Görüş Bildir
Haberler
Mert Öcal Kimdir? Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Mert Öcal Kaç Yaşında ve Nereli?

Mert Öcal Kimdir? Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Mert Öcal Kaç Yaşında ve Nereli?

Tv8 ekranlarının uzun soluklu programı Survivor 2022, bu akşam başlıyor. All Star konsepti ile ekranlardaki yerini alacak olan Survivor'da Mert Öcal  yer alıyor. Survivor 2022 All Star Ününler kadrosunda yarışan Mert Öcal 'ın hayatı merak ediliyor. Peki, Survivor Mert kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Mert Öcal hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor 2022 All Star kadrosunda yer alan Mert Öcal araştırılıyor. Ünlüler takımında dikkatleri üzerine toplayan oyuncu Mert Öcal bu yılın iddialı isimleri arasında yer alıyor. Peki, Survivor Mert kimdir? Mert Öcal kaç yaşında, nereli?

Mert Öcal Kimdir? Mert Öcal Kaç Yaşında ve Nereli?

Mert Öcal Kimdir? Mert Öcal Kaç Yaşında ve Nereli?

Mert Öcal, 12 Mayıs 1982’de İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Türk manken ve oyuncudur. Best Model of Turkey seçildikten sonra adını duyurmayı başarabilen Mert Öcal, mankenliğin yanı sıra oyunculuk yapmaya başlayarak kariyerini ilerletmiştir.

Mert Öcal, ilk olarak Best Model of Turkey olduktan sonra hemen ardından 2004 yılında “Best Model of The World” yarışmasını kazanmıştır. Modellik ve mankenlik yapmaya devam ederken bir yandan profesyonel olarak oyunculuk yapmak için adım atmıştır.

Oyunculuk kariyerine 2005 yılında Asla Unutma isimli diziyle başlayan Mert Öcal, burada ufak bir rolde yer aldıktan sonra git gide kendisini geliştirerek projelerini büyütmeye başlamıştır. 2007 yılında yönetmen koltuğunda Onur Tan’ın oturduğu Oyun Bitti isimli dizide Murat karakterini canlandırarak Azra Akın, Zeki Alasya, Tarık Papuçcuoğlu gibi isimlerle birlikte yer almıştır.

Bir yıl sonra Görgüsüzler isimli dizide Yılmaz karakterine can veren Mert Öcal, bu projede de Zeki Alasya, Melek Baykal, Çağla Şikel gibi isimlerle oynamıştır.

İlk sinema filmini 2011 yılında Nazif Tunç yönetmenliğinde Rüya Peşinde: Takkeci Baba ile deneyimlemiştir. Dört yıl tv dizilerinde ufak rollerde yer alarak pek aktif olmayan Öcal, 2015 senesinde Fox Tv ekranlarında yayınlanan Aşk Yeniden isimli dizide Ertan karakteriyle geri dönüş yapmıştır. Kariyerinin en popüler ilk işi olan Aşk Yeniden dizisiyle izleyiciler tarafından tanınmıştır. Başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’un paylaştığı dizide 2 sezon boyunca yer almıştır.

Mert Öcal Rol Aldığı Dizi ve Filmler

Mert Öcal Rol Aldığı Dizi ve Filmler
  • Arka Sokaklar (Tarık) (TV Dizisi)

  • 2015 - Aşk Yeniden (Ertan) (TV Dizisi) 2015

  • 2013 - Bizim Okul (Murat) (TV Dizisi)

  • 2012 - Mahmut İle Meryem (Sinema Filmi)

  • 2011 - Takkeci Baba Rüya Peşinde (Vehbi) (TV Filmi)

  • 2011 - Kız Annesi (Yalçın) (TV Dizisi)

  • 2008 - Görgüsüzler (Yılmaz) (TV Dizisi)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın