Görüş Bildir
Haberler
Avatar Atakan Kimdir? Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Çağan Atakan Arslan Kaç Yaşında ve Nereli?

Avatar Atakan Kimdir? Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Çağan Atakan Arslan Kaç Yaşında ve Nereli?

Tv8 ekranlarının uzun soluklu programı Survivor 2022, dün akşam başladı. All Star konsepti ile ekranlardaki yerini alacak olan Survivor'da Avatar Atakan yer alıyor. Survivor 2022 All Star Ünlüler kadrosunda yarışan Avatar Atakan'ın hayatı merak ediliyor. Peki, Survivor Avatar Atakan kimdir, Survivor All Star 2022 yarışmacısı Çağan Atakan Arslan kaç yaşında ve nereli? İşte Çağan Atakan Arslan  hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8 kanalının her yıl düzenli olarak yayımladığı Survivor yarışması bu yıla bomba gibi başladı. Survivor 2022 kadrosu sevenleri tarafından büyük ilgi gördü. Bu yıl All Star konseptiyle karşımıza çıkan Survivor'da ses getiren yarışmacılar tekrar mücadele edecek. Survivor 2022 yarışmacıları arasında Çağan Atakan Arslan da var. Peki Survivor Çağan Atakan Arslan kimdir, kaç yaşında? 2022 Survivor Atakan nereli, eşi kim, kaç çocuğu var? İşte Survivor Atakan hakkında bilinmesi gerekenler...

Çağan Atakan Arslan Kimdir?

Çağan Atakan Arslan Kimdir?

27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana birçok başarıya imza atmıştır. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak girmiştir. Eğitimine halen devam etmektedir. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır.

2011 yılında Özbekistan'da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanmış ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirmiştir. TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Soldier olarak söz ettirmiştir.

Kickboks kariyerinin önemli olaylarından biri de, dünyanın kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşmadır. 2014 yılında Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul'da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira yapmıştır. 2015 yılında ise Glory 20 Dubai'de Chad Sudgen ile karşılaşmıştır.

2016 yılında Survivor Ünlüler Gönüllüler programında Ünlüler takımına dahil olan Avatar Atakan, 5 ay süren zorlu mücadele sonrası Survivor şampiyonu olmuştur. Survivor sonrası ringlere dönüp, Mix Fight Gala organizasyonunda 81 kilo dünya şampiyonluk maçına çıkıp, Kevin Brenda'yı ikinci rauntta nakavt etmiştir. 3 Aralık 2016'da kemerini korumak için Marco Pique ile dövüşmüş ve 3 raunt sonunda rakibini yenerek kemerini korumuştur.

Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik de yapmaktadır.

2017'de Söz dizisinin başrol olarak Üsteğmen Zafer Yaman karakterini canlandırdı. Dizinin 12 Bölümünde diziden ayrıldı. Kendisi sosyal medya hesaplardan oyunculuk zor meslek ve bu yüzden diziden ayrılmış bulunmaktayım dedi. Ama çıkan haberler sonucu ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş ile anlaşamadığı için diziden ayrıldı.

2017 yılında Serap Korkmaz ile evlenmiştir. 2018 yılının Haziran ayındada Leon Aslan Arslan isimli çocuğu olmuştur.

Survivor 2016'nın şampiyonudur. Yarışmanın Kıbrıs'ta yapılan finalinde şampiyonluğa ulaşmıştır.

Çağan Atakan Evli mi?

Çağan Atakan Evli mi?

2017 yılında Serp Korkmaz ile dünya evine giren Atakan Arslan’ın Haziran 2018’de Leon Aslan Arslan isimli bir erkek çocuğu dünyaya geldi.

Avatar Atakan Survivor'da Şampiyon Oldu mu?

Avatar Atakan Survivor'da Şampiyon Oldu mu?

Avatar Atakan 2016 yılında Survivor’da Serkay Tütüncü ile finale kaldı ve yarışmadan şampiyon olarak ayrıldı.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın