Görüş Bildir
Haberler
Cahit Özkan Kimdir? AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan Neden Gündem Oldu? Cahit Özkan Kaç Yaşında, Nereli?

Cahit Özkan Kimdir? AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan Neden Gündem Oldu? Cahit Özkan Kaç Yaşında, Nereli?

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan Armağan Çağlayan'ın YouTube programına konuk olmuştu. Cahit Özkan yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü. Trendlerde adı geçen siyasetçi Cahit Özkan hakkında araştırmalar yapılıyor. Peki Cahit Özkan kimdir? AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan neden gündem oldu? Cahit Özkan kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cahit Özkan Kimdir?

Cahit Özkan Kimdir?

Cahit Özkan, üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde almıştır. Avukat olan Cahit Özkan, İngiltere'de Hukuk İngilizcesi  hakkında eğitim almıştır. Yüksek lisansını Kocaeli Üniversitesi'nde Özel Hukuk, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde de İnsan Hakları alanında yapmıştır. 

Uluslararası Hukuk Merkezi Başkanlığı, Anayasa Hukukçuları Derneği Genel Sekreterliği gibi birçok sivil toplum kuruluşunda çalışmıştır.

Cahit Özkan Kaç Yaşında, Nereli, Evli mi?

Cahit Özkan Kaç Yaşında, Nereli, Evli mi?

Cahit Özkan Denizli'nin Çivril ilçesinde dünyaya gelmiştir.  yaşındaki Özkan 25 Aralık 1976 yılında doğmuştur.

Bir dönem Polis Akademisi'nde İnsan Hakları Hukuku dersleri veren Cahit Özkan, evlidir. Çiftin 3 çocuğu bulunuyor.

Cahit Özkan Ne İş Yapıyor?

Cahit Özkan Ne İş Yapıyor?

26. Dönem Denizli Milletvekili görevine 1 Kasım 2015 tarihinde gelen Cahit Özkan, 2018 yılından bu yana AK Parti Grup Başkanvekilidir.

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan neden gündem oldu?

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan neden gündem oldu?

Armağan Çağlayan'ın sunduğu YouTube programında sorulara cevap veren Cahit Özkan siyaset dünyasının gündeminde yer alıyor. Özkan, “Yüzde 75’in üzerine çıkacağız. Amacınız seçimleri kazanmaksa hedefiniz yıldızlar olmalı. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, acaba 'yüzde 100 vatandaşımız niçin bizi desteklemiyor?' hedefiyle siyaset yapıyoruz.

Şimdi bize soruyorlar. Yahu yüzde 75 dedi. 'Bu grup başkanvekili hangi kafada?' diye soruyorlar. Biz de diyoruz ki yüzde 53 oy oranını görmüş bir parti ve ittifak olarak yüzde 75’i hedeflememizden daha doğal ne var? Birileri yüzde 23 oy olarak yüzde 50+1 almayı hedefliyor, bunu kimse sormuyor. Ama yüzde 53 oy alan bir ittifakın yüzde 75 oy alma hedefine hayalperestlik olarak bakıyor. Biz bu hayalleri gerçekleştireceğiz” açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın