Görüş Bildir
Haberler
Merve Aydın Kimdir? Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Merve Aydın Kaç Yaşında ve Nereli? Merve Aydın Evli mi?

Merve Aydın Kimdir? Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Merve Aydın Kaç Yaşında ve Nereli? Merve Aydın Evli mi?

Tv8 ekranlarının heyecan dolu yarışması Survivor yeni sezonda Merve Aydın yer alıyor. Parkurda rekabetin giderek kızışmasıyla ünlüler ve gönüllüler kapışacak. Survivor'ın yeni sezonunda yarışacak isimlerden biri de geçtiğimiz sezonlarda adından çokça söz ettiren Merve Aydın olacak. Survivor 2022'de daha önce şampiyonluk yaşamış olan Merve Aydın, ünlüler takımında yer alacak. Peki Merve Aydın kimdir, kaç yaşında ve nereli? Merve Aydın evli mi? İşte merak edilen detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen ve TV8 ekranlarında seyirciyle buluşan Survivor yarışması her sene olduğu gibi bu sene de sosyal medyanın gündeminde. Survivor 2022 yarışmacılarından biri olan Merve Aydın, geçtiğimiz sezonlarda birinciliği kıl payı kaçırmıştı. İddialı tavrıyla bilinen başarılı isim yarışma sonrası evlenmişti. Peki Merve Aydın kimdir, aslen nereli ve eşi kim?

Merve Aydın Kimdir?

Merve Aydın Kimdir?

Merve Aydın 17 Mart 1990 yılında Bakırköy, İstanbul'da dünyaya gelmişti. Orta mesafe koşan Türk atlet Merve Aydın 800 m. açık hava ve salon Türkiye rekorlarının sahibidir. 2012 Yaz Olimpiyatları'nda sakatlanmasına rağmen yarışa devam etmesiyle büyük ses getirmiştir. Merve Aydın, 2013 yılında Kanal D'de yayınlanan Bana Her Şey Yakışır programına katılmıştır. 2014 Mart'ından itibaren Star TV'de yayınlanan Survivor'da, ünlüler takımında yer almıştır. Adada 111 gün kaldıktan sonra yarışmada Ahmet Dursun'la birlikte 3. olmuştur. Şubat 2015'te TV8'de yayınlanmaya başlanan ve Survivor Türkiye'deki eski katılımcıların mücadele ettiği Survivor All Star'da yarışıp finale kalmayı başarmıştır. 3 Temmuz'da yapılan finalde ise halk oylaması sonucu 2. olmuştur.

Merve Aydın Evli mi?

Merve Aydın Evli mi?

Merve Aydın, 2018 yılında Mehmet Akif Filiz ile evlenmiştir ve 'Barlas' isminde bir erkek çocukları bulunmaktadır.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın