Görüş Bildir
Haberler
Bu Olayları Yerli ve Milli Sherlock'umuz Müge Anlı Bile Çözemedi! Sırrı Hala Çözülemeyen 6 Cinayet

Bu Olayları Yerli ve Milli Sherlock'umuz Müge Anlı Bile Çözemedi! Sırrı Hala Çözülemeyen 6 Cinayet

R.G.
11.12.2020 - 17:21

Sabah kuşağının yıllardır vazgeçilmez ismi şüphesiz Müge Anlı ve Tatlı Sert programı! Gerek program konuklarına çıkışları olsun, gerek düşündüğü her şeyi çekinmeden herkesin yüzüne çat çat söylemesi olsun, tam anlamıyla Yargı Machine! Bugün sizlerle Müge Anlı'nın bile çözemediği cinayet ve kayıp vakalarına ışık tutuyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Semira Arslan cinayeti

1. Semira Arslan cinayeti

Hatay'ın Altınözü ilçesinde yaşayan Semira Arslan, 2017 yılında birden bire ortadan kayboldu. 2 yılın ardından genç kızın cansız bedeni bir su kuyusunda bulundu. Semira Arslan cinayetine ilişkin en büyük şüpheli ise Semira'nın yasak aşk yaşadığı evli ve 3 çocuk babası Selim Çelenk'ti. Selim Çelenk, canlı yayına bağlanarak Semira Arslan ile yasak aşk yaşadığını doğrulamıştı.

2. Hasan Kalkan cinayeti

2. Hasan Kalkan cinayeti

Trabzon'un Fener Köyünde yaşayan 95 yaşındaki Hasan Kalkan 2017 tarihinde kayboldu. Kayıp Hasan Dedeyle ilgili tek şüpheli ise torunu Esma Yılmaz. Hasan Kalkan'ın kızı Hayriye Sağlam'ın iddiasına göre; Esma Yılmaz ve erkek arkadaşı Hasan Kalkan'ı bir yere götürmüş ve daha sonrasında kimse Hasan Kalkan'dan haber alamamıştı. Esma Yılmaz ise dedesi Hasan Kalkan için 'Bana ahlaksız teklifte bulundu' açıklamasını yaptı.

3. Murat Tekin cinayeti

3. Murat Tekin cinayeti

Aydın'da yaşayan ve temizlik görevlisi olarak çalışan 47 yaşındaki Murat Tekin, 22 Ağustos tarihinde birden bire ortadan kayboluyor! Bu olayın üzerine, Murat Tekin'in telefon sinyalleri takip ediliyor fakat bir sonuca varılamıyor. Ortada hiçbir delil bulunmadığı için Müge Anlı tarafından Murat Tekin dosyası kapatılıyor. Ancak Murat Tekin'in cansız bedeni aylar sonra terk edilmiş bir evde bulunuyor.

4. Nursel Doğan ve Deniz cinayeti

4. Nursel Doğan ve Deniz cinayeti

İzmir'in Dikili ilçesinde Nursel ve Deniz isimli iki arkadaş ortadan kayboldu! Cinayetten tek şüphelisi Nursel Doğan'ın sevgilisi Haydar Sırça! Kaybolmadan önce Nursel Doğan'ın Haydar Sırça'dan ayrılmak istediği biliniyor. Müge Anlı'nın programına bağlanan Haydar Sırça kaybolan arkadaşlarla ilgisi olmadığını iddia etti!

5. Hüsnü Şahin cinayeti

5. Hüsnü Şahin cinayeti

İzmir'in Bergama ilçesinde yaşayan 41 yaşındaki Hüsnü Şahin, 18 Mayıs tarihinde ortadan kayboluyor. Hüsnü Şahin'i son gören kişi ise arkadaşı Kadir Topal! Evden, Kadir Topal ile görüşeceğini söyleyerek ayrılıyor ama bir daha Hüsnü Şahin'den haber alamıyor. Hayvan hırsızlığı yaptığı iddia edilen Kadir Topal, olayın en şüphesi ismi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Metin Büyükşen ve Necla Büyükşen cinayeti

6. Metin Büyükşen ve Necla Büyükşen cinayeti

Büyükşen çifti, Konya'nın Karatay ilçesindeki evlerinde yüzünde kar maskesi olan bir saldırgan tarafından pompalı tüfekle canice katlediliyor. Tek görgü tanıdığı ise çiftin kızları Büşra! Büyükşen çiftinin, oğulları Uğur ile aralarında mehir anlaşmazlığı olduğu ortaya çıksa da kanıt yetersizliğden Müge Anlı konuyu bırakıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
132
65
28
19
17
15
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?