Görüş Bildir
Haberler
'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 10 Haziran Cuma Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 10 Haziran Cuma Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

09.06.2022 - 22:39

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek kaliteli bir dizi bulamıyorsan doğru yere geldin! Korku dizilerinden bilim kurgu ve fantastik dizilerine, komedi dizilerinden suç dizilerine kadar her kategoriden dizi önerisiyle karşına geldik.

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O zaman hazırsan 10 Haziran Cuma günü için yüksek puanlı dizi listemize geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Crown (2016 - )

The Crown (2016 - )

Özet: Son zamanların en kaliteli biyografi yapımlarından biri olan The Crown, Kraliçe Elizabeth II'nin hayatını konu alıyor. II. Dünya Savaşı’nın yarattığı yıkımın ardından İngiltere siyasi karışıklık içindedir ve bu zorlu dönemde tahta bir kadın geçmektedir. II. Elizabeth'in tahta geçmesi ile yeni bir dönem başlayacaktır. Kraliçe II. Elizabeth'in tahttaki ilk yıllarının perde arkasının konu edildiği dizide, siyasi rekabetler, aşk ve 20. Yüzyılın ikinci yarısına şekil veren olaylar anlatılıyor.

Dizide Kraliçe II. Elizabeth rolünü Claire Foy canlandırıyor. Senaryosunu Peter Morgan’ın kaleme aldığı dizinin yapımcılığını ise Andy Harries üstleniyor.

Oyuncular: Olivia Colman, Tobias Menzies, Helena Bonham Carter

Yaratıcı: Peter Morgan, Stephen Daldry

I May Destroy You (2020)

I May Destroy You (2020)

Özet: Yükselen isim Michaela Coel'a Emmy kazandıran bu sarsıcı yapım, rıza ve güven kavramlarına vurgu yapıyor. I May Destroy You, büyük bir travma yaşayan bir kadının hayatına odaklanıyor. Kendisine güvenen bir kadın olan Arabella, yazdığı ilk kitabının getirdiği başarının ardından ikinci kitabını yazmaya başlar. Büyük bir stres altında bulunan Arabella’nın hayatı, bir gece kulübünde cinsel saldırıya uğramasıyla geri dönüşü olmayan bir şekilde değişir. Yaşadığı korkunç olayın ardından Arabella, ailesi, arkadaşları, kariyeri dahil hayatındaki her şeyi yeniden değerlendirmeye başlar. Bu süreç Arabella’nın kendisini yeniden keşfetmesini sağlar.

Oyuncular: Michaela Coel, Weruche Opia, Paapa Essiedu

Yaratıcı: Michaela Coel

Over The Garden Wall (2014)

Over The Garden Wall (2014)

Özet: Bu Cartoon Network animasyonu, Wirt ve Greg isimli iki kardeşin muhteşem maceralarını konu alıyor. İki kardeş kendilerini gizemli bir ülkede kaybolmuş olarak bulurlar ve evlerinin yolunu bulmaya çalışırlar.

Oyuncular: Elijah Wood, Collin Dean, Melanie Lynskey

Yaratıcı: Katie Krentz, Patrick McHale

İçeriğin Devamı Aşağıda

Avatar: The Last Airbender (2005-2008)

Avatar: The Last Airbender (2005-2008)

Özet: Su, toprak, ateş ve hava. Dört elementi kullanabilen dört büyük ulusun başında diktatör Ateş Ulusu yer almaktadır. Dört elementi de kullanabilen Avatar, yüz yıldır kayıp olduğu yerden çıkıp Ateş Kralı'nı yenerek Ateş Ulusu'nu tahttan indirmelidir.

Oyuncular: Dee Bradley Baker, Zach Tyler Eisen, Mae Whitman

Yaratıcı: Michael Dante DiMartino, Bryan Konietzko

Şahsiyet (2018)

Şahsiyet (2018)

Özet: Haluk Bilginer'e Uluslararası Emmy Ödülü kazandıran bu şahane yapım, alzeimerlı bir katili konu alıyor. Agah, adli katip memurluğundan emekli olan bir adamdır. Beyoğlu'nda münzevi bir yaşam süren Agah'ın hayatı, kendisine alzheimer teşhisi konulmasıyla altüst olur. Tüm anılarını zamanla unutacak olmasının acısı karşısında büyük bir yıkıma uğrayan Agah, bir süre sonra bu durumun bir fırsat olduğunu fark eder. Agah, yıllardır ertelediği bir cinayeti işleminin tam zamanı olduğunu düşünür çünkü hastalığından dolayı işleyeceği suçu unutacak ve bundan dolayı vizdan azabı çekmeyecektir. Agah'ın aldığı bu karar sadece onun değil cinayet büro amiri olan Nevra'nın da hayatını etkileyecektir. 

Oyuncular: Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger

Yaratıcı: Hakan Günday, Onur Saylak

Sneaky Pete (2015-2019)

Sneaky Pete (2015-2019)

Özet: Amazon Prime dizisi Sneaky Pete, izleyenlere çok kaliteli bir dizi sunuyor. Breaking Bad'in yıldızı Bryan Cranston'ın yapımcılığını üstlendiği Sneaky Pete dizisinde, Giovanni Ribisi tarafından canlandırılan hapisten yeni çıkmış Marius, eski hücre arkadaşı Pete'in kimliğini alır. Marius isimli bu düzenbaz, Pete'in ailesini ve çevresini kendisinin Pete olduğuna ikna etmeye çalışmaktadır...

Oyuncular: Giovanni Ribisi, Marin Ireland, Margo Martindale

Yaratıcı: Bryan Cranston, David Shore

İçeriğin Devamı Aşağıda

It's Always Sunny in Philadelphia (2005 - )

It's Always Sunny in Philadelphia (2005 - )

Özet: Denny DeVito'nun başrolünde bulunduğu dizi, beş arkadaşı konu alıyor. Philadelphia’da bir mahallede İrlanda barı işleten beş bencil arkadaş yetişkinler dünyasında yollarının bulmaya çalışır. Fakat bu konuda pek de başarılı değiller. Yaşamı günü birlik ve yüzeysel yaşayan grup çarpık görüşleri ve önyargılarıyla sık sık sıkıntılı zamanlar yaşar. Grup daha iyiye gitmeyi amaçlarken başlarına gelen olaylar sonucu gittikçe dibe doğru çekilir. Rob McElhenney’in yaratıcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Charlie Day, Kaitlin Olson, Glenn Howerton, Rob McElhenney gibi isimler yer alıyor.

Oyuncular: Charlie Day, Glenn Howerton, Rob McElhenney

Yaratıcı: Rob McElhenney, Glenn Howerton

The White Lotus (2021-2022)

The White Lotus (2021-2022)

Özet: Tropikal bir tatil beldesinde geçen egzotik yapım, bir hafta boyunca çeşitli konukların ve çalışanların yaşadıklarını konu alıyor. The White Lotus, tropikal bir bölgede bulunan bir otele gelen konukların yaşamına odaklanıyor. Konuklar bir hafta boyunca cennette gibi dinlenip, tatil yapar. Ancak her geçen gün otele gelen gezginlerde, otelin çalışanlarında ve mekanın kendisinde karanlık karmaşık olaylar ortaya çıkar.

Oyuncular: Jennifer Coolidge, Murray Bartlett, Connie Britton

Yaratıcı: Mike White

Run (2020)

Run (2020)

Özet: Phoebe Waller-Bridge'in yapımcılığını üstlendiği dizi, iki eski aşığın bir araya gelmesini konu alıyor. İki eski sevgili, evli bir Amerikalı kadın ve hevesli bir İngiliz yazar, uzun zamandır planlanmış bir kaçış planını devreye sokar ve bir hafta boyunca birlikte ortadan kaybolur. Yakında başları belaya girer ve bir polis peşlerine düşer.

Oyuncular: Merritt Wever, Domhnall Gleeson, Rich Sommer

Yaratıcı: Vicky Jones, Phoebe Waller-Bridge

Conversations With Friends (2022)

Conversations With Friends (2022)

Özet: Bu şahane dizi, Sally Rooney isimli yazarın aynı ismi taşıyan romanından uyarlanıyor. Conversations With Friends, Dublinli üniversite öğrencisi Frances ve Bobbi ile evil bir çift olan Melissa ve Nick’in kurdukları tuhaf ve beklenmedik bağa odaklanıyor.

Oyuncular: Alison Oliver, Sasha Lane, Jemima Kirke

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Time Traveler's Wife (2022)

The Time Traveler's Wife (2022)

Özet: Usta yönetmen Steven Moffat'ın yönetmen koltuğunda oturduğu The Time Traveler's Wife, harika bir hikâyeyi anlatıyor. The Time Traveler’s Wife, evliliklerinde sorunlar yaşayan Clare ve Henry çiftinin sınırları zorlayan zamanda yolculuk hikayesini ele alıyor. Çocukluğunda annesini kaybeden genç bir adam olan Henry’nin genetik bir problemi vardır. Bu problem dolayısıyla çocukluğundan beri kontrolsüz bir şekilde zamanda yolculuk yapar. Ne zaman, nereye, hangi ana gideceğine karar veremeyen Henry’nin hayatı Clare ile tanışması ile bambaşka bir hal alır. Çift, tutkulu ilişkilerini kısa sürede evlilikle taçlandırır. Ancak Henry’nin özel durumu evliliklerini de zora sokacaktır. Audrey Niffenegger’ın aynı adlı romanından uyarlanan dizi, Sherlock ve Doctor Who’nun Emmy ödüllü senaristi Steven Moffat tarafından hayata geçiriliyor.

Oyuncular: Rose Leslie, Theo James, Everleigh McDonell

Yaratıcı: Steven Moffat

Away (2020)

Away (2020)

Özet: Dizi, Amerikalı bir astronotun, uluslararası bir uzay ekibiyle tehlikeli bir göreve çıkmak için kocasını ve kızını geride bırakmasını konu alıyor. Away, Mars’a yapılacak olan zorlu bir yolculuk sırasında yaşananları konu ediyor. Amerikalı astronot Emma Green, hayati bir görevle karşı karşıyadır. Genç kadın, Kızıl Gezegen’e yapılacak görevde uluslararası ekibin başına getirilir. Emma, çıkacağı bu tehlikeli yolculuk için ergenlik çağındaki kızını ve kocasını arkasında bırakmak zorunda kalır. Amerikalı astronot Emma Green’e Hilary Swank'ın hayat verdiği dizi Jason Katims ve Matt Reeves’in imzasıyla ekrana taşınıyor.

Oyuncular: Hilary Swank, Josh Charles, Vivian Wu

Yaratıcı: Andrew Hinderaker

Dünün listesi için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için buraya;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için buraya;

tık

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın