Görüş Bildir
Haberler
'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 11 Haziran Cumartesi Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 11 Haziran Cumartesi Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

claude cahun
10.06.2022 - 23:16

Cumartesi gününü şöyle kaliteli bir diziyle taçlandırmaya ne dersin? Tamam da 'Ne izlesem?', 'Hangi diziyi izlesem?' dediğini duyar gibiyim. Senin için korku dizileri, bilim kurgu dizileri, romantik diziler, komedi dizileri farklı türlerden dizileri bir araya getiren çok yönlü bir liste hazırladık. Listede hoşuna gidecek bir dizi bulacağına eminiz!

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Şimdi seni 11 Haziran Cumartesi günü için yüksek puanlı dizi listesiyle baş başa bırakıyoruz;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Devs (2020)

Devs (2020)

Özet: Bilgisayar mühendisi Lily'nin erkek arkadaşı esrarengiz bir biçimde ortadan kaybolur. Genç kadın, bu kaybın arkasında olduğuna inandığı şirketin gizli geliştirme bölümünü araştırmaya başlayınca tahminlerinden daha fazlasıyla karşılaşır.

Oyuncular: Sonoya Mizuno, Nick Offerman, Jin Ha

Yaratıcı: Alex Garland

The Strain (2014-2017)

The Strain (2014-2017)

Özet: Dizide kadim ve şeytani özelliklere sahip bir viral salgının New York'u etkisi altına alması ve sonrasında yaşananlar anlatılıyor. İnsanları kana susamış vampirlere dönüştüren bir salgın New York’u etkisi altına alır. Doktor Ephraim Goodweathe ve ekibi, gizemli salgının araştırmak için şehre gelir. Durum gün geçtikçe daha kötü bir hal alınca Ephraim, ekibi ve New Yorklulardan oluşan bir meclis, insanlığın kaderi için savaşmak zorunda kalır.

Oyuncular: Corey Stoll, David Bradley, Mia Maestro

Yaratıcılar: Guillermo del Toro, Chuck Hogan

Wayward Pines (2015-2016)

Wayward Pines (2015-2016)

Özet: Bir kasabada kaybolan iki federal ajanı araştırmakla görevlendirilen bir gizli servis ajanı, çok geçmeden bu kasabadan çıkmanın mümkün olmadığını anlar. Dizi, gizli servis ajanının bu izole kasabanın gizemini çözme uğraşını takip ediyor. 

Oyuncular: Jason Patric, Kacey Rohl, Nimrat Kaur

Yaratıcı: Chad Hodge

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Valhalla Murders (2019-2020)

The Valhalla Murders (2019-2020)

Özet: Dizi bir dizi cinayeti aydınlatmakla görevlendirilen bir dedektifi odağına alıyor. Norveç’te yaşayan bir dedektif olan Arnar, İzlanda’nın ilk seri katil vakasını soruşturmakla görevlendirilir. Yıllar sonra memleketi İzlanda’ya giden Arnar, seri katili yakalamak için Kata ile birlikte çalışmaya başlar. Zamana karşı yarışmaya başlayan Arnar ve Kata, başta kurbanlar arasında pek bir bağlantı bulmaz. Ancak soruşturma devam ettikçe elde ettikleri bilgiler, onları 35 yıl önce korkunç olayların meydana geldiği Valhalla adındaki terk edilmiş eve götürür.

Oyuncular: Nína Dögg Filippusdóttir, Björn Thors, Bergur Ebbi Benediktsson

Yaratıcı: Ottar Nordfjord

White Lines (2020)

White Lines (2020)

Özet: Dizide bir kadının, yıllar önce ünlü bir DJ olan ve İbiza'dan kaybolan erkek kardeşinin esrarengiz ölümünün ardında yatanları araştırması anlatılıyor. İşinde oldukça başarılı olan bir DJ, İbiza’da esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolur. Aradan geçen 20 yılın ardından kaybolan DJ’in cesedi ortaya çıkar. Kardeşinin kaybolmasından beri onun peşine düşen genç kadın, kardeşinin cesedinin bulunmasının ardından olayın perde arkasını öğrenmeye karar verir. Araştırma yapmak için İspanyol adasına giden kadın, burada bilmediği bir dünyaya adım atar ve kendi karakterinin karanlık tarafıyla yüzleşmek zorunda kalır.

Oyuncular: Laura Haddock, Tom Rhys Harries, Daniel Mays

Yaratıcı: Álex Pina

The Cook Of Castamar (2021)

The Cook Of Castamar (2021)

Özet: 18. yüzyılın başlarında Madrid'de geçen dizide, agorafobik bir aşçı ile dul bir asilzadenin aşk hikâyesi anlatılıyor. Dizi Fernando J.Munez'in aynı adlı romanından uyarlanan uyarlandı.

Oyuncular: Michelle Jenner, Roberto Enríquez, Hugo Silva

Yaratıcı: Tatiana Rodríguez

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bridgerton (2020-)

Bridgerton (2020-)

Özet: Julia Quinn'in sevilen romanından uyarlanan dizi, birbirine oldukça bağlı sekiz kardeşin mensup olduğu kalabalık Bridgerton ailesinin, Londra'da yüksek sosyeteye girişi ve burada yaşadıklarını anlatıyor. 

Oyuncular: Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Nicola Coughlan

Yaratıcı: Chris Van Dusen

Crash Landing on You (2019-2020)

Crash Landing on You (2019-2020)

Özet: Yamaç paraşütü kazası nedeniyle Kuzey Kore'ye acil iniş yapan Güney Koreli zengin bir kadın, burada bir askerden yardım alır. Genç kadın ve onu koruyup saklayan asker arasında güçlü bir bağ oluşur.

Oyuncular:  Hyun Bin, Son Ye-jin, Seo Ji-hye

Yaratıcılar: Lee Jeong-hyo, Park Ji-eun

Jane the Virgin (2014-2019)

Jane the Virgin (2014-2019)

Özet: Dizide genç ve dindar bir Katolik kadın olan Jane'in yaşadıkları eğlenceli ve mizahi bir yaklaşımla anlatılıyor. Jane bir gün hamile olduğunu öğrenir, ancak o hayatı boyunca hiç seks yapmamış bir bakiredir.

Oyuncular: Gina Rodriguez, Justin Baldoni, Andrea Navedo

Yaratıcı: Jennie Snyder

Broad City (2014-2019)

Broad City (2014-2019)

Özet: İki kadını odağına alan dizi, onların gündelik yaşamlarında başlarında gelen olayları takip eden bir durum komedi. 

Oyuncular: Ilana Glazer, Abbi Jacobson, Guillermo Díaz

Yaratıcılar: Abbi Jacobson, Ilana Glazer

İçeriğin Devamı Aşağıda

Curon (2020)

Curon (2020)

Özet: Anna, çocukluğunun geçtiği Kuzey İtalya'daki aile malikânesine, ergenlikteki ikizleriyle birlikte geri döner. Anna'yı bir zamanlar kaçmaya zorlayan bu tüyler ürpertici malikânede onları esrarengiz olaylar beklemektedir.

Oyuncular: Luca Lionello, Federico Russo, Margherita Morchio

Yaratıcılar: Ezio Abbate, Ivano Fachin, Giovanni Galassi

Bloodride (2020)

Bloodride (2020)

Özet: Birbirinden farklı altı bölümden oluşan bu şahane antoloji dizisinde, tekinsiz ve tuhaf bir otobüse binen yolcuların gizemli bir şoför tarafından bilmedikleri bir yere götürülmeleri ve orada başlarından geçen tüyler ürpertici olaylar anlatılıyor.

Oyuncular: Ine Marie Wilmann, Dagny Backer Johnsen, Nader Khademi

Yaratıcılar: Kjetil Indregard, Atle Knudsen

Dünün dizi listesi için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için buraya;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için buraya;

tık

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın