Görüş Bildir
Haberler
Sercan Yıldırım Kimdir? Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Sercan Yıldırım Kaç Yaşında, Kariyeri ve Nereli?

Sercan Yıldırım Kimdir? Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Sercan Yıldırım Kaç Yaşında, Kariyeri ve Nereli?

Tv8 ekranlarının Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği uzun soluklu yarışma programı Survivor 2022, dün akşam başladı.  All Star konsepti ile bu yıl ekranlardaki yerini alan Survivor'da geçtiğimiz sezonlarda yarışan, tanıdığımız isimleri görüyoruz. Bu isimlerden biri de Sercan Yıldırım.  Survivor 2022 All Star  kadrosunda yarışan ve geçtiğimiz yıla damga vuran Survivor Sercan bu yıl da Survivor kadrosunda yer alıyor. İzleyiciler ise Survivor Sercan hakkında bilgi almak için Sercan Yıldırım hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sercan Yıldırım, Survivor 2022 kadrosunda merak edilen isimler arasında yer alıyor. Survivor 2020 kadrosunda yer alan Sercan Yıldırım’ın başarılı bir futbol kariyeri bulunuyor. Peki Sercan Yıldırım kimdir, evli mi ve kaç yaşında? İşte eski milli futbolcu ile ilgili bilgiler…

Survivor Sercan Yıldırım Kimdir? Sercan Yıldırım Kaç Yaşında ve Nereli?

Survivor Sercan Yıldırım Kimdir? Sercan Yıldırım Kaç Yaşında ve Nereli?

Sercan Yıldırım, 5 Nisan 1990 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. 7 yaşında Bursaspor altyapısında futbola adım atan Sercan Yıldırım, 2006 yılı temmuz ayında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası'nda 'En değerli oyuncu' seçilerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

2008-2009 yılında kariyer patlaması yaşayan Sercan Yıldırım, Bursaspor'da bir de şampiyonluk yaşadı. Buradaki performansı sonrası 3 milyon euro bedelle 2011 yılında Galatasaray'a tranfer olan Sercan Yıldırım, sonrasında Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor formaları giydi.

Pek çok takımda forma giyen ve ay yıldızlı milli takım formasını gögüsleyen eski milli futbolcu, 2020 Survivor Ünlüler- Gönüllüler kadrosunda yer aldı. Ünlüler takımında yarışan Yıldırım, şimdi de  2022 Survivor All Star kadrosunda da yer alıyor.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın