Görüş Bildir
Haberler
MasterChef Yarışmasına Damga Vuran Şeflerinin ve Çok Konuşulan Yarışmacılarının Burçlarını Biliyor musunuz?

MasterChef Yarışmasına Damga Vuran Şeflerinin ve Çok Konuşulan Yarışmacılarının Burçlarını Biliyor musunuz?

Entel Feridun
20.07.2022 - 07:16

MasterChef Türkiye televizyonda yayınlanan ve kısa zamanda izleyicinin takdirini kazanan en eğlenceli yemek yarışma programlarından birisi. MasterChef yarışması her yıl yepyeni kadrosu ile nefesleri kesmeye devam ediyor.

Peki, nedir bu programı bu kadar sevdiren, derseniz birbirinden eğlenceli ve farklı karakterlerin aynı stüdyoda iş birliği içerisinde olması, diyebiliriz. MasterChef hem jüri üyesinde yer alan başarılı şefleri hem de yarışmacılar ile birlikte seyir zevki yüksek anlar yaşatmaya devam ederken ekibin burçları nelermiş, bir bakalım istedik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle MasterChef’in sevilen şefleri ve jüri üyesi ile başlayalım!

Mehmet Yalçınkaya: Kova burcu

Mehmet Yalçınkaya: Kova burcu

Sert mizacı ile yarışmacıların korkulu rüyası olan Mehmet Yalçınkaya 21 Ocak doğumlu bir Kova burcu! Kova burçlarının eleştirel tavrını hepimiz biliyoruz ancak aynı zamanda insancıl yönleri oldukça baskındır. İşlerinde oldukça titiz ve kararlı davranırlar, iş arkadaşları ile ise kardeş gibilerdir. İnce espri anlayışı ile Mehmet şefi ailemizden biri gibi benimsememizin nedeni belli oldu…

Somer Sivrioğlu: İkizler burcu

Somer Sivrioğlu: İkizler burcu

Yarışmacılara esprili ve sıcak kanlı yaklaşımları ile tanıdığımız Somer Sivrioğlu 25 Mayıs doğumlu bir İkizler! İkizler burçları oldukça konuşkan, bilgiye aç ve bildiklerini çevresine aktarmayı iyi başaran bir yetenek timsalidir. Somer şef bizi bu konuda da yanıltmıyor ve yarışmacılarla devamlı iletişim halinde kalarak onlara yeni şeyler öğretmeye çalışan bir profil çiziyor!

Danilo Zanna: Koç burcu

Danilo Zanna: Koç burcu

Yarışmanın en sevilen sempatik jüri üyesi İtalyan şef Danilo Zanna 15 Nisan doğumlu bir Koç burcu! Kendisi kararlı duruşu ve eğlenceli tavırları ile kısa zamanda izleyenlerin gönülleri kazandı. Koç burçları hayatla mücadele eden, çalışkan ve tuttuğunu koparan kişilerdir. İş hayatlarında rekabeti severler. Danilo şefin yarışmacılara sık sık gülümseten samimi dili ile motivasyon aşılamaya çalışması ve enerjiyi daima yüksek tutmasının nedeni ortada…

Şimdi MasterChef’e damgasını vurmuş yarışmacıların burçları nelermiş bir bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uğur Kardaş: Terazi burcu

Uğur Kardaş: Terazi burcu

MasterChef Türkiye’nin ikinci sezon şampiyonu olan Uğur Kardaş 2 Ekim doğumlu bir Terazi! Bazı kaynaklarda Oğlak burcu olarak geçmesine aldırış etmeyin, sizler için araştırdık ve öğrendik! Uğur şef yarışmada oldukça hırslı ve cesaretliydi. Tıpkı bir Terazi burcu gibi haksızlık karşısında sessiz kalamaz ve doğrunun peşinden giderdi. Daima hoş görülü ve gülen yüzü ile kalplerimizi ısıttı ve bize mücadeleyi hatırlattı. Şimdilerde evlilik yolunda ilk adımı atan Uğur Kardaş’a mutluluklar diliyoruz!

