Görüş Bildir
Haberler
Demirtaş'tan Kılıçdaroğlu'na Eleştiri ve Davet

Demirtaş'tan Kılıçdaroğlu'na Eleştiri ve Davet

FreiGeist
03.02.2015 - 13:51 Son Güncelleme: 31.05.2022 - 14:44
İçeriğin Devamı Aşağıda

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş grup toplantısında 'AK Parti ile HDP'nin genel seçim için anlaştığı iddialarına ilişkin konuştu ve CHP'ye çok sert sözlerle yüklendi. “Bizi AKP ile anlaşmış gibi göstererek kafa karıştırıyorsunuz. Ayıptır. Barajı aşmamız sadece AKP’yi değil CHP’yi de korkutuyor. Dedikodu, iftiralarla siyaset yapmak doğru değil. HDP tüccar partisi değildir, ucuz pazarlık yapacak, kapılar ardından kirli oyunlar içine girecek parti değildir. Sayın Kılıçdaroğlu ikimizin odasının arasında 20 metre mesafe var. Gelin kahve içelim. Dedikodulara inanmayın buyurun gelin anlaşalım.” dedi.

İşte Demirtaş’ın konuşmasından satır başları;

“HDP’Yİ DURDURMAK MÜMKÜN DEĞİL”

HDP’yi durdurmak artık mümkün değil. Bu seçim sizin sonunuzun başlangıcı olacak. Durdurmaya çalışıyorlar biliyorum ama. İktidar bunu yapıyor anlıyoruz da kendini muhalefet diyenler neden bunu bize yapıyor? Türlü türlü dedikoduları ortaya atanlar bunlar. Sayın Kılıçdaroğlu ikimizin odasının arasında 20 metre mesafe var. Gelin kahve içelim. Dedikodulara inanmayın buyurun gelin anlaşalım. Dedikodu ile siyaset yapılmaz. Ayıptır. Sizi destekleyen milyonlara yazık. Yerel seçimde kim sağcılarla, ırkçılarla anlaşma yaptı konuşalım. Cumhurbaşkanlığı seçiminde kim kiminle anlaşma yaptı konuşalım. Bizi AKP ile anlaşmış gibi göstererek kafa karıştırıyorsunuz. Siz milliyetçilerle, ırkçılarla anlaşma yapmadınız mı? Ayıptır. Bu yaptığınız da AKP’ye yarıyor. Hiçbir AKP’li HDP ile anlaşma yapmadık demiyor. CHP ne istiyor? Barajı aşmamız sadece AKP’yi değil CHP’yi de korkutuyor. Siz de değişeceksiniz. Ülkede sol, demokrasi nedir göreceksiniz. Dedikodu, iftiralarla siyaset yapmak doğru değil. HDP tüccar partisi değildir, ucuz pazarlık yapacak, kapılar ardından kirli oyunlar içine girecek parti değildir. Bizi tanımayanlar geçmişimize baksınlar.

“SEN KENDİNE BİR BAK BAKALIM”

MHP de 'Çipras kim' diyor. Biz kendimizi kimseye benzetmedik. Biz bize benzeriz. Kendisi sanki Che Guevera’ya benziyor. Sen kendine bir bak bakalım. Biz özümüzle sözümüzle ülkenin asıl damarlarıyız . Sen kime benziyorsun bir bak bakalım.

“KÜRSÜYÜ KİLİTLEYELİM”

'Başkanlık Sistemi’ni hayata geçirirlerse sokağı tutamayacaklarını biliyorlar. İç güvenlik paketi hepimizi yargı eliyle infaza götürecek yasadır. Durdurmak için elimizden geleni yapacağız. Bunun için bile ahlaksızca dedikodu çıkarıyorlar. Ele ele verelim parlamento kürsüsünü kilitleyelim. Muhalefet birlikte hareket ederse bunu başarabilir.

HABERTURK.COM

Kaynak: http://www.haberturk.com/gundem/haber...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0