Görüş Bildir
Haberler
Doğum Haritasına Göre Hangi Alanlarda Şanslı Olduğumuzu Gösteren Jüpiter Evlerde Hangi Anlama Gelir?

Doğum Haritasına Göre Hangi Alanlarda Şanslı Olduğumuzu Gösteren Jüpiter Evlerde Hangi Anlama Gelir?

Entel Feridun
17.07.2022 - 09:05

Astrolojik anlamda yorumlamalar yapmak için bazı ipuçlarına ihtiyaç duyulur. Bunların başında gelen gezegenlerin evlere yerleşimlerinden yola çıkarak ulaşılan ön görüler gelir. 

Bunun için öncelikle kişinin bir doğum haritasına sahip olmasıdır. Siz de astrolojik göstergeler ile hayatınız hakkında fikir sahibi olmak istiyorsanız güvenilir bir astroloji web sitesinden doğum haritanızı çıkarabilirsiniz.

Daha sonra Onedio Astroloji sayfasından sizler için hazırladığımız gezegenler ve evlerde anlamlarını anlatan içeriklerimize erişim sağlayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Mars’ın ardından bu kez içeriğimizde Jüpiter gezegeninin evlerde anlamlarına bakacağız!

Jüpiter Yay burcunun gezegenidir ve 9. Ev’de yerleşim gösterir. Dolayısıyla Yay burcunun evi olan 9. Ev’in temsil ettiği tüm konular bu gezegenin de konusudur. Uzaklar, seyahatler ve kişinin yüksek öğrenim dönemini anlatmaktadır. Aynı zamanda daima dört ayak üzerine düşen Yay burcunun şans kapılarını da temsil etmektedir.

Jüpiter 1. Evde

Jüpiter 1. Evde

Birinci ev astrolojide kim olduğumuzu gösterir. Bu eve yerleşen gezegenler çoğunlukla kişinin dış görünüşünü de etkilemektedir. Dolayısıyla bolluk ve bereket gezegeni olan Jüpiter doğum haritasında bu evdeyse kişi kilo almaya meyilli olabilir veya balık etli bir vücut yapısına sahiptir. Saçları genellikle düzdür ve erken beyazlamaya eğilimlidir. Zararlı açıda olmaması kişiye akademik ve kariyer alanlarında şans verir. Kişi mesleğinde ismini duyurabilir.

Jüpiter 2. Evde

Jüpiter 2. Evde

Astrolojide kişinin para kazanımını ve zenginliğini gösteren bu evde Jüpiter varsa bolluk ve bereket sizinle demektir. Kişi hayatı boyunca iyi miktarda para kazanır veya zengin bir ailesi olabilir. Para ona kolaylıkla gelir veya para kazandıracak şans oyunlarında talihli olabilir. Gezmeye ve tatil yapmaya çok para harcar ancak buralardan güzel deneyimler elde edebilir.

Jüpiter 3. Evde

Jüpiter 3. Evde

Kardeşleri ve eğitim-öğrenim hayatını temsil eden astrolojide üçüncü ev oldukça önemli bir evdir. Kişinin çocukluk yaşantısındaki deneyimleri bu evden gözlemlenebilir. Eğer bu evde Jüpiter varsa kişi eğitim hayatında şanslıdır. İyi öğretmenlerle çalışır ve ebeveynleri ile iletişimi güzeldir. Kişinin kardeşleri eğitmen olabilir. Kendisi ise uluslararası alanda çalışabilir.

Jüpiter 4. Evde

Jüpiter 4. Evde

Bulunduğu eve daha çok güzel ve şanslı etkiler bırakan Jüpiter, yuva ve aile konularına temas eden dördüncü evde de olumlu enerji verir. Bu evinizde Jüpiter varsa muhtemelen aileniz taşınmaz mal ve mülklere sahiptir. Bunlarla beraber parasal ve refah seviyesi bakımından rahat bir hayat sürersiniz. Aileniz her konuda en büyük destekçinizdir. Birlikte vakit geçirmek ve girişimlerde bulunmak daima olumlu sonuçlar doğuracaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jüpiter 5. Evde

Jüpiter 5. Evde

Çocuklar, aşk, hobiler ve kişinin eğlence anlayışını anlatan beşinci evde Jüpiter kişiye eğlenceli bir hayat sunar. Kişi girdiği her aşk ve şans oyununda kazanır. Ona diledikleri bollukla çabasız olarak verilebilir. Aşk konusunda daima güzel ilişkiler yaşar, eski sevgilileri ile arkadaş kalabilir. Gelecekte çocuklar ile ilgili güzel şans verir. Birden fazla çocuğunuz olabilir ve onların eğitimi çok iyi olabilir.

Jüpiter 6. Evde

Jüpiter 6. Evde

Sağlık, günlük rutinler ve hizmet alanını anlatan altıncı evinize Jüpiter yerleşmişse kişi daima kendisine bir şeyler katacağına inandığı insanlarla olmak ister ve kişisel gelişimine katkısı olan konulara ilgi duyar. Çok çabuk sıkılan ve dikkat dağınıklığı yaşayan birisi olabilir. Gezerek veya fiziksel anlamda aktif olduğu bir meslek seçer. Böylece kişi yurtdışında veya uzak ülkelerde yaşayabilir.

Jüpiter 7. Evde

Jüpiter 7. Evde

Tüm ortaklıkların evi olan yedinci evin teması aşk, evlilik, girişimler ve iş arkadaşlıklarıdır. Bu evde Jüpiter varsa muhtemelen birden fazla kez evlenebilirsiniz. Veya yabancı bir partneriniz olabilir. Aşkta kısmetiniz boldur. Öğrenmeniz gereken ve hayatınıza katmanız gereken birçok hayat deneyiminiz vardır. Kişi güzel ortaklıklar ile bereketli işlere girişebilir. Ticaret ve kendi işini yapma konusunda şanslıdır.

Jüpiter 8. Evde

Jüpiter 8. Evde

Miras, nafaka ve kişinin ölüm anı hakkında fikir veren sekizinci evde Jüpiter varsa muhtemelen insanların enerjisinden çabucak etkileniyorsunuz. Bu nedenle psikolojik bir rahatsızlığınız olabilir veya yıldızınız düşüktür. Şansın sizden yana olması için spritüal çalışmalar yapabilirsiniz. Alacak ve verecekler, miras davalarında çok şanslı olabilir.

Jüpiter 9. Evde

Jüpiter 9. Evde

Jüpiter’in kendi evi dokuzuncu ev, yani Yay burcunun evidir. Doğum haritasında bu evde Jüpiter varsa kişi hayatı boyunca bol bol seyahat etme şansı yakalar. Vizyonu geniştir, birçok ülke tanıyabilir ve farklı kültürlerden arkadaş çevresi olur. Yüksek öğrenimine devam edebilir veya akademik kariyer yapabilir. Aynı zamanda ithalat-ihracat, uluslararası konular, dış ticaret, lojistik, hukuk, eğitmenlik gibi alanlarda çalışabilir. Mesleğinden bol kazanç sağlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jüpiter 10. Evde

Jüpiter 10. Evde

Kariyer hayatımızı ve statümüzü anlatan onuncu evde Jüpiter varsa kişi işi nedeniyle çok yolculuk yapmak zorunda kalabilir. Biraz kendisini beğenmiş bir havası vardır. Özellikle bu konu işine çok yansır, kendisine laf ettirmez. Otoriter birisi olabilir ancak iyi bir statü için yaşlılık dönemini beklemesi gerekebilir. Ancak uzman olduğu alanda iyi para kazanır ve şöhrete sahip olur.

Jüpiter 11. Evde

Jüpiter 11. Evde

Sosyal çevre ve arkadaşlıklar hakkında bilgi almak için doğum haritasında on birinci eve bakılır. Eğer bu evde Jüpiter varsa kişinin geniş bir topluluktan oluşan arkadaşları vardır. Hayatı sosyal çevresinden çok etkilenir. Arkadaşları ile bilirlikte yapacağı yolculuklar, tatil ve diğer etkinlikler daima birinci sıradadır. Kişinin dostları tanınmış kişiler olabilir.

Jüpiter 12. Evde

Jüpiter 12. Evde

Bilinçaltı konularını anlatan on ikinci evde Jüpiter varsa kişi kendisini bir şeye adamak ister. Gönüllü olarak yardım kuruluşlarında veya derneklerde çalışabilir. Hizmet etmek veya kendinden vermek ona iyi gelecektir. Bu evde Jüpiter hayal gücü yüksek bir zihin ve şifacı bir el verebilir.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
4
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın