Görüş Bildir
Haberler
Berna Keklikler Kimdir? Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Berna Keklikler Kaç Yaşında ve Nereli, Evli mi?

Berna Keklikler Kimdir? Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Berna Keklikler Kaç Yaşında ve Nereli, Evli mi?

Tv8 ekranlarının heyecan dolu yarışması Survivor yeni sezonda Berna Keklikler yer alıyor. Parkurda rekabetin giderek kızışmasıyla ünlüler ve gönüllüler kapışacak. Survivor'ın yeni sezonunda yarışacak isimlerden biri de geçtiğimiz sezonlarda adından çokça söz ettiren Berna Keklikler olacak. 'Survivor 2022 gönüllüler takımı yarışmacısı Berna Keklikler kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor ve nereli?' soruları bu noktada yanıt ararken bilindiği üzere yarışmacı daha önce 2019 yılında yayınlanan Survivor yarışmasında yer almıştı. Peki  Berna Keklikler kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilen detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor 2022 gönüllüler kadrosunda yerini alan Berna Keklikler yaşı, mesleği, memleketi ve hayatına dair birçok detayla araştırma konusu haline 2017 yılında Survivor'da Gönüllüler takımında yarışan Berna Keklikler, Survivor All Star 2022 sezonuyla ekrana geri döndü. Peki  Berna Keklikler kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Berna Keklikler Kimdir?

Berna Keklikler Kimdir?

Survivor Berna Keklikler, 25 Şubat 1989 tarihinde Almanya’da doğdu. Üç kardeştir, bir kız bir de erkek kardeşi vardır. Güzel oyuncu ve model Berrin Keklikler kardeşidir. Anne ve babası Almanya’da yaşamaktadır. Ekran severler tarafından ilk olarak Göz6 isimli yarışma programı ile tanınmıştır. Yarışmayı kazanmış daha sonra Survivor 2017 yarışmasına katılmıştır. Ayrıca Stil Avcıları isimli yarışma programında da yer almıştır.

Ekonomi üzerine eğitim alan güzel isim 2014 yılından bu yana kardeşi ile birlikte yaşantısını İstanbul’da sürdürmektedir. Ayrıca geçmiş yıllarda Almanya’da katıldığı Miss Turkuaz Germany yarışması 2011 güzeli seçilmiştir.

Çok küçük yaşlardan itibaren yüzme sporu ile ilgilenen Berna Keklikler, yüzme ve spor kariyerini hobi olarak yapmış, Lise mezuniyetinin ardından modelliğe yönelmiştir. Günümüzde ise oyunculuk eğitimi almakta ve oyunculuk ve sunuculuk ile kariyerini sürdürmeye karar vermiştir.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın