Görüş Bildir
Haberler
Burcunuza Göre Görmeniz Gereken Ülkeyi Biliyor musunuz? Dünya Ülkelerinin Burçları ve Uyumları!

Burcunuza Göre Görmeniz Gereken Ülkeyi Biliyor musunuz? Dünya Ülkelerinin Burçları ve Uyumları!

Entel Feridun
25.07.2022 - 09:03 Son Güncelleme: 25.07.2022 - 18:02

Astrolojik olarak bazı yerler ve onların yıldızları, kişilerin doğum haritaları ile uyumludur. Bu yerler kişilerin mutlaka gitmesi ve görmesi gereken yerler olarak işaretlenir.

Dünya ülkeleri de doğum tarihlerine göre burç dizilimlerine sahiptir. Bu ülkeler bazı burçların taşınabileceği yerler olabilir. Hatta burcunuzla uyumlu yerlerde aşkı, parayı ve huzuru bulabilirsiniz.

Gelin, Dünya ülkelerinin burçlarını ve burcunuzla uyumunu öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Almanya: Oğlak Burcu

16. Almanya: Oğlak Burcu

Bir çalışma ve kazanç adına önemli görülen ülke Almanya elbette Oğlak burcu olabilirdi. Dış ülkelerden aldığı işçi göçü nedeniyle bu ülkeye tam bir sanayii ve yatırım ülkesi diyebiliriz. Boğa’ların, Oğlak’ların ve Başak’ların bu ülkede yıldızları parlayabilir.

15. İran: Kova Burcu

15. İran: Kova Burcu

Yenilikçi isimleri ve dünyaca ünlü şairleri ile tanıdığımız İran elbette bir Kova burcu olabilirdi. Kendine has kültürü ile dünya ülkeleri arasında dikkat çeken İran, Yay ve Başak burçları için merak uyandırıcı olabilir. Aslan ve Balık’lar ise bu ülkenin ruhunu benimseyebilirler!

14. Fransa: Terazi Burcu

14. Fransa: Terazi Burcu

Gezmek ve yeni yerler görmek isteyenler için tarihi ve kültürü ile büyüleyici bir yer olan Fransa, tabii ki Terazi burcu! Bu ülkede Boğa’lar ve elbette Terazi’ler mutlu bir yaşam sürebilir. Akrep ve Yengeç’lerin ise aşkı bulabileceği bir yerleşim noktasıdır.

13. Çin: Terazi Burcu

13. Çin: Terazi Burcu

Çin 1 Ekim 1949'da kurulmuştur. Dış görünümleri ile kendilerine hayran bırakan Çinlilerin doğdukları ülke elbette bir Terazi ülkesi olabilirdi! Çin hem akılcı hem de uzlaşmacı yönü ile ülkeler arasında öne çıkıyor. Bir Terazi burcu olaraksa yeniliklere öncülük ediyor. Başak ya da Oğlak burcuysanız bu ülke çalışmak ve barınmak için güzel bir seçenek olabilir.

12. Fas: Balık Burcu

12. Fas: Balık Burcu

Şairlerin, başarılı yazarların ve ilham veren ressamların dünyaya açıldığı bu ülke olsa olsa Balık burcu olabilirdi. Fas,  2 Mart 1956'da kurulmuştur. Bu ülkenin havasında ve suyunda bağımlılık yapan bir şey var! Büyülü ve gösterişten uzak güzelliği ile kendisine hayran bırakıyor. Bir Aslan burcu veya Terazi burcu iseniz sizin için ilham verici bir yer olabilir. Balık ve Akrep’ler ise burada içlerindeki kaosu unutacaklardır!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hollanda: Aslan Burcu

11. Hollanda:  Aslan Burcu

Kendine özgü yönetim biçimi, hiç bir yerde olmayan özgürlükçü yasaları ile Hollanda tam bir Aslan burcu ülkesi örneğidir! 26 Temmuz 1581'dee kurulmuştur. Burada kendi benliğinizi hatırlayıp, kim olduğunuzu bulabilirsiniz. Sevgili Kova burçları, Balık, İkizler ve kendi burcu olan Aslan’lar bu ülkeyi mutlaka gezmeli, görmeli ve yaşamalıdır!

10. İtalya: İkizler Burcu

10. İtalya: İkizler Burcu

Pizza’nın şehri İtalya entellektüel ve konforlu yaşam tarzı ile tüm dünya ülkelerine örnek yenilikçi bir İkizler burcu! İtalya, 2 Haziran 1946'da kurulmuştur. Burada lezzete doymak isteyen ve keyif yapmaya düşkün Boğa’lar huzuru bulabilir! Diğer yandan Kova ve İkizler için tam bir zihin açan enerjiyi sağlayacaktır!