Cemre Uyanık: Akrep burcu

Cemre Uyanık: Akrep burcu

MasterChef Türkiye 2019 yılı şampiyonu olan Cemre Uyanık 10 Kasım doğumlu bir Akrep burcu! Uyanık, mutfakta farklı kültürlerden yemek seçimleri ve mistik havası ile aslında tam olarak Akrep burcu kadınını yansıtıyor. Yarışmada sessiz ancak soğuk kanlı ve kararlı duruşu ile birçoğumuzu kendisine hayran bırakmıştı.

Serhat Doğramacı: Yay burcu

Serhat Doğramacı: Yay burcu

MasterChef Türkiye 4. Sezon şampiyonu Serhat Doğramacı 27 Kasım doğumlu bir Yay burcu! Doğramacı yarışmada konuşkan ve kendinden emin tavırları ile dikkat çekmişti. İşinde heyecanlı ancak özgüvenli duruşu yanı sıra bir Yay gibi gezmeyi ve yeni kültürler öğrenmeyi seven yapısı fark ediliyordu.

Emir Elidemir: Başak burcu

Emir Elidemir: Başak burcu

31 Ağustos doğumlu olan Emir Elidemir bir Başak burcu erkeği! Sakin ve sempatik duruşu ile yarışmada şefler tarafından çok sevilen Elidemir, aynı zamanda yakışıklılığı ve tarzı ile gönüllere taht kurdu. Kendisi titiz ve planlı çalışma prensibi ile yarışmadan sonra da sosyal medya hesaplarında mutfak sanatında yeteneğini göstermeye devam ediyor.

Yasin Obuz: Akrep burcu

Yasin Obuz: Akrep burcu

MasterChef Türkiye’nin 2019 yılı unutulmayan yarışmacılarından Yasin Obuz, 21 Kasım 1988 doğumlu bir Akrep burcu! Obuz, haksızlığa hiç gelemeyen tavrı ve sinsi insanları ortaya dökme becerisi ile Akrep’liğini bizlere yansıttı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güzide Mertcan: Koç burcu

Güzide Mertcan: Koç burcu

MasterChef’in başarılı yarışmacılarından Güzide Mertcan 2 Nisan doğumlu bir Koç burcu’dur. Kendisini kendinden emin duruşu ve olaylar karşısındaki pratik çözümleri ile hatırlıyoruz. Yarışmadaki mücadeleci ruhu ile bize Koç burcu kadınının nasıl olduğunu gösterdi!

Suna Aydın: Terazi burcu

Suna Aydın: Terazi burcu

MasterChef’in unutulmayan yarışmacılarından olan Suna Aydın, 10 Ekim doğumlu bir Terazi burcu! Onu Yasin ile atışmaları ve ekip içerisinde yaşanan haksızlıklara karşı tıpkı bir Terazi gibi, kesin duruşu ile hatırlıyoruz. Aydın, bakımlı ve kendine has tavrı ile de bir Terazi kadınının olması gerektiği gibi akıllarda kalıyor.

Sergen Özen: Balık burcu

Sergen Özen: Balık burcu

MasterChef Türkiye’ye enerjisi ve dobralığı ile damga vuran yarışmacılardan Sergen Özen 3 Mart doğumlu bir Balık burcu! Balık burcu erkeği duygusallığını esprili mizacı ile saklayabilir. Sergen Özen de yarışmadaki sakin ancak hayalperest yaklaşımları ile Balık burcu erkeğine uygun bir kişilik olarak gösterilebilir.

Tunahan Ak: Boğa burcu

Tunahan Ak: Boğa burcu

Yarışmada güler yüzü ile dikkat çeken Tunahan Ak, 2 Mayıs doğumlu bir Boğa burcudur! Keyfine düşkün Boğa burcu erkeği Tunahan’ın rahat ve sakin tavrı ile oldukça uyumlu. Üstelik Ak, yemek yapmak kadar yemek yemeyi de çok seviyor!

Hakan Kanik: İkizler burcu

Hakan Kanik: İkizler burcu

Hakan Kanik 17 Haziran doğumlu bir İkizler burcu erkeği. Kanik, yarışmada eğlenceli ve umursamaz tavırlarıyla gözlerini üzerine çekmeyi başarmıştı.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nisa Büyükçetin

Merhaba, yanlışlık var! Tunahan Ak, 2 Mayıs değil 2 Temmuz doğumlu. Bundan dolayı burcu Yengeç.

Kübra İçten

Sergen de balık değil aslan burcu totinizden uydurmayın