Görüş Bildir
Haberler
Sıkıntılı Günlerinize Güneş Gibi Doğarak Yüzünüzü Güldürecek 18 Komedi Dizisi

Sıkıntılı Günlerinize Güneş Gibi Doğarak Yüzünüzü Güldürecek 18 Komedi Dizisi

A. Ece
29.04.2020 - 14:35

Modunuzu yükseltmeye hazırlanın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Unbreakable Kimmy Schmidt

1. Unbreakable Kimmy Schmidt

Birbirinden farklı 4 kadın, kıyametin koptuğuna inandırılmış ve bir yeraltı mahzenine kapatılmıştır. Bu olaydan 15 yıl sonra, polis baskını ile kadınlar kurtarılır ve kıyametin kopmadığını öğrenirler. Kendini New York'a bulan genç Kimmy Schmidt, artık içinde bulunduğu yeni dünyanın tadını çıkaracaktır.

2. Bojack Horseman

2. Bojack Horseman

BoJack Horseman, 90’ların ünlü sitcomlarından olan Horsin’ Around’un sevilen yıldızıdır. Şimdi bu dizinin üzerinden yaklaşık olarak 20 sene geçmiş ve BoJack yeniden büyük bir çıkış yapmak için kollarını sıvamıştır.

3. The IT Crowd

3. The IT Crowd

The IT Crowd her sezonu altı bölümden oluşan ve izledikten sonra tadı damağınızda kalacak, gerçekten güzel bir komedi dizisi.Bir şirketin Bilgi İşlem departmanında çalışan Roy , Moss ve Jen’in başından geçen olaylar anlatılmakta. Şirketin unutulmaya yüz tutmuş, sadece işleri düştüğünde insanların uğradığı bir departmanı olan Bilgi İşlem'de çalışan Roy ve Moss bilgisayar delisi iki arkadaştır.Günlerini, şirket çalışanlarına bilgisayar ile ilgili teknik destek sağlayarak geçirirler. Bu karakterlerden Roy, tamamen iyi niyetli bir o kadar temiz kalpli bir kişiliğe sahiptir. Moss’a göre biraz atak gözükebilir zaman zaman. Moss ise dış görünüşünden de anlaşılacağı gibi asosyal bir tiptir. Faklı saç stiliyle kendine has cins bir havası vardır. Grubun kadın elemanı olan Jen ise kendi kariyerinde çıtayı daha yükseğe taşımayı düşünürken birden kendini iş başvurusu yaptığı şirketin Bilgi İşlem departmanında buluverir. Bilgisayar konusundaki bilgisi sadece bilgisayarı açıp-kapatmak, mouse kullanmak, ve internete sörf yapmaktan öteye gitmeyen, bazen agresif bazen tatlı dilli olabilen bir kızdır. İlk başlarda Roy ve Moss onu yadırgamasına rağmen kısa süre içinde iyi arkadaş olurlar. Dizi tamamen bu üç karakterin üzerine kurulmuş olaylardan kurgulanmakta. Bu arada bu üçlünün dışında kalan ama oldukça dikkat çeken Denholm’u da unutmamak lazım. Kendisi, ne zaman ne yapacağı belli olmayan, deli dolu şirket müdürüdür.

4. Community

4. Community

Jeff Winger, avukat olan genç bir adamdır. Ancak diplomasının sahte olduğu ortaya çıkınca Jeff’in avukatlık lisansı iptal edilir. Avukatlık lisansını tekrar kazanmak isteyen Jeff, bunun için sorunsuz bir şekilde mezun olabileceğini düşündüğü Greendale’a gider. Jeff bambaşka amaçlarla geldiği okulda kendisini farklı nedenlerle Greendale'de sıkışan uyumsuz bir grubun lideri olarak bulur.

5. Brooklyn Nine-Nine

5. Brooklyn Nine-Nine

New York City'de bir grup dedektifin çevresinde geçen dizi, aktüel kamera yöntemi ile çekiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Good Place

6. The Good Place

The Good Place, öldükten sonra kendisini The Good Place adlı yerde bulan Eleanor’un yaşadığı maceraları konu ediyor. Dünyada pek de iyi bir sicile sahip olmayan Eleanor, buraya yanlışlıkla gönderildiğini fark etse de bunu çevresindekilerle paylaşmaz. Ne var ki Eleanor’un gelişinden sonra kasabada işler rayından çıkmaya başlar ve Eleanor, komşuları Chidi, Tahani ve Jason ile birlikte sıra dışı maceralara sürüklenir.

7. How I Met Your Mother

7. How I Met Your Mother

2030 yılındayız; Ted Mosby çocuklarına anneleri ile tanışmasının ‘uzuuun’ hikayesini anlatıyor ve bir anda 2005 yılının Amerikası’na geri dönerek, beş sıkı dostun 20’li yaşlardaki eğlenceli yaşamalarına konuk oluyoruz.

Ted, 27 yaşında Manhattan'lı bir mimardır. Hukuk fakültesinde okuyan Marshall ise en iyi dostudur ve dokuz yıldır beraber olduğu sevgilisi Lily vardır. Ekibin son üyesi Barney Stenson ise nev-i şahsına münhasır, takım elbise tutkunu bir kadın avcısıdır. Bir gün Marshall Ted’e, Lily’ye evlenme teklif edeceğini söyleyince bekar kalmak istemeyen Ted’in etekleri tutuşur. Ama evliliğin de herhangi biriyle olmayacağına ve hayatının gerçek aşkını bulacağına inanmaktadır. Tam da bu sırada Robin Scherbatsky ile tanışınca How I Met Your Mother’ın sıkı beşlisi tamamlanır. Kendileri de okul sıralarından arkadaş olan Carter Bays ve Craig Thomas'ın imzasını taşıyan dizi, zamanda gezinişiyle, karakterlerin günlük hayattan yansımaları ve kadın-erkek ilişkilerine bakış açısıyla, yakın dönemin en çok sevilen komedi sitcom yapımlarının başında geliyor.

8. After Life

8. After Life

Mükemmel bir hayata sahip olan Tony, eşinin ani ölümünün ardından depresyona girer ve radikal bir karar alır. Tony artık insanlara ve kendisine, içinden geldiği şekilde davranmaya başlar. Kendisi de dahil hiç kimseyi umursamayan Tony’nin bu hali çevresindekileri endişelendirir. Tony bu yanını “süper güç” gibi kullanmaya devam ederken diğer tarafta arkadaşları onu eski haline çevirmeye çalışacaktır.

9. Living With Yourself

9. Living With Yourself

Miles hayatta mücadele içerisinde olan bir adamdır. Gizemli bir tedavi sürecine başlar ve sonrasında eski benliğinin kendisinin daha iyi bir versiyonuyla değiştirilmiş olduğunu keşfeder. Aldığı kararların sonuçları ortaya çıktığındaysa eşi, kariyeri ve kendisi için savaşması gerektiğini anlayacaktır.

8 bölüm olarak tasarlanan dizinin senaryosunda Timothy Greenberg'un imzası var. Baş rolünde Paul Rudd’u seyrettiğimiz dizinin yönetmenliğini ise Jonathan Dayton ve Valerie Faris üstleniyor.

10. Disenchantment

10. Disenchantment

Disenchantment, parçalanmak üzere olan Orta Çağ krallığı Dreamland’de geçiyor. Bentwood Prensi Guysbert ile evlenmekten vazgeçen Prenses Bean kendisini farklı bir dünyanın içerisinde bulur. Düğün töreninden kaçan prenses kendi kaderini çizmek için sarayından çıkarak gerçek dünyaya adım atar. Hayatta kim olduğunu çözmeye çalışan Bean, Elf arkadaşı Elfo ve içindeki şeytan Luci ile türlü maceralara atılır. Fantastik yaratıklarla dolu bu dünyada canavarlar, cinler, mitolojik yaratıklar, iblisler, troller, morslar ve birçok budala insan yer alıyor. Simpsonlar efsanesinin yaratıcısı Matt Groenling tarafından hayata geçirilen yapımın seslendirme kadrosunda Abbi Jacobson, Nat Faxon, Eric Andre, John DiMaggio, Billy West, Maurice LaMarche, Tress MacNeille, David Herman, Matt Berry, Noel Fielding ve Lucy Montgomery gibi isimler yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Rick and Morty

11. Rick and Morty

Çılgın bilim insanı Profesör Rick ve torunu Morty’nin boyutlar arası tuhaf ve tehlikeli yolculuklarını konu alan dizi, yetişkinlere yönelik...

