Görüş Bildir
Haberler
'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 31 Mayıs Salı Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 31 Mayıs Salı Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

30.05.2022 - 23:31

İzleyecek kaliteli bir yapım arayanlar buraya! Tek solukta bitecek yüksek puanlı dizilerden oluşan günlük dizi öneri listemizle karşındayız. Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

E hadi o zaman, dizi önerilerine geçelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ted Lasso (2020 - )

Ted Lasso (2020 - )

Özet: Bir kolejde Amerikan futbolu koçu olan Ted Lasso, İngiltere Premier Ligi'nde bulunan AFC Richmond isimli futbol takımını yönetmek için Londra'ya gelir. Ted'in İngiltere'ye ve büyükler ligine alışma sürecinin komik anlatımı, izleyenlere eğlenceli dakikalar sunuyor.

Oyuncular: Jason Sudeikis, Brett Goldstein, Brendan Hunt

Yaratıcı: Brendan Hunt, Joe Kelly, Bill Lawrence

Bridgerton (2020 - )

Bridgerton (2020 - )

Özet: Bu ateşli dizide, Bridgerton ailesinin genç üyelerinin duygusal ve aşk hayatlarına yakından bakıyoruz. Her sezon farklı bir Bridgerton karakterine odaklanan yapımın ilk sezonu Daphne'ye ayılıyor. Bridgerton ailesinin en büyük kızı Daphne Bridgerton, ailesinin izinden gidip çok seveceği bir adamla evlenmek ister. Genç kadının seçenekleri çok olsa da ağabeyi teker teker adayları eler. Ancak Leydi Whistledown’ın hazırladığı bir skandal, Daphne’nin adının lekelenmesine neden olur. Bu sırada sosyeteye yeni katılan kızların annelerinin gözdesi olan Hastings Dükü ile Daphne arasında bir çekim oluşur.

Oyuncular: Nicola Coughlan, Jonathan Bailey, Ruth Gemmell

Yaratıcı: Chris Van Dusen

İçeriğin Devamı Aşağıda

Punisher (2017-2019)

Punisher (2017-2019)

Özet: Marvel'ın Netflix dizileri arasında yer alan bol aksiyonlu Punisher, başrolünde yer alan Jon Bernthal'in muhteşem performansını sunuyor. Karısının ve çocuklarının öldürülmesiyle intikam yolculuğuna çıkan Frank Castle'ın hikayesini odağına alan Marvel's The Punisher'da Castle, New York'un yeraltı dünyasına dair karanlık bir komployla yüzleşecek. İntikam için çıktığı bu yolda 'The Punisher'a dönüşen Castle, artık sadece kendi ailesini değil, çok daha fazla insanı etkileyen adaletsizlikleri çözmek için göreve hazır!

Oyuncular: Jon Bernthal, Amber Rose Revah, Ben Barnes

Yaratıcı: Steve Lightfoot

Yellowjackets (2021 - )

Yellowjackets (2021 - )

Özet: Yellowjackets, yetenekli bir liseli kız futbol takımının yaşadığı sıra dışı olayları konu alıyor. Yellowjackets, kuzeyin derinliklerinde gerçekleşen bir uçak kazasından kurtulan bir lise kız futbol takımının hikayesini konu ediyor. Lise futbol takımında forma giyen yetenekli oyuncular, korkunç bir uçak kazasından sağ kurtulur. Ancak onlar için yaşam savaşı yeni başlar.

Oyuncular: Melanie Lynskey, Tawny Cypress, Ella Purnell

Yaratıcı: Ashley Lyle, Bart Nickerson

Succession (2018 - )

Succession (2018 - )

Özet: Medya devi bir şirketin sahibi Roy ailesinin yaşadığı iç karışıklıklar, çıkar çatışmaları ve şirketin başına geçme hırslarının anlatıldığı HBO yapımı dizi, son zamanların en kaliteli yapımlarından biri. Jesse Armstrong’un yaratıcısı olduğu dizide New York’ta yaşayan, dünyanın en büyük medya şirketlerinden birini yöneten Logan Roy ve dört çocuğunun hikayesi para, güç, siyaset ve aile değerleri ekseninde ele alınıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Brian Cox, Jeremy Strong, Hiam Abbass, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen gibi isimler yer alıyor.

Oyuncular: Nicholas Braun, Brian Cox, Kieran Culkin

Yaratıcı: Jesse Armstrong

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nine Perfect Strangers (2021-2022)

Nine Perfect Strangers (2021-2022)

Özet: İyileşme ve dönüşüm vaat eden butik bir sağlık ve zindelik tesisinde, dokuz stresli şehir sakini daha iyi bir yaşam yoluna girmeye çalışır. Bu 10 günlük inziva sırasında onlara göz kulak olan, yorgun zihinlerini ve bedenlerini canlandırmayı görev edinmiş bir kadın olan beldenin müdürü Masha'dır. Ancak, bu dokuz “mükemmel” yabancının bu tesiste başlarına ne geleceği hakkında hiçbir fikirleri yoktur.

Oyuncular: Nicole Kidman, Melissa McCarthy, Michael Shannon

Yaratıcı: John-Henry Butterworth, David E. Kelley

The Mandalorian (2019 - )

The Mandalorian (2019 - )

Özet: Star Wars'un sevilen karakteri Din Djarin'e odaklanan yapım, Disney+ imzası taşıyor. Star Wars dizisinin yönetmen koltuğunda Iron Man, Iron Man 2 ve The Jungle Book gibi yapımların da yönetmenliğini üstlenen Jon Favreau oturuyor. Favreau ayrıca dizinin senaristliğini ve yürütücü yapımcılığını da üstleniyor. Star Wars evrenine yabancı bir isim olmayan Favreau, animasyon dizi Star Wars: The Clone Wars'un kadrosunda yer almıştı.

Oyuncular: Pedro Pascal, Carl Weathers, Barry Lowin

Yaratıcı: Jon Favreau

For All Mankind (2019 - )

For All Mankind (2019 - )

Özet: Apple TV+ yapımı bilim kurgu dizisi, alternatif bir evrende geçiyor. Birleşik Devletler ve Sovyetler Birliği arasında yaşanan uzay yolculuğu rekabetini konu ediyor. Rekabetin hala devam ettiği alternatif bir dünyanın resmedildiği dizide, uzay yarışının merkezinde yer alan astronotlar ve mühendislerin bu süreçte yaşadıklarına, onların ve ailelerinin hayatlarına odaklanılıyor. Dizide, NASA’nın en başarılı astronotlarından biri olan başkarakter Edward Baldwin'e Joel Kinnaman hayat veriyor.

Oyuncular: Joel Kinnaman, Michael Dorman, Wrenn Schmidt

Yaratıcı: Ronald D. Moore, Ben Nedivi, Matt Wolpert

İçeriğin Devamı Aşağıda

Solar Opposites (2020 - )

Solar Opposites (2020 - )

Özet: Ses getiren yetişkin animasyon dizisi Rick and Morty'nin yapımcılarından harikulade bir animasyon dizisi daha! Solar Opposites, gezegenlerinden ayrılıp, dünyada bilmedikleri bir bölgeye yerleşen dört uzaylının maceralarını konu ediyor. Uzaylılar, dünyada yaşamanın mı yoksa gezegenlerindeki hayatın mı daha iyi olduğu konusunda tartışmaya başlar.

Oyuncular: Justin Roiland, Thomas Middleditch, Sean Giambrone

Yaratıcı: Mike McMahan, Justin Roiland

Big Mouth (2017 - )

Big Mouth (2017 - )

Özet: Ergenliği en absürd şekilde ele alan eğlenceli yapım, sınırları zorluyor. Yakın arkadaş olan komedyen Nick Kroll ve Family Guy'un senaristlerinden Andrew Goldberg'in imzasını taşıyan dizide, ergenlik çağına gelen bir grup gencin büyüme hikayeleri, ergenliğin mucizevi ve korkutucu yönleri anlatılıyor.

Oyuncular: Nick Kroll, John Mulaney, Jessi Klein

Yaratıcı: Jennifer Flackett, Andrew Goldberg, Nick Kroll

Defending Jacob (2020)

Defending Jacob (2020)

Özet: Şüphenin içinizi yiyip bitireceği mini dizi, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Başrolünde Chris Evans ve Jaeden Martell'i bulunduran yapım, mahkeme sahneleriyle de sürükleyici bir yapım. William Landay'in aynı adlı çok satan romanından uyarlanan Defending Jacob, 14 yaşındaki oğlunun bir cinayetle suçlanmasının ardından davayı soruşturmaya başlayan savcı Andy Barber’ın öyküsünü takip ediyor. Ülkenin en saygın savcılarından biri olan Andy Barber, hayatının en zorlu davası ile karşı karşıyadır. Dava ile ilgili araştırma yapan Barber, davada derinlere indikçe oğlu ile ilgili hiç bilmediği gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır. 

Oyuncular: Chris Evans, Michelle Dockery, Jaeden Martell

Yaratıcı: Mark Bomback

The Little Drummer Girl (2018)

The Little Drummer Girl (2018)

Özet: Sinematografisi ve çekim açılarıyla inanılmaz keyifli bir seyir zevki sunan The Little Drummer Girl'ün başrollerinde yetenekli isimle Florence Pugh, Alexander Skarsgård ve Michael Shannon bulunuyor. John le Carre’ın The Little Drummer Girl adlı eserinin televizyon uyarlamasında; Mossad tarafından Filistinli bir teröristi ele geçirmek amacıyla çifte ajan olarak kullanılan Amerikalı oyuncu Charlie’nin hikayesi konu ediliyor.

Oyuncular: Florence Pugh, Alexander Skarsgård, Michael Shannon

Yaratıcı: John le Carré

Dünün dizi listesi için;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tontikke

Kısacık ömrü dizi film izleyerek geçirmek bana şahsen saçma geliyor önceden izlerdim yıllardır izlemiyorum vakit kaybı gibi geliyor artık.