Görüş Bildir
Haberler
Bol Kaslı Anketimiz Sonuçlandı! İşte En Seksi 15 Ünlü Erkek

Bol Kaslı Anketimiz Sonuçlandı! İşte En Seksi 15 Ünlü Erkek

En seksi ünlü erkeği seçmeniz için size çok zor bir anket yapmıştık. Hangisinin daha seksi olduğuna karar veremediğimiz testimiz sonuçlandı. İşte en seksi 15 erkek👇

Anket için;👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Barış Arduç

15. Barış Arduç

Onedio okuyucuların oyladığı en seksi ünlü erkek anketimizde Barış Arduç 15. sırada kendine yer buldu. En son hepimizin severek izlediği, oyunculuk performanslarından, dönemi buram buram hissetmemizi sağlayan Kulüp dizisinde 'Fıstık İsmet' karakterine can vermişti. Oyunculuğu, yakışıklılığına bir de seksiliğini ekleyerek devam ediyoruz.

14. Christopher Mason

14. Christopher Mason

Kendisi Selana Gomez'in Hand of Myself klibinden tanıyoruz. Evli ve bir çocuk babası olan Christopher Mason, Los Angeles'ta yaşayan bir model. Yakışıklılığına diyecek bir şey bulamazken, Onedio okurları tarafından da en seksi ünlü erkek anketimizde kendisi 14. sıraya yerleşti.

13. Ian Somerhalder

13. Ian Somerhalder

Amerikalı oyuncu hayatımıza Lost dizisinde Boone Carlyle ve The Vampire Diaries dizisinde Damon Salvatore karakterleri ile girdi. Eşi de kendisi gibi oyuncu olan Nikki Redd. Onedio okuyucuları Ian Somerhalder'ı en seksi 13. erkek olarak seçti.

12. Alperen Duymaz

12. Alperen Duymaz

Listede tabii ki Alperen Duymaz'da yer alıyor. Daha ilk ekrana çıktığında fark etmiş ve oyunculuğu, yakışıklılığı ile uzun süre de ekranda kalacağını anlamıştık. En son olarak Son Yaz dizisi ile karşımıza çıkan Alperen Duymaz başrolü Ali Atay ile paylaştı. En seksi ünlü erkekler arasında ise 12. sırada yer aldı.

11. Brad Pitt

11. Brad Pitt

Yıllar geçse de ne seksilikten ne yakışıklılıktan ne de oyunculuğundan şüphe etmeyeceğimiz Brad Pitt ise 11. sırada yer aldı. Olaylı bir boşanma ve 2019 yılındaki Once Upon A Time In Hollywood filmi ile de ses getirmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Mehmet Günsür

10. Mehmet Günsür

Mehmet Günsür de bu listede olmayı hak eden isimlerden biri. En son Atiye dizisinde Beren Saat ile başrolü paylaştı. Her rolün hakkından gelen Mehmet Günsür ise en seksi erkek listemizde 10. sırada yer aldı. Kendisini ekranlarda daha sık görmek istiyoruz.

9. Jon Kartajarena

9. Jon Kartajarena

Üzerinde çok fazla konuşmaya gerek duymadan sadece 'görüyorsunuz' demek istiyorum. İspanyol modeli, 2009 yılında A Single Man filminde küçük bir rolde de izlemiştik. Sahneyi tekrar tekrar başa sardığımız o dönemlerde ne yakışıklılığından ne seksiliğinden bir şey kaybetmeyen Jan Kartajarena, Onedio okuyucularına göre en seksi erkek olarak 9. sırada yer alıyor.

8. Tom Hardy

8. Tom Hardy

Kendisini en son 2021 Ekim ayında Venom: Let There Be Carnage filminde izlediğimiz ve 'Venom'da Venom' dediğimiz Tom Hardy en seksi ünlü erkekler arasında 8. sırada.

7. Kıvanç Tatlıtuğ

7. Kıvanç Tatlıtuğ

Ekranda uzun süredir göremesek de Instagram da paylaşımları ile herkesin diline düşen, yakışıklılığını bir şekilde konuşmak zorunda kaldığımız Kıvanç Tatlıtuğ ise Onedio okurlarına göre en seksi ünlü erkekler arasında 7. sırada! Kendisini televizyonda, dijitalde herhangi bir yerde bir an önce görmek istiyoruz.

6. Tom Ellis

6. Tom Ellis

Şeytanın böyle olduğunu bilseydik... Lucifer dizisi ile hayatımıza giren, siyah takım elbisesi ile dizi değil adeta görsel şölene tanıklık ettiğimiz Tom Ellis'i yeteri kadar övdüysek en seksi ünlü erkek listemizde 6. sırada olduğunu belirtip devam edelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Henry Cavill

5. Henry Cavill

Her şey bir yana The Witcher dizisinde Geralt karakterindeki performansı ile fenalaşmamıza neden olan Henry Cavill bir yana. En seksi ünlü erkekler arasında 5. sırada yer alan Henry Cavill hem mükemmel bir amca hem de mükemmel bir hayvan dostu olmasıyla gerçekten de bir Superman!

4. Chris Hemsworth

4. Chris Hemsworth

Marvel karakterlerinden biri Thor'a hayat veren Chris Hemswort, Onedio okurlarına göre en seksi ünlü erkekler arasında 4. sırada. Romantikliği, babalığı, çekiciliği, gülüşü... Bu liste uzar gider.

3. Michele Morrone

3. Michele Morrone

İtalyan erkeklerinin tek bir bedende buluşmasını gözler önüne seren Michele Morrone, 365 Days filminde Don Mossimo Torricelli karakteri ile karşımıza çıkmıştı. İtalyan erkeklerine olan düşkünlüğümüz bir tarafa birçok türk ünlünün de kalbinde hatrı sayılır bir yere sahip olan Michele Morrone en seksi ünlü erkekler arasında 3. sırada.

2. Jamie Dornan

2. Jamie Dornan

Karizması, yakışıklılığı ile kalbimizi kazanan Grinin Elli Tonu serisi ile daha yakından tanıma fırsatı yakaladığımız, en son ise 1 ocak tarihinde The Tourist  dizisinde başrol olarak yer alan Jamie Dornan, Onedio okuyucuları tarafından en seksi ünlü erkek listemizde 2. oldu.

1. Francisco Lachowski

1. Francisco Lachowski

Kaç yıl geçerse geçsin en seksi erkek anketinde birinciliğini her zaman koruyan Francisco Lachowski brezilyalı model. Kendisini Mavi giyim markasının reklamında oynamasıyla daha da yakından tanımıştık. Evli ve iki çocuk babası olan Francisco Lachowski Onedio okuyucuları tarafından en seksi erkek seçildi.👏

Bu içerikler de ilgini çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
23
15
5
4
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?