Görüş Bildir
Haberler
Aynı Şeyleri İzlemekten Sıkılanlar Burayada: Apple TV’de İzleyip Aşık Olacağınız 15 Yapım

Aynı Şeyleri İzlemekten Sıkılanlar Burayada: Apple TV’de İzleyip Aşık Olacağınız 15 Yapım

Begüm
23.04.2022 - 14:30

Hep aynı platformlardan hep aynı şeyleri izlemekten sıkıldınız mı? Size müthiş bir haberimiz var, hayatımıza yeni yeni giren platform: Apple TV+ ve en iyi yapımları!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cherry (2021)

1. Cherry (2021)

IMDb: 6,6

Nico Walker'ın aynı isimli romanından beyaz perdeye aktarılacak olan Cherry, Irak’tan dönen eski bir ordu doktorunun yaşadığı travma sonrası stres bozukluğunu konu ediyor. Amerikan ordusunda doktor olarak çalışan bir adam, sevdiği kadını ardında bırakarak Irak’a göreve gider. Yaşadıkları onda travma sonrası stres bozukluğu yaratınca, genç adamın hayatı hızlı bir düşüşe geçer. Irak’tan dönüp mesleğini bırakan adam, gittikçe daha da dibe batar. Uyuşturucu batağına saplanan adam, epeyce borca girince kurtuluşunu bir bankayı soymakta bulur.

2. Billie Eilish: The World’s A Little Blurry (2021)

2. Billie Eilish: The World’s A Little Blurry (2021)

IMDb: 7,7

Billie Eilish: The World’s A Little Blurry, Grammy ödüllü şarkıcı, söz yazarı Billie Eilsh’in hayatına odaklanıyor. Billie Eilsh’in kariyer hayatının yanı sıra özel yaşamına da yer verilen filmde, Eilsh’in 2019 yılında ilk albümünü çıkarırken yaşadıklarına odaklanılıyor.

3. Defending Jacob (2020)

3. Defending Jacob (2020)

IMDb: 7,9

William Landay'in aynı adlı çok satan romanından uyarlanan 'Defending Jacob', 14 yaşındaki oğlunun bir cinayetle suçlanmasının ardından davayı soruşturmaya başlayan savcı Andy Barber’ın öyküsünü takip ediyor. Ülkenin en saygın savcılarından biri olan Andy Barber, hayatının en zorlu davası ile karşı karşıyadır. Dava ile ilgili araştırma yapan Barber, davada derinlere indikçe oğlu ile ilgili hiç bilmediği gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır.

4. Palmer (2021)

4. Palmer (2021)

IMDb: 7,2

Üniversite döneminde gözde bir futbolcu olan Eddie Palmer, bir cinayetle suçlanarak 10 yıl hapis cezası alır. Dört duvar arasında geçirdiği yılların ardından özgürlüğüne kavuşan Eddie, hayatını yeniden kurmak için memleketine, büyükannesinin evine geri döner. Ancak onun eve geri dönmesi, ardında bıraktığı çatışmalara da dönmesine neden olur. Hayatına yön vermeye çalışan Eddie, bu sırada annesi tarafından terk edilen bir çocuğun sorumluluğunu üstlenmek zorunda kalır.

5. Severance (2022)

5. Severance (2022)

IMDb: 8,7

Severance, iş ve özel yaşam anılarını ayıran yeni bir prosedürle iş-yaşam dengesini yeni bir düzeye taşımayı amaçlayan bir şirket olan Lumen Industries'de yaşananlara odaklanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pachinko (2022)

6. Pachinko (2022)

IMDb: 8,6

Pachinko, Koreli göçmen bir ailenin farklı nesillerden olan üyelerinin hayatına odaklanıyor. Balıkçı olan babası tarafından çok sevilen Sunja, evlerinin yakınında yaşayan bir yabancıya aşık olur. Adamla yaşadığı ilişki sonrası hamile olduğunu öğrenen Sunja, tam da bu sırada sevgilisinin evli olduğunu öğrenir. Zor bir dönemden geçen Sunja, bu sırada kendisi ile evlenmek isteyen bir adamın teklifini kabul eder. Onun bu kararı, kendisini karmaşık durumların içinde bulmasına neden olur.

