Görüş Bildir
Haberler
Burçlara Özel Seks Oyuncağı Seçme Rehberi

etiket Burçlara Özel Seks Oyuncağı Seçme Rehberi

Radlands
19.01.2023 - 23:56 Son Güncelleme: 08.10.2022 - 18:56

Cinsel hayatınızı renklendirmek için seks oyuncağı seçerken yorumlar ve bütçe önemli olduğu kadar burcunuz da önemli etkiye sahiptir. Bu yol ile en iyi seks oyuncağınızı bulmanın sizi yepyeni bir zevk evrenine götüreceğini garanti edebiliriz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç Burcu

Koç burçları için yüksek güçlü bir vibratör en iyisidir. Seks gezegeni Mars tarafından yönetildiklerinden bu da onların gerçekten yüksek bir cinsel enerjiye sahip oldukları anlamına gelir. Yoğun his uyandıran bu vibratörler, istedikleri sıklıkta doruğa ulaşmalarına yardımcı olabilir.

2. Boğa Burcu

Venüs tarafından yönetilen Boğaların seks oyuncaklarının ne olduğu ve kiminle seks yaptıkları ile fiziksel olarak bağlı hissetmeleri gerçekten önemlidir. Bu nedenle Boğalar esnek, çift dostu bir oyuncak veya bir parmak vibratörü kullanmalıdır.

3. İkizler Burcu

pleasuresgalore.co.ke

İkizler burcu iletişime çok düşkündür ve birçoğu seks öncesi hatta sırasında kendilerini neyin tahrik ettiği hakkında konuşmayı sever. İkizler için en iyi oyuncak, hem tek başlarına hem de bir partnerle yeni hisler keşfetmelerini sağlayabilecek kapsamlı bir oyuncak seti kullanmaktır.

4. Yengeç Burcu

Yengeç burçları insanlar arasındaki ısı enerjisini hissetmelerini sağlayan her şeyi çok sever. Şimdiye kadarki en yoğun zevkin kilidini açmak için bir mum veya ısıtma özelliğine sahip bir vibratör ile yaşanacak deneyim onlar için mükemmel olacaktır.

5. Aslan Burcu

Aslanlar güçlü bir kalp çakrasına sahiptir, bu da onların zevk arayan ve gösteriş yapmayı seven bir grup oldukları anlamına gelir. G bölgesine temas edebilecek ve klitoral uyarım sunabilecek bir seks makinesi veya bir dildo önerebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başak Burcu

Başak burçları odanın temiz olması şartıyla 7 gün 24 saat seks yapabilirler. Başak burcu için mermi vibratörü adı verilen vibratörler veya klitoris emme özellikli seks oyuncakları harika birer seçimdir.

7. Terazi Burcu

Terazi burcu ile ilgili az bilinen bir konu da kalçaların önemidir. Bunun ne demek olduğunu anladığınızı düşünüyoruz. Hava grubu üyesi Terazi burcu, seks sırasında hafif şaplak atmanın keyfini çıkarabilir, bunu da kırbaç gibi püsküllü oyuncaklarla sağlayabilir.

8. Akrep Burcu

Cinsellik olarak zirvede gösterilen Akrep burcu, seks sırasında partnerini kontrol etme veya partneri tarafından kontrol edilmeye bayılır. Uzaktan kumandaları sayesinde, eller serbest olarak kullanılan seks oyuncakları seks sırasında Akreplerin deney yapması için idealdir.

9. Yay Burcu

Kalçalarla ilgilenen bu burç, yakın temas anlarında özellikle itme hareketinden hoşlanır. Kalça için tasarlanmış esnek bir silikon vibratör eşsiz bir deneyim yaratır.

10. Oğlak Burcu

Oğlaklar çoğu zaman kontrollü olmayı severler. Ancak seks bunun tam aksine arkalarına yaslanıp 'harap oldukları' zamandır. Kelepçeler ve göz bağları gibi BDSM seks oyuncakları onlar için biçilmiş kaftandır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kova Burcu

Kovalar en az cinsel dürtüsü olan burçlar arasında kabul edilirler. Bu sebeple partnerleri için bir oyuncak almayı tercih etmeleri daha muhtemeldir.  Bu şekilde de hala zevke dahil olabilirler, ancak belli bir mesafeden... Doğru oyuncak partnerlerine bağlı olmakla birlikte vibratörler, mastürbatörler, halkalar ve anal boncuklar iyi birer seçimlerdir.

12. Balık Burcu

Su grubu Balık burçları banyoda eğlenebilmeleri için su geçirmez bir seks oyuncağına ihtiyaç duyarlar.  Doğru ortam ve bazı ıslatıcı ürünlerle, şimdiye kadarki en iyi orgazmlarını yaşamak için hazır olabilirler...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
14
12
10
9
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Oğlaklar çoğu zaman kontrollü olmayı severler. Ancak seks bunun tam aksine arkalarına yaslanıp 'harap oldukları' zamandır. Kelepçeler ve göz bağları gibi BDS... Devamını Gör