Görüş Bildir
Haberler
Onedio Okurları Göre 2021 Yılının En İtici 10 Ünlü İsmi

Onedio Okurları Göre 2021 Yılının En İtici 10 Ünlü İsmi

Geçtiğimiz günlerde yaptığımız anket sonuçlandı. Yaptıkları, söyledikleri her şeyde bizi hayattan soğutan en itici ünlüleri sizlerin oyları ile belirledik.

İşte en itici 10 ünlü isim;👇

Anket için;👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Şeyma Subaşı

10. Şeyma Subaşı

Onedio okurlarına göre en itici ünlüler arasında 10. sırada Şeyma Subaşı yer alıyor. Bazen yaptığı açıklamaları bazen cesur kıyafetleri bazen ise aşk ilişkileri ile gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı'nı seven olduğu kadar sevmeyen de çok fazla.

9. Koray Avcı

9. Koray Avcı

Geçtiğimiz günlerde Twitter'dan bir hayranına verdiği ayarsız cevapla gündeme gelen Koray Avcı ise en itici ünlüler listemizde 9. sırada.

8. Özgür Deniz Cellat

8. Özgür Deniz Cellat

TikToker denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Özgür Deniz Cellat'ın da sevenleri olduğu kadar sevmeyenleri de bir hayli fazla. İtici olduğunu düşünenler onu 8. sıraya taşıdı.

7. Seren Serengil

7. Seren Serengil

Magazin programı yorumculuğu yapan Seren Serengil ise gerek yaptığı açıklamalarla gerek samimi olayım derken ayarı kaçırmasıyla tanıdığımız isimlerden. En itici ünlü listemizde 7. sırada.

6. Bircan Bali

6. Bircan Bali

Onedio okurlarına göre en itici ünlüler arasında 6. sırada Bircan Bali yer alıyor. En son olarak Instagramdan bir metres itirafından bulunmaya kalkışan Bircan Bali'de yorumları ile insanları çıldırtan isimlerden.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Hakan Ural

5. Hakan Ural

Onedio okurlarına göre en itici ünlü listemizde 5. sırada Hakan Ural yer alıyor. Anladığımız kadarıyla program yorumcularını biraz fazla itici buluyoruz.

4. Tamer Karadağlı

4. Tamer Karadağlı

Onedio okurlarına göre en itici ünlü isimlerin arasında 4. sırada Tamer Karadağlı yer alıyor. Hatırlarsınız ki geçtiğimiz günlerde 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Nihal Yalçın'ın ödül konuşması sırasında, arkada yaptığı hareketler ile tepki çekmişti. O gün bugündür bu listede yer almayı hak eden bir isim...

3. Kerimcan Durmaz

3. Kerimcan Durmaz

En itici ünlü isimlerin arasında 3. sırada Kerimcan Durmaz yer alıyor. Türkiye'den uzun süre önce ayrılan Kerimcan Durmaz en son olarak klibi ile büyük beğeni toplamıştı.

2. Mehmet Ali Erbil

2. Mehmet Ali Erbil

Evett 2021 yılının en itici ünlü isimleri arasında 2. sırada Mehmet Ali Erbil yer alıyor. Geçtiğimiz aylarda Ece Ronay'ın bir klibinde yer alması ve Ece Ronay'a attığı taciz mesajları ile gündeme gelen, oldukça büyük linç yiyen Mehmet Ali Erbil de listemizde!

1. Hülya Avşar

1. Hülya Avşar

%19 oyla 2021 yılının en itici ünlü isimleri arasında adını altın harflerle birinciliğe yazdıran Hülya Avşar'ı en son 'gerekirse simit yenecek' tavsiyesinde bulunarak ekonomi alanında da bilgili olduğunu kanıtlamasıyla hatırlıyoruz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
110
42
22
10
6
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
albusseverus

Tamer Karadağlı dışında hepsi cuk oturmuş..

Ülker Aliyeva

Tamer Karadağlıya bide hakk etti yazmışsınız. Hayır hakk etmedi! Nihal Yalçına çokta iyi yaptı. Asıl iticiliği Nihal yaptı tüm hayat storisini konuşmadan önc... Devamını Gör

Tülin Eroğlu

Tamer Karadağlı ne âlâka da diğer lavuklarla aynı kategoriye koydunuz!