9. İsviçre: Aslan Burcu

9. İsviçre: Aslan Burcu

Baskıcı kurallardan uzak ve ülke yaşayanlarına refah vaat eden İsviçre Aslan burcundan başka bir burç olamazdı! 1 Ağustos 1291'de kurulmuştur. Burada özgürlüğüne düşkün Kova burçları konforlu yaşamı bulabilir. Boğa burçları ve Aslan’lar düşkün oldukları lüksü ve ihtişamı bulabilirler!

8. Mısır: Balık Burcu

8. Mısır: Balık Burcu

Tarihi ve geçmişten bugüne getirdiği yaşanmışlıkları ile bir kültür arşivi olan Mısır, Balık burcu ülkesidir. 28 Şubat 1922'de kurulmuştur. Mistik ve gizemli havası, sarı ve sepya tonlarındaki yapıları ile bize bir Balık burcu enerjisi aktarıyor. Yeni kültürler tanımak ve felsefe üzerine düşüncelere dalmaktan hoşlanan Yay, okült havasına kapılıp araştırmalara koyulacak İkizler ve Balık’lar burada kendi ruhunu bulabilirler!

7. Maldivler: Aslan Burcu

7. Maldivler: Aslan Burcu

Dünyamızın balayı adresi, tatil ve keyif yapmak denince akla gelen ilk yerleşke olan Maldivler Aslan burcudur. 26 Temmuz 1965'de kurulmuştur. Tıpkı bir Aslan gibi, lüksün ve konforun adresi olmuştur. Burada insanlar birbirleriyle sosyalleşme ve gösterişli manzaralı denizinde huzuru buluyor. Yeni evli Yay ve Aslan burçları için güzel bir balayı noktası olabilir. Boğa, İkizler ve Terazi burçları için de astrolojik bağlamda önerilebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Azerbaycan: Başak Burcu

6. Azerbaycan: Başak Burcu

Yardımsever komşu ülkemiz Azerbaycan 30 Ağustos 1991 doğumlu bir Başak burcudur. Titiz ve anlayışlı insanları ile yardımsever bir ülke olan Azerbaycan tıpkı bir Başak gibi Dünya'ya hizmet etmektedir. Bu ülkede Sevgili Başak'lar memnuniyetle yaşayabilir.

5. Türkiye: Akrep Burcu

5. Türkiye: Akrep Burcu

Krizlerin ve kaosların yaşandığı ancak mistik havası ile görenleri havasına, toprağına aşık eden ülkemiz Türkiye bir Akrep burcu ülkesidir. Görülmesi gereken ender güzellikleri ve birçok kültürü barındırması ile başka bir burç olması da beklenemezdi. Bu ülkede Yengeç ve Balık burçları bir su grubu olması nedeniyle huzur bulabilirler.

4. Arnavutluk: Yay Burcu

4. Arnavutluk: Yay Burcu

Arnavutluk 28 Kasım 1912 doğumlu bir Yay burcudur. Burası tam bir güzellikler ülkesidir. Gezmek, görmek ve eğlenmek için tercih edebilirsiniz ancak Sevgili Aslan'lar ve Yay'lar burada daha rahat edebileceklerdir.

3. Amerika: Yengeç Burcu

3. Amerika: Yengeç Burcu

Birçok yeniliğe öncülük eden Amerika, elbette öncü bir su burcu olan Yengeç olabilirdi. Siyasi anlamda gel-gitlerine tanık olduğumuz ancak tam anlamıyla duyguların ön planda olduğu bu ülkede Akrep burçları aşkı bulabilir. Koç ve Oğlak burçları ise çalışma hayatında kazanç sağlayabilir.

2. Bulgaristan: Başak Burcu

2. Bulgaristan: Başak Burcu

Bulgaristan, 22 Eylül 1908 doğumlu bir Başak ülkesidir. Başak'lar çevrelerine yardım ve hizmet etmek amacıyla var olurlar. Bulgaristan da komşu ülkelerle diyalogları ile bilinir. Yaz aylarında kaçamak tatil için tercih ettiğimiz Bulgaristan'da, Terazi ve Yay'lar huzurla yaşayabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İspanya: Akrep Burcu

1. İspanya: Akrep Burcu

İspanya'yı öfkeli boğaları ve kırmızı rengi ile hatırlıyoruz. Elbette bu ülke olsa olsa Akrep burcu olabilirdi! İspanya aşkın ve entrikanın şehri, unutulmaz sevdalara gebe bir yer! Özellikle Boğa'lar, Terazi ve Yengeç'ler burada aşkı bulabilir.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
43
24
23
11
11
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın