Görüş Bildir
Haberler
Hayatınızda Hangi Konularda Sınanıyorsunuz? Doğum Haritasında Satürn Hangi Evi Nasıl Etkiler?

Hayatınızda Hangi Konularda Sınanıyorsunuz? Doğum Haritasında Satürn Hangi Evi Nasıl Etkiler?

Entel Feridun
16.07.2022 - 10:01

Astrolojik anlamda ön görü yapılırken kişinin doğum haritasında yıldızların yerleşimlerine bakılır. Doğum haritasında 12 burcun yanı sıra 12 ev vardır. Bu evlerde bazı gezegenler yerleşim gösterir ve böylece kişinin hayat planı oluşur.

Örneğin Ay doğum haritasında 10. Evdeyse kişi işine duygusal anlamda bağlıdır. İşi ve özel hayatı birlikte ilerler. 

Doğum haritasındaki evlere yerleşen gezegenler kişisel özellikleri ve kaderi etkileyebilir. Bu nedenle doğum haritası okumak titizlik isteyen bir iştir. Onedio Astroloji ailesi olarak biz de sizlerle özenle hazırladığımız doğum haritasında gezegenlerin anlamları serimize devam ediyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Satürn, astrolojide eli sopalı bir öğretmen olarak nitelendirilir. Oğlak burcunu yöneten gezegen kişiyi zorlayıcı etkiler altında bırakabilir.

Satürn’ün kişisel hayatlara etkisi daha çok yerleştiği eve göre yorumlanabilir. Hayatta hangi alanda uzmanlaşmanız veya ders almanız gerekiyor, sorusuna Satürn doğum haritasındaki evlerde anlamına bakarak yorumlayabilirsiniz!

Satürn 1. Evde

Satürn 1. Evde
cdn.shopify.com

Birinci ev, kişinin fiziksel özellikleri ve sağlık durumu ile güçlü yönleri, zayıf yönlerini aynı zamanda karakterini ve mizacını anlatır. Bu yerleşimde dünyanın sizi nasıl gördüğüne veya algıladığına Satürn karar verir. Satürn birinci evde kişiye ciddi ve çekingen bir görünüm kazandırır. Bu kişiler çok organizedir ve yaşamlarının çoğunun planlıdırlar.

Tüm enerjilerini işlerine verirler. Samimi ancak dik başlıdırlar. Bir çocukken bile disiplinli olurlar, üzerlerinde yetişkin olgunluğu vardır. Birçoğu, özellikle Satürn zayıfsa, büyüme yıllarında zor zamanlar yaşar. Kanunlara saygılıdırlar ve son derece adalet seven insanlardır. 1. evde Satürn olan bu insanlar başarılı ve saygın olurlar.

Satürn 2. Evde

Satürn 2. Evde

İkinci ev kişinin ailesini, servetini ve diğer eşyalarını etkiler. Ayrıca beceri ve kabiliyetini temsil eder. Bu Ev, konuşma işlevini ve yemek yemeyi kontrol eder. Satürn ikinci evdeyse kişi 30 yaşından sonra servet biriktiremez. Ailedeki ekonomik sıkıntılar vardır ve bu çocukluk sorunlarını beraberinde getirir. Diğer çocuklar gibi ihtiyaçlarını karşılayamayabilir ve disiplinli ebeveynlere sahip olabilir. Kişi eğer bu alanda farkındalık yaşarsa öz disiplini ve sıkı çalışmasıyla finansal olarak başarılı olabilir.

Satürn 3. Evde

Satürn 3. Evde

Üçüncü ev iletişim ile ilgilidir ve kardeşler, seyahat gibi iletişimi etkileyen diğer şeyleri de merkeze alır. Kitaplar, mahalle, okullar, öğretmenler ve toplum işleri bu evin konusudur. Konuşmayı, kendini ifade etmeyi, düşünceyi ve cesareti temsil eder. Üçüncü evdeki Satürn, kişinin erkek ve kız kardeşleriyle olan ilişkisi üzerinde olumsuz bir etkiye sahiptir. Kişi insan ilişkilerinde sınırlıdır ve soğuk bir duruşu vardır. Bu durum çocukluktan orta yaşa kadar devam eder.

Satürn 4. Evde

Satürn 4. Evde

4. ev kişinin çocukluk günlerini temsil ettiği için anne, beslenme, ev ve kişinin ailesiyle nasıl bağlantı kurduğunu anlatır. Karanlık ruhlu Satürn'ün 4. evdeki yerleşimi olumsuz olabilir. Bu kişinin ailesiyle, eviyle ve çocukluğu hakkında ile ilgili duygularını etkiler. Satürn bu evdeyse kişi ailesiyle gerçek duygu ve düşünceleriyle ilişki kuramaz. Aile çok disiplinli olabilir ve çocuğa karşı katı davranışlar da bulunabilir. Kişinin doğumundan sonra ilk yıllarını anneanne ve dede gibi yaşlılar ile geçirme olasılığı da yüksektir. Ailesinden uzakta yaşayabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Satürn 5. Evde

Satürn 5. Evde

5. ev zevkle ilgilidir. Yaratıcılığın, keyfin ve eğlencenin evidir. Bu ev baba tarafının maddi zenginliği ile de alakalıdır. Bu evde iyi açılara sahip Satürn'ün yerleşimi, kişiyi disiplinli ve çalışkan yapar. Kişi hayatında her konuda ölçülüdür ve dünya zevklerinden uzak durur. Bu insanlar belirli bir düzeni tercih ederler ve günlük rutinlerini takip ederler.

Satürn'ün zayıf düştüğü bazı durumlarda ise kişi doğurganlıkta azalma, düşük yapma gibi sorunlarla karşılaşabilir. Bu ilerleyen yaşlarda çocuk sahibi olma zorluğu verebilir.

Satürn 6. Evde

Satürn 6. Evde

Bu ev düşmanlarınızı ve sağlığınızı temsil eder. Aynı zamanda insanlığa hizmetle ve topluma katkı ile ilgilidir. Satürn bu evdeyken, kişi çalışkandır ve kendini işine adamıştır. Her şey en iyi sonuçlar için organize edilmiş ve yapılandırılmıştır. Bu insanlar mantıklı bir zihne sahiptirler ve ihtiyaç duydukları işte mükemmel olabilirler. Titiz dikkat ve odaklanma becerileri vardır. Çalışma alanlarında oldukça saygındırlar. 

Satürn zayıfladığında, kişi sorunları ile yüzleşebilir. Bu durum meslektaşları ile uyumluluk sorunları ve ayrıca aşırı çalışmanın getirdiği küçük sağlık sorunları olarak geri döner.

Satürn 7. Evde

Satürn 7. Evde

7. ev evlilik, ticari iş birliği ve bizi bağlayan diğer yasalar gibi yasal ortaklıkları temsil eder. Ayrıca sosyal ve kamusal yaşamınızı gösterir. Satürn yedinci evdeyse kişi katı ve duygusuz tipte bir bireydir. Eş veya kardeş gibi yakın insanlar otoriterdirler. Bu nedenle yönetim pozisyonlarında çalışabilir.

Otuz yaşından önce evlenirlerse olumsuz ve zararlı etkilerle karşı karşıya kalabilirler ve bu nedenle 30 yaşına kadar beklemek tavsiye edilir. Satürn doğum haritasında iyi açıya sahip olduğunda, kişi istikrarlı bir evliliğin ve verimli ortaklıkların tadını çıkaracaktır.

Satürn 8. Evde

Satürn 8. Evde

8. ev evlilik, ataların mülkiyeti veya mirasla ilişkilendirir. Aynı zamanda karanlık olan her şeyin evidir: Bunlar mistisizm, ölüm ve hatta yeniden doğuş olarak aktarılır. Satürn 8. evdeyken mali yükü, vergileri getirir. Kişi başkalarının kaynaklarını kullanmak zorunda kalabilir. Satürn zayıflamışsa, kişinin eşi mali açıdan zayıf olabilir. Aynı zamanda bu yerleşim kişinin sağlığı üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olabilir. Bunlar uzun süreli kalıtsal veya kronik rahatsızlıklardır.

Satürn 9. Evde

Satürn 9. Evde

Din, maneviyat, hukuk gibi konular 9. ev ile temsil edilir. Aynı zamanda babanızı ve öğretmeninizi anlatır. Satürn’ün bu eve yerleşimi, kişiyi dindar bir insan yapar ve ruhsal olarak inançlı olmaya eğilimlidir. Kişi iyi eğitimlidir ancak genellikle maneviyat ve felsefe alanında kariyer yapar. Bu kişiler seyahat ederek öğrenirler ve iş veya kariyer için seyahat edebildikleri için şanslılardır. Satürn kötü etkilenirse, kişi dar görüşlüdür ve şişirilmiş bir benlik duygusu vardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Satürn 10. Evde

Satürn 10. Evde

10. ev kişinin başarılarını gösterir ve profesyonel alanda şöhreti ya da statüsünü anlatır. 10. evdeki Satürn genellikle arzu edilen bir ev olarak kabul edilir. Bu tür insanlar iş yerlerine iyi uyum sağlarlar ve aynı zamanda çok başarılıdırlar, ancak bunun bedeli çok çalışma ve çabadır. Hırslı bir kişilik oldukları için seçtikleri mesleklerde harika olurlar. 10. Ev aynı zamanda babanın evidir, bu kişiler babayla harika bir ilişkiye sahip olacaktır.

Bazen Satürn engeller yaratabilir ve bu gibi durumlarda kişi disiplinli doğasını kullanarak kariyerinde öne geçer.

Satürn 11. Evde

Satürn 11. Evde

11. ev özgünlük, aşk ve eğlence evidir. Bu evde kişi ani servet ve kar elde edebilir. Bu ev aynı zamanda kişinin sosyal çevresini de yönetir. Satürn doğum haritasında 11. Evdeyken bir kişinin birden fazla gelir akışı vardır veya iyi kazanan bir eşi olur. Onunla birlikte refah seviyesinin üstünde bir hayata sahip olabilir.

Satürn zayıf değilse, yani doğum haritasında kötü bir açısı yoksa, kişinin arkadaşları genellikle destekleyicidir. Satürn kötü açıdaysa kişi utangaç ve içine kapanık olabilir, bu yüzden arkadaş edinemez. Bu insanlar dedikodu yapmayı ve zaman kaybetmeyi sevmezler. Bu nedenle çok sosyal olarak kabul edilmezler.

Satürn 12. Evde

Satürn 12. Evde

12. ev tamamlanma veya bitişlerin, sırların, korkuların, bilinçaltının, ölümden sonraki yaşamın ve yaşlılığın yöneticisidir. Ayrıca hayattaki maddi şeylerden kopma ve manevi bir yönelimi gösterir. Doğum haritalarında bu yerleşim olan kişiler çoğu zaman yalnız olmayı isterler. Gözlerden uzak yerlerde rahattırlar, böylece yabancı ülkeye kolayca uyum sağlarlar. Bu kişiler madenlerde ve cezaevlerinde çalışabilirler.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın