Görüş Bildir
Haberler
'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diyenlere Müjde! 30 Mayıs Pazartesi Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diyenlere Müjde! 30 Mayıs Pazartesi Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

claude cahun
29.05.2022 - 23:31

Günün stresini atmak istiyor ama aklını nasıl dağıtacağına bir türlü karar veremiyorsan, sana birbirinden şahane dizi önerileriyle geldik! Sadece stres atmak için değil, 'Ne izlesem?' diye kara kara düşünenler için de amme hizmeti sunuyoruz! Listemizde korku dizileri, bilgi kurgu dizileri, komedi dizileri, aksiyon diziler gibi çeşitli başlıklardan dizi önerileri yer alıyor.

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O zaman hazırsan 30 Mayıs Pazartesi günü için yüksek puanlı dizi listemize geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

We Are Lady Parts (2022-)

We Are Lady Parts (2022-)

Özet: Müslüman bir kadın punk grubu olan Lady Parts'ı oluşturan grup üyelerinin inişli çıkışlı maceraları, sıra dışı kişiliğe sahip bir doktora öğrencisi olan ve gruba bas gitarist olarak alınan Amina Hussein'in bakış açısıyla anlatılıyor.

Oyuncular: Anjana Vasan, Sarah Kameela Impey, Faith Omole

Yaratıcı: Nida Manzoor

Only Murders In the Building (2021-)

Only Murders In the Building (2021-)

Özet: Suç kavramıyla ilgili aynı takıntıyı paylaşan üç yabancı, kendilerini birden bire gerçek bir suça kapılmış hâlde bulurlar. Aynı apartmanda yaşayan üç yabancı, apartmanlarında korkunç bir ölüm meydana geldiğinde bunun bir cinayet olabileceğinden şüphelenir. Gerçeği ortaya çıkarmaya karar veren üçlü, araştırma yapmaya başlar ve bunu belgelemek için bir podcast kaydeder. Üç yabancı olayı araştırırken, binanın yıllar öncesine uzanan karmaşık sırlarını ortaya çıkarırlar.

Oyuncular: Steve Martin, Martin Short, Selena Gomez

Yönetmen: John Hoffman, Steve Martin

Euphoria (2019-)

Euphoria (2019-)

Özet: 17 yaşındaki Rue, kendi kimliğini bulmaya çalışmaktadır. Onun ergenlik süreci seksuyuşturucu ve sorunlu aile ilişkileri sarmalında inişli çıkışlı ilerlemektedir. 

Oyuncular: Zendaya, Hunter Schafer, Angus Cloud

Yaratıcı: Sam Levinson

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk ve Son (2021-)

İlk ve Son (2021-)

Özet: Dizi bazen güneşli, bazen bulutlu, bazen fırtınalı, bazen mümkün, çoğu zaman imkansızın peşinde iki sevgilinin, Deniz ve Barış'ın 10 yıla yayılan ilişkisini takip ediyor.

Oyuncular: Özge Özpirinçci, Salih Bademci, Gülçin Kültür Şahin

Yaratıcı: Cem Karcı

Black Mirror (2011-2019)

Black Mirror (2011-2019)

Özet: Black Mirror insanlığın hızla gelişen dünyadaki değişimini, tüketimini ve tükenişini konu alan bir antoloji dizisi. Birbirinden bağımsız bölümlerde ileri teknolojiyi ve robotlaşmayı konu alan dizi insanlığın en büyük yeniliklerinin ve en karanlık içgüdülerinin çarpıştığı bir çoklu evren sunuyor.

Oyuncular: Daniel Lapaine, Hannah John-Kamen, Michaela Coel

Yaratıcı: Charlie Brooker

Snowpiercer (2020-)

Snowpiercer (2020-)

Özet: Başarısız bir iklim değişikliği deneyi dünyadaki yaşamı yok olma noktasına getirir. Hayatta kalanlar ise dünyayı dolaşan bir trene binmiştir. Fakat bu tren, yeni bir sınıf sistemi ortaya çıkartmıştır. Bir çizgi romandan uyarlanan hikâye ilk olarak 2013 yılında Oscar ödüllü yönetmen Bong Joon-ho tarafından beyazperdeye aktarılmıştır.

Oyuncular: Daveed Diggs, Mickey Sumner, Iddo Goldberg

Yaratıcılar: Graeme Manson, Josh Friedman

İçeriğin Devamı Aşağıda

Marianne (2019)

Marianne (2019)

Özet: Çocukluğundan beri kâbuslar gören ve rüyalarında gördüğü bir varlık tarafından rahatsız edilen Emma, bu travmatik günleri geride bırakıp başarılı bir korku yazarı olur. Ancak geçmiş peşine bırakmaz ve onu, doğup büyüdüğü kasabaya dönmeye iter. Emma, kitaplarında yazdığı her şeyin gerçek olduğunu gördüğünde ise geçmişiyle yüzleşmeye ve olayları çözmeye karar verir. 

Oyuncular: Victoire Du Bois, Lucie Boujenah, Tiphaine Daviot

Yaratıcı: Samuel Bodin

From (2022-)

From (2022-)

Özet: ABD'nin ortasında sıra dışı bir kasabadayız. Burası o kadar ilginç ki içine girenler kendilerini türlü tuzaklarla çevrelenmiş hâlde buluyor. İnsanlar gün geçtikçe normallikten uzaklaşıyor, bir çıkış yolu arasalar da güneş battığında işler çığırından çıkıyor.

Oyuncular: Harold Perrineau, Catalina Sandino Moreno, Eion Bailey

Yaratıcı: John Griffin

Outer Banks (2020-)

Outer Banks (2020-)

Özet: John B., zengin ve fakirlerin paylaştığı bir adada yaşar. Günlerini arkadaşlarıyla birlikte gezip dolaşarak ve bazen de tekne kiralayıp açılarak geçirir. Ancak bir gün batık tekneye rastlar ve bunun, yıllar önce ortadan kaybolan babasıyla ilgili olabileceğine inanır. John B., arkadaşlarıyla birlikte babasının kaybıyla ilintili olan esrarengiz hazinenin peşine düşer.

Oyuncular: Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey

Yaratıcılar: Shannon Burke, Jonas Pate, Josh Pate

Killing Eve (2018-2022)

Killing Eve (2018-2022)

Özet: Her zaman ajan olmayı hayal eden ancak güvenlik hizmetlerinde çalışan genç Eve'nin hayatı, yetenekli suikastçı Villanelle'i tanımasıyla değişir. İki kadın arasında kıyasıya bir kovalamaca yaşanacaktır.

Oyuncular: Sandra Oh, Jodie Comer, Fiona Shaw

Yaratıcı: Phoebe Waller-Bridge

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sex Education (2019-)

Sex Education (2019-)

Özet: Ebeveynleri seks terapisti olduğu için bu konuda pek çok bilgiye sahip olan Otis, okulda ise içine kapanık ve dışlanan biridir. Seks konusundaki bilgisini kullanamaya karar veren genç, okulda bir yeraltı seks terapi kliniği kurmak için bir sınıf arkadaşıyla iş birliği yapar.

Oyuncular: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey

Yaratıcı: Laurie Nunn

Love & Anarchy (2020-)

Love & Anarchy (2020-)

Özet: Evli ve iki çocuk sahibi Sofie, aynı zamanda başarılı bir danışmandır. Eski bir yayınevini modernize etmekle görevlendirilen Sofie, burada Max adlı bir teknisyenle tanışır ve beklenmedik bir flört oyunu başlar.

Oyuncular: Gillian Jacobs, Paul Rust, Kerri Kenney-Silver

Yaratıcılar: Paul Rust, Lesley Arfin, Judd Apatow

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İnej

Bence killing eve için 8.2 biraz yüksek bir puan