Görüş Bildir
Haberler
İddia: 'AKP'den İstifa Etmesi İstenen Cahit Özkan Direniyor'

İddia: 'AKP'den İstifa Etmesi İstenen Cahit Özkan Direniyor'

Birleşik Arap Emirlikleri ile ilgili açıklamaları AKP içinde rahatsızlık yaratan AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan'ın istifasının istendiği öne sürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Armağan Çağlayan'ın YouTube programında soruları yanıtlayan Cahit Özkan, 2023 seçimlerinde AKP'nin yüzde 75’in üzerinde oy alacağını öne sürmüş ve bir zamanlar FETÖ'nün finansörü olarak suçladıkları Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Türkiye'ye teslim olduğunu öne sürmüştü.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Özkan'ın BAE ile ilgili sözlerinin AKP'nin görüşlerini yansıtmadığını duyurmuştu. 👇

"Özkan’dan istifa etmesi istendi, direniyor"

"Özkan’dan istifa etmesi istendi, direniyor"

Açıklamaları parti içinde rahatsızlık yarattığı belirtilen Özkan ile ilgili istifa iddiasını gazeteci İsmail Saymaz dile getirdi. Saymaz, 'Öğrendiğim kadarıyla AK Parti’de, Grup Başkanvekili Cahit Özkan’dan istifa etmesi istendi. Ancak Özkan, direniyor.' dedi.

👇

Özkan'ın açıklamaları için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
98
10
6
4
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Furkan Aras

ah be cahitim iyi yaliyordun halbuki 😓

Toprak Erinç

Aslında adam bir şey biliyorda konuşuyor. %75 ne ki? Akp allahın izniyle saka şaka ne izni Erdoğan’ın isteğiyle %125 oyla iktidar olabilir. Nufusa da %100e z... Devamını Gör

Fatih benben

BAE lerini 15 temmuzun finansörü bir numaralı destekçisi diyen de katil diyende sizdiniz, biz bişi demedik sonra can dostum deyip ayaklarına giden de biz değ... Devamını Gör