Görüş Bildir
Haberler
CHP'den Doğu'ya 6 Kadın Vekil

CHP'den Doğu'ya 6 Kadın Vekil

Onedio Medya
24.12.2015 - 14:35

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan MYK’da, Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke başkanlığında tamamı kadın milletvekillerinden oluşacak 6 kişilik bir heyetin sokağa çıkma yasaklarının ilan edildiği bölgelere gitmesi kararlaştırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Arşiv

Milliyet'ten Meriç Tafolar'ın haberine göre heyette İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Denizli Milletvekili Melike Basmacı ve Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu yer alacak.

CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi

Bölgedeki insani ihtiyaçları sivil toplum kuruluşlarına teslim edecek olan heyetin, süreçte örgütü eleştiren açıklamalar yapılan sivil toplum kuruluşlarıyla biraraya gelmesi benimsendi.

Toplantıda ayrıca, MYK üyeleri tarafından “Hendek ve tank arasına sıkışan siyaset anlayışını reddediyoruz. Vatandaşla teröristi ayırmayan güvenlik politikasının da bölge insanını savaşın tarafı olmayan zorlayan örgüt yaklaşımının da karşısındayız” tutumunda uzlaşıldı. Kılıçdaroğlu’nun da yaklaşan il kongreleri için hiçbir ismi telaffuz etmeyeceğini belirtildi. 

Milliyet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
9
6
5
3
2
0