Görüş Bildir
Haberler
AKP’li Cahit Özkan: '2023 Seçimlerinde Yüzde 75'le İpi Göğüsleyeceğiz'

etiket AKP’li Cahit Özkan: '2023 Seçimlerinde Yüzde 75'le İpi Göğüsleyeceğiz'

AKP’li Cahit Özkan, “2023 seçimlerinde tarihi bir rekorla ipi göğüsleyeceğiz. Yüzde 75’in üzerine çıkacağız.” iddiasında bulundu. Özkan, bir zamanlar FETÖ'nün finansörü olarak suçladıkları Birleşik Arap Emirlikleri'nin ise Türkiye'ye teslim olduğunu öne sürdü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

YouTube'da Armağan Çağlayan’ın programına konuk olan AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, '2023 seçimlerinde tarihi bir rekorla ipi göğüsleyeceğiz' diyerek şunları söyledi:

“Yüzde 75’in üzerine çıkacağız. Amacınız seçimleri kazanmaksa hedefiniz yıldızlar olmalı. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, acaba 'yüzde 100 vatandaşımız niçin bizi desteklemiyor?' hedefiyle siyaset yapıyoruz.

Şimdi bize soruyorlar. Yahu yüzde 75 dedi. 'Bu grup başkanvekili hangi kafada?' diye soruyorlar. Biz de diyoruz ki yüzde 53 oy oranını görmüş bir parti ve ittifak olarak yüzde 75’i hedeflememizden daha doğal ne var? Birileri yüzde 23 oy olarak yüzde 50+1 almayı hedefliyor, bunu kimse sormuyor. Ama yüzde 53 oy alan bir ittifakın yüzde 75 oy alma hedefine hayalperestlik olarak bakıyor. Biz bu hayalleri gerçekleştireceğiz”

Özkan'ın o açıklaması 📹

"Birleşik Arap Emirlikleri bize teslim oldu"

"Birleşik Arap Emirlikleri bize teslim oldu"

Özkan, iktidarın “FETÖ finansörü” olmakla suçladığı Birleşik Arap Emirlikleri ile yeniden geliştirilmeye çalışılan ilişkilere ilişkin olarak ise şöyle konuştu:

'Doğru bu soru. 15 Temmuz'un mademki finansörü, mademki Türkiye'ye kast eden FETÖ terör örgütü ve Türkiye düşmanlarının finansörü, Birleşik Arap Emirlikleri. Esas sormamız gereken soru şu: Biz buna inanıyoruz, siz inanıyor musunuz? Biz de inanıyoruz. O zaman siz niye Birleşik Arap Emirlikleri ile beraber ilişki kurmamızı istediniz? Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi bize “Niye Birleşik Arap Emirlikleri’ni dışlıyorsunuz?” dedi. Sanki Birleşik Arap Emirlikleri dünyanın tek uluslararası süjesi ve onlarla ilişki kurmadık diye Türkiye uluslararası toplumda yalnızlaştığı ifadelerini kullandılar. Yahu benim çıkarım neyi gerektiriyorsa… 

Benim şöyle bakmam lazım, belki de Birleşik Arap Emirlikleri baktı ki Türkiye’ye diz çöktüremiyor, baktı ki Türkiye’nin istiklalini engelleyemiyor, baktı ki Türkiye’ye dayanmadan, Türkiye ile birlikte yürümeden bölgesel ve küresel anlamda kendi menfaatlerinin aleyhine bazı şeyler ortaya çıkıyor, o zaman Birleşik Arap Emirlikleri -ben böyle okuyorum çünkü- teslim oldu. İşte güvenli enerji arzının Türkiye olmadan olamayacağını uluslararası toplum kabul etti.”

📹

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
203
102
68
7
5
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Enes Altan

pudra şekerinin zararları

Ceyhun Sarı

içtiğin neyse adını yaz

Kara

La siz akp genel merkezinde yapmış olduğunuz anketlerde bile %75 alamıyorsunuz.