Görüş Bildir
Haberler
Berkan Karabulut Kimdir? Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Berkan Karabulut Kaç Yaşında, Kariyeri ve Nereli?

Berkan Karabulut Kimdir? Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Berkan Karabulut Kaç Yaşında, Kariyeri ve Nereli?

Tv 8 ekranlarının sevilen yarışma programının 2022 sezonu dün akşam başladı. Survivor All Star formatı ile ekranlara gelen 2022 sezonunda geçtiğimiz sezonlardan tanıdığımız isimler yer alıyor. Bu isimlerden biri de Survivor 2022 kadrosuna yedeklerden dahil olan Berkan Karabulut. Yarışmanın takipçileri Survivor Berkan kimdir? sorusunun cevabını araştırılıyor. Survivor 2022 All Star Gönüllüler kadrosunda yarışan Berkan Karabulut'un hayatı merak ediliyor. Peki, Survivor Berkan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor'un yeni sezonunun başlaması ile seyirciler yarışmacılar hakkında araştırmalara başladı. Survivor Berkan Karabulut kimdir sorusu da araştırılanlar arasında. Daha önce 2020 Survivor kadrosuna yedeklerden dahil olan ve oldukça başarılı bir performans ortaya koyan Berkan Karabulut enerji denince akla gelen ilk kişi olmuştu. Peki Survivor All Star Gönüllüler takımı kadrosunda yer alan Berkan Karabulut kimdir kaç yaşında, aslen nereli sevgilisi kim? İşte detaylar...

Survivor Berkan Karabulut Kimdir?

Survivor Berkan Karabulut Kimdir?

Berkan Karabulut, 23 Eylül 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Üç çocuklu Yugoslav bir ailenin çocuğudur. Çok sık okul değiştirmiştir. Basketbol ile ilgilendiği için en iyi basketbol takımlarının olduğu okullara gitmiştir. 7 yaşında futbola başlamıştır. Daha sonra da pek çok spor dalı ile yakından ilgilenmiştir.

İstanbul’un en iyi basketbol takımlarında yer almıştır. 2 yıl A Takım seviyesinde basketbol oynamıştır. 2011 senesinde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde okumaya başlamıştır. 2015 senesinde eğitimini başarı ile tamamlamış ve mezun olmuştur.

2013 yılında fitness eğitmenliği yapmaya başlayan Karabulut, 1.5 yıl spor eğitmenliği yapmıştır. Daha sonra da tanıdığı biri ile ortaklık yapmış ve İstanbul Kuruçeşme‘de spor salonu açmıştır. Berkan Karabulut, 25 Aralık 2015 tarihinde kendi spor stüdyosunu kurmuştur.

6 Şubat 2020 tarihinde TV8 ekranlarında başlayan “Survivor 2020 Ünlüler – Gönüllüler” yarışma kadrosuna yedek oyuncular olarak dahil oldu. Hem ünlüler hem de gönüllüler takımında yarıştı. Sonrasında Gönüllüler takımına geçen yarışmacı, sezonu dördüncü olarak bitirdi. Bu sene de Survivor 2022 All Star kadrosunda yer alıyor.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın