmek çok basitken, diğerleri için ise üzerine uzun süre düşünülmesi gereken bir konu olabiliyor.

9. Üzerinizdeki baskıyı azaltın...

Hiçbir zaman 'en iyi' orgazm diye bir şey yoktur. Bu yüzden yaşadığınız orgazmı ya da karşı tarafı yargılamayın. Orgazmınız değişebilir, kendinizi bu yüzden suçlamayın. Yaşadığınız her hazdan mutlu olun!

10. Yön vermeyi öğrenin...

10. Yön vermeyi öğrenin...

Karar almayı her zaman partnerinize bırakmayın. Yaptığınız sekse siz de yön verebilirsiniz. Kontrolü ele alın!

11. Yatak odasının dışında olan her şey içinde de olabilir...

Eğer yatak odanızda zevk almanın peşindeyseniz, dikkatinizi dışarıda zevk almaya da verebilirsiniz. İçinizdeki kıvılcımları ortaya çıkartan şeyi bulun ve bundan zevk almaya bakın. 

Risk alın, rahatlığı bulun ve sizi canlı tutan her ne ise eğlenerek yaptığınızdan emin olun. Kısacası, her şeyi deneyin!

12. Fantezilerden çekinmeyin hatta gerektiğinde oynayın...

12. Fantezilerden çekinmeyin hatta gerektiğinde oynayın...

Dr. Morris'e göre bazı çiftlerin deneyimlediği fanteziler, cinsel hayatlarındaki orgazm sayılarını artırıyormuş. Fanteziden kastımız aslında 'dirty' bir konuşma, ya da deneyimlemek istediğiniz seks oyuncakları olabilir. Bu tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış bir durum.

13. Unutmayın, klitoris ve skrotum sizin arkadaşınız...

Her kadının klitorisi farklı şeylerden zevk alır. Bu kadından kadına, hatta aynı kadında haftadan haftaya bile değişebilir. Klitorisinizi ve onun neyi sevdiğini keşfedin...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
137
51
32
21
20
19
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pickle Rick

Birazdan damlar 'inidio pirni nişriyit yapiyür'ci tek hücreliler.

WHOAMI

knk o ne ?

therealist

artık onedioyu bugün hangi porno seks haberi var diye açmaya başladım yeter gari gına geldi

AbcdefG

Ya bi gidin böyle gün mü olur kutlamaları nasıldır... veya hediye olarak ne alınıyodur