12. Crazy Ex-Girlfriend

12. Crazy Ex-Girlfriend

Rebecca Bloom isimli hafif çatlak bir kadının işini ve evini bırakıp, gerçek aşkı bulmaya çalışmasının hikayesini anlatan Crazy Ex-Girlfriend'ün baş rolünü Rachel Bloom üstleniyor.

13. Peep Show

13. Peep Show

Kız arkadaşı tarafından evden atılan aylak Jeremy, arkadaşı Mark'ın yanına taşınır. Mark'ın dünya görüşü Jeremy'den oldukça farklı olsa da aynı derecede işlevsizdir.

14. Curb Your Enthusiasm

14. Curb Your Enthusiasm

Curb Your Enthusiasm, her şeye sahip olan bir adamın başına gelen olayları konu ediyor. Larry David, bir insanın mutlu olabileceği her şeye sahip. Sevgi dolu bir eş, iyi arkadaşlar, başarılı bir kariyer ve harika bir ev. Peki onun hayatında yanlış giden ne olabilir ki?

15. The Office

15. The Office

Burası Dunder Mufflin Kağıt Şirketi. Sıradan gibi görünen ama sıra dışı komik bir ofis. İktidar düşkünü bir patron, her biri ayrı karakterde çalışanlar, 9-17 arası bitmesi gereken işler ve modern dünyanın en vazgeçilmez unsuru ofis hayatı!

Ama Michael Scott sıradan bir patron değil; Şakaları çalışanları tarafından anlaşılmayan çalışanlarının gözünde kaba, sevimsiz, sinir bozucu, ırkçı, cinsiyetçi ve verdiği hiçbir sözü yerine getiremeyen patron ama aslında o bir komedyen, bir dost, bir yardımsever...

BBC televizyonun aynı adlı dizisinden uyarlanarak Amerikan versiyonu da çekilen The Office, sit-com komedilerine yeni bir soluk getirdi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Futurama

16. Futurama

Adını 1939'da New York'ta gerçekleşen Dünya Fuarı'ndaki bir pavyondan alan Futurama Emmy ödüllü bir bilim kurgu animasyonu. New York'lu bir pizza dağıtıcısı olan Philip J. Fry'ın, 21. yüzyılda dondurulup, 3000 yılında uyanmasıyla gelişen maceraları konu alan dizi ABC ve Fox'un ardından Comedy Central'da yayınlanmaya devam ediyor..

17. Wilfred

17. Wilfred

Hayatın boşuna yaşandığını düşünmeye başlayan, hiçbir şeyden zevk alamayan Ryan, sonunda intihar etmeye karar verir. Tam bu sırada komşusunun ona bırakmak istediği köpeği Wilfred, Ryan'ın kurtuluşu olacaktır. Ancak Wilfred, Ryan'a bir köpek olarak değil, köpek kostümü giymiş bir adam olarak görünmekte ve onunla konuşmaktadır.

Ryan'ın Wilfred ile olan arkadaşlığı onu intiharın eşiğinden geri çevirebilecek mi?

18. Parks and Recreation

18. Parks and Recreation

Leslie Knope, bir kamu dairesinde müdür yardımcısı olarak çalışan genç bir kadındır. Kasabadaki park ve bahçelerin düzenlenmesinden sorumlu olan Leslie, insanların sürekli düşüp yaralanmasına neden olan bir çukurun doldurup, o bölgeye park yapılmasını planlar. Aslında planladığı oldukça basit bir projedir ancak bürokratlar, hükumet görevlileri, semt sakinleri ve daha nice şey Leslie’nin işinin zorlaşmasına neden olur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
76
25
14
11
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Vedat Kaplan

big bang theory

Kevin

Brooklyn Nine-Nine müthiş bir dizi.

Hellow

frrriiiieeennnndddssss