Görüş Bildir
Haberler
TV
Beyonce Konseri Ödülüyle Çıtayı Arşa Yükselten Survivor'dan Gelmiş Geçmiş En İyi 15 Ödül

etiket Beyonce Konseri Ödülüyle Çıtayı Arşa Yükselten Survivor'dan Gelmiş Geçmiş En İyi 15 Ödül

Borgen
12.06.2016 - 16:01

Survivor 2016'daki son büyük ödül Beyonce konseriydi. Dünyanın en büyük şarkıcıları arasındaki yerini yeni albümü ”Lemonade” ile iyice perçinleyen 34 yaşındaki ABD'li Beyonce'nin, ”The Formation World Tour” turnesinin Philadelphia ayağını en önlerden izleme şansı yakalayan Gönüllüler takımını kıskanarak seyrettik. Bu vesileyle Survivor'ın geçmişten bugüne akıllarda kalan büyük ödüllerine bir bakalım dedik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Aslanlar - Kanaryalar 2007 / Panama Karnavalı

Türkiye'deki üçüncü Survivor'da Galatasaraylı ve Fenerbahçeli isimler karşı karşıya gelmişti. Kanaryalar'ın kazandığı bu ödül günümüz için ufak görünse de enteresan bir deneyim içeriyor.

14. Kızlar - Erkekler 2010 / 50 Cent Konseri

Kadınlarla erkeklerin ayrı takımlarda yarıştığı bu Survivor'ın büyük ödülü ünlü rapçi 50 Cent'in konseriydi. Survivor'ın ilk ve tek kadın şampiyonu Merve Oflaz da bu ödülü kazanan isimler arasındaydı.

13. Ünlüler - Gönüllüler 2011 / Küba Gezisi

Survivor'ın bugünkü gibi ünlüler-gönüllüler olarak yapılan ilk edisyonunda Küba'nın başkenti Havana'ya gitmeye hak kazanan isimler; Nihat Doğan, Özge Ulusoy ve Taçmin Tümer olmuştu.

12. Ünlüler - Gönüllüler 2012 / Birleşme Partisi Ludacris Konseri

Survivor'ın ortalarına gelindiğinde iki farklı adanın birleşmesinin kutlanması adına düzenlenen birleşme partileri bir klasik halini aldı. 2012'de ABD'li rapçi Ludacris'in konser verdiği parti bunların başında geliyor. Bu sene gelen Lil Jon'u da unutmayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ünlüler - Gönüllüler 2012 / New York Alışveriş Ödülü

Kazanan her yarışmacıya New York Beşinci Cadde'de 10'ar bin liralık alışveriş yapma imkanı sağlayan bu ödül özellikle Begüm Yücetan'ı çok sevindirmişti.

10. Ünlüler - Gönüllüler 2012 / Broadway'de Oyun İzleme

Yine aynı sezondan bir New York ödülü daha. Bu sefer Broadway'de oyun izleme şansı yakalayan yarışmacılar oldukça mutlu oldular.

9. Ünlüler - Gönüllüler 2012 / Arjantin - Brezilya Maçı

9 Haziran 2012'de Arjantin ile Brezilya arasındaki hazırlık maçına da yine Hasan, Begüm ve Anıl gitmişti. Herhalde New York'a doymuşlardır artık.

8. Ünlüler - Gönüllüler 2013 / Adriana Lima ile Yemek

Acun Ilıcalı ile arasının çok iyi olduğu bilinen Brezilyalı manken Adriana Lima'yla yemeğe çıkan Ünlüler takımı olmuştu. Ümit Karan, Doğukan Manço, Irmak Atuk ve Cengiz Çoşkun yemekle de kalmadı lüks bir yatta Lima'ya eşlik de ettiler.

7. Ünlüler - Gönüllüler 2013 / Alex de Souza ile Yemek

Adriana Lima ile yemek yemeyle yetinmeyen dörtlü önce Alex de Souza'nın maçını yerinde izledi ardından da Brezilyalı futbolcu ile yemek masasına oturdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ünlüler - Gönüllüler 2014 / Milli Takım ile Buluşma

2014'ün son üç Gönüllüsü Turabi Çamkıran, Sahra Işık ve Yiğit Dikmen, bir Survivor fanataği olan Fatih Terim ve milli takım oyuncularıyla buluştu.

5. Ünlüler - Gönüllüler 2014 / Dünya Kupası Açılış Maçı

2014 Dünya Kupası'nda ev sahibi Brezilya'nın Hırvatistan ile oynadığı açılış maçına da yine Gönüllü takımı gitmişti.

4. Survivor All Star 2015 / Araba Ödülü

Bir Survivor klasiği haline gelen bu ödülü sırasıyla; Begüm, Doğukan, Turabi ve Merve Aydın kazanmıştı.

3. Survivor All Star 2015 / Nusret Ödülü

Bir klasik daha. Nusret'in etleri ve şovuyla yarışmacıların Ada sınırları içerisindeki ödüller arasında en sevdikleri ödül diyebiliriz.

2. Ünlüler - Gönüllüler 2016 / David Guetta Konseri

Bu sezon ödül oyunlarını süpüren Ünlüler takımı Fransız DJ David Guetta'nın konserinde oldukça eğlenceli dakikalar geçirdiler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ünlüler - Gönüllüler / NBA Maçı Ödülleri

Survivor'da özellikle meraklısı olanlar için en eşsiz ödüllerden biri. Senelerdir Lebron James'in oynadığı takımların maçlarına giden Survivor yarışmacıları, bu sezon Durant - Curry çekişmesini yerinden izledi. Hem de 12500 dolalık koltuklardan.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
606
271
167
94
52
31
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sevilay

New york tan bir kıyafet için 2 hafta aç kalırım ben abi bide bu puştlara arkaplanda pirinç veriyolarmış aq senin acun

hepsini siktir ette nusretin et doğraması oruç oruç bitirdi beni

Will Graham

-Yaratılanı etinden dolayı seviyorsan en iyi ödül Nusret :D