Görüş Bildir

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'nde kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi boğazına ip bağladığı kediyi tekmeleyerek denize attı. Kedi kıyıya doğru yüzerken, görüntülerin çeken kişilerin gülümsemesi dikkat çekti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Görüntüdeki, kimliği henüz tespit edilemeyen kişi, deniz kıyısında boynuna ip bağladığı kediyi, bacağına doğru sürükleyerek tekme attı. 

Hayvan aldığı darbe ile havada dönerek denize düştükten sonra yüzerek kıyıya çıkmaya çalıştı. Tekme atan kişiyi bir başka kişi cep telefonu ile görüntülerken, yaşananların ardından gülümsemelerin olması dikkat çekti.

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Karamürsel'de bulunan birçok kişi tepki göstererek, kediye tekme atan kişinin yakalanarak cezalandırılmasını istedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2050
717
534
252
29
23
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selar Xaz

şu mübarek günlerde Allah senin bin türlü belanı versin inş. şerefsiz psikopat yaratık.

Oztrk Mtl

bu yukarıda hani eti cin gülümsemesi var ya gözünden yaş gelen el şaklatan ve gözünde kalp olan onları işaret için tıklayan kim varsa topunuzun amına koyayım... Devamını Gör

psipsikolog

Kardeşim neden anasını, bacısını, karısını ortaya atıyorsun? Bu olayı yapan kim ise o suçlu değil mi? Yine mi çevresindeki kadınlar suçlu? Babasız diyorsunuz... Devamını Gör

beyaz dalga

bunun gibi şerefsizlerin yaşamaya hakkı yok. ve ciddiyim ölmeyi hak ediyor bunlar.