Görüş Bildir
Haberler
Dikkat! Meteoroloji'den Fırtına Uyarısı

Dikkat! Meteoroloji'den Fırtına Uyarısı

Onedio Medya
23.03.2016 - 08:30

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın batısı, Kıyı Ege ile İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova, Manisa, Kütahya, Uşak, Denizli, Rize ve Artvin çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Erzurum ve Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Rüzgarın Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde güney yönlerden kuvvetli, Marmara, Ege ve Batı Akdeniz'de yer yer fırtına, Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege ile Batı Akdeniz'in batı kıyılarında kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. 

Sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey, iç ve doğu kesimlerde 2 ila 8 derece artarak mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, güney ve batı kıyılarımızda güney ve güneydoğu yönlerden orta kuvvette, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde kuvvetli (30-60 km/sa), Marmara, Ege ve Batı Akdeniz'de yer yer fırtına, (50-70 km/saat), Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz'in batı kıyılarında kuvvetli fırtına (70-90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ RÜZGAR ve FIRTINA UYARISI: Rüzgarın; güney yönlerden Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde kuvvetli (30-60 km/sa), Marmara, Ege ve Batı Akdeniz'de yer yer fırtına, (50-70 km/saat), Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz'in batı kıyılarında kuvvetli fırtına (70-90 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

BÖLGELERİMİZDE HAVA
İçeriğin Devamı Aşağıda

MARMARA

Çok bulutlu, bölgenin batısı ile İstanbul, Kocaeli, Bursa ve Yalova çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney yönlerden kuvvetli, batısında fırtına (50-70 km/sa) yer yer kuvvetli fırtına (70-90 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

BURSA Çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı 24

EDİRNE Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 21

İSTANBUL Çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı 19

KIRKLARELİ Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 21

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri ile Manisa, Kütahya, Uşak ve Denizli çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına (50-70 km/sa), kıyılarında kuvvetli fırtına (70-90 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve çok bulutlu 18

İZMİR Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 21

MANİSA Çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

MUĞLA Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, zamanla batı kesimlerinin çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Batı Akdeniz'de güney yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına, (50-70 km/sa) batı kıyılarında kuvvetli fırtına (70-90 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu 21

ANTALYA Parçalı, zamanla çok bulutlu 20

ISPARTA Parçalı, zamanla çok bulutlu 17

MERSİN Parçalı ve az bulutlu 20

İÇ ANADOLU

Parçalı, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı, yer yer çok bulutlu 20

ESKİŞEHİR Parçalı, yer yer çok bulutlu 21

KAYSERİ Parçalı bulutlu 21

KONYA Parçalı bulutlu 21

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; iç kesimlerinde güney yönlerden kuvvetli (30-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

BOLU Parçalı ve çok bulutlu 22

DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu 25

KASTAMONU Parçalı ve çok bulutlu 20

ZONGULDAK Parçalı ve çok bulutlu 22

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Rize ve Artvin çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın iç kesimlerinde güney yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

ARTVİN Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 16

ORDU Parçalı ve çok bulutlu 23

SAMSUN Parçalı ve çok bulutlu 20

TRABZON Parçalı ve çok bulutlu 23

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Erzurum ve Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; batı kesimlerinde güney yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde doğusunda buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

ELAZIĞ Parçalı ve az bulutlu 17

ERZURUM   Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif kar yağışlı 10

KARS Parçalı ve çok bulutlu 10

VAN Parçalı ve çok bulutlu 8

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu 18

GAZİANTEP Az bulutlu 20

KİLİS  Az bulutlu 20

ŞANLIURFA Az bulutlu 22

DENİZLERDE HAVA

Ege ve Batı Akdeniz'in batısında fırtına ve kuvvetli fırtına, Batı Karadeniz'in doğusu ve Batı Akdeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava DurumuParçalı ve çok bulutlu, yer yer sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan, akşam güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), doğusu 4 ila 6 (30-50 km/sa), akşam saatlerinde 5 ila 7 (40-60 km/sa), Doğu Karadeniz'de doğu ve güneydoğudan, batısı sabah kuzeybatıdan, akşam tamamı güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m akşam orta kesimlerinde 2,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Çok bulutlu, akşam sağanak yağışlı, Rüzgar: Güney ve güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) akşam batısı güneybatıdan 4 ila 6 (30-50km/s) kuvvetinde; Dalga: 0,5 ila 1,5m akşam batısı 2,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı, Rüzgar: Güney güneydoğudan 8 ila 10 (70 ila 100 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 5,0 ila 6,0m Görüş: İyi, yağışta orta, fırtınada zayıf.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinde batısı sağanak yağışlı, Rüzgar Batı Akdeniz'de güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), akşam 5 ila 7 (40-60 km/sa) batısı 7 ila 9 (60-90 km/sa), Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, öğleden sonra kuzeydoğudan 2 ila 4(10-30km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m Batı Akdeniz'in batısında 4,0 ila 5,0m Görüş: İyi, yağış anında orta, fırtınada zayıf.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Çok bulutlu; rüzgâr: Doğu ve güneydoğudan, doğusu kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30km/s) kuvvetinde; Dalga: 0,2 ila 0,3m, Görüş: İyi.

ÖNÜMÜZDEKİ 4 GÜN TÜRKİYE GENELİNDE HAVA

ÖNÜMÜZDEKİ 4 GÜN TÜRKİYE GENELİNDE HAVA
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nikola Tesla

Yine içim karardı ya :(