7. For All Mankind (2019)

7. For All Mankind (2019)

IMDb: 7,9

For All Mankind, Birleşik Devletler ve Sovyetler Birliği arasında yaşanan uzay yolculuğu rekabetini konu ediyor. Rekabetin hala devam ettiği alternatif bir dünyanın resmedildiği dizide, uzay yarışının merkezinde yer alan astronotlar ve mühendislerin bu süreçte yaşadıklarına, onların ve ailelerinin hayatlarına odaklanılıyor. Dizide, NASA’nın en başarılı astronotlarından biri olan başkarakter Edward Baldwin'e Joel Kinnaman hayat veriyor.

8. Little America (2020)

8. Little America (2020)

IMDb: 7,5

Epic Magazine tarafından yayınlanan gerçek hayat hikayelerinden ilham alan Little America, Amerika'daki göçmenlerin yaşamlarını anlatan bir hikayeye sahip. 8 bölümden oluşan ve her bölümünde bir başka hikayeyi ekrana getiren antoloji serisi, sıcak hikayeleriyle kalplere dokunuyor.

9. Servant (2019)

9. Servant (2019)

IMDb: 7,5

Servant, gizledikleri bir trajedinin yasını tutan bir çiftin hikayesini konu ediyor. Evli çift, yaşadıkları bu travmanın etkisinden bir türlü kurtulamaz. Yaşanan trajedi bir süre sonra çiftin evliliklerine de zarar vermeye başlar.

10. Ghostwriter (2019)

10. Ghostwriter (2019)

IMDb: 5,5

Ghostwriter, hayalet yardımı ile gizemli olayları ortaya çıkaran dört çocuğun hikayesini konu ediyor. Bir hayalet, kasabadaki bir kitapçıya girer ve kitaplardaki kurgusal karakterleri dünyaya aktarmaya başlar. Kitapçıda bir araya gelen dört çocuk, burada hayaletten sadece kendilerinin görebildikleri mesajlar almaya başlar. Aldıkları mesajlarla birçok gizemli olayı çözmeye çalışan çocuklar, kendilerini zorlu maceraların içinde bulur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Little Voice (2020)

11. Little Voice (2020)

IMDb: 7,1

Westworld, Lost ve Castle Rock gibi fenomen yapımlara imza atan Emmy ödüllü yapımcı ve yönetmen J.J. Abrams yeni projesi olan Little Voice, orijinal müzikleri eşliğinde karakterlerin kendilerini ve müziklerini keşfetme yolculuklarını ele alıyor. New York şehrinde geçen dizide 20’li yaşlarda olan bir grup insanın kendi yollarını bulma çabası işleniyor. Otuz dakikalık bölümlerden oluşan, romantizm, müzikal ve dram türlerini bir araya getiren dizi Grammy ve Tony adayı Sara Bareilles’in özgün müziklerine yer veriyor. Dizinin ismi ise Bareilles’in büyük çıkış yapan albümünden geliyor.

12. Tehran (2020)

12. Tehran (2020)

IMDb: 7,5

Apple TV'nin hit dizilerinden biri olan Tehran casusluk konusunu işler. Bir Mossad ajanı memleketi Tahran'da hacker olarak ilk görevine çıkar.

13. Greyhound (2020)

13. Greyhound (2020)

IMDb: 7,0

Filmde, Alman denizaltılardan kaçarak Kuzey Atlantik’i geçmeye çalışan Amerikan destroyer savaş gemisi ‘Greyhound’un kaptanı Ernest Krause’nin hikayesi anlatılıyor.

14. Ted Lasso (2020)

14. Ted Lasso (2020)

IMDb: 8,8

Ted Lasso, bir Amerikan futbol takımını yönetmek için işe alınan bir adamın hikayesini konu ediyor. Ted Lasso, bir Amerikan futbol takımına koçluk yapmak için işe alınır. Ancak Lasso’nun futbol antrenörü deneyimi yoktur. Ted Lossu, koçluk deneyimi olmamasına rağmen takımın başarılı olması için elinden geleni yapar.

15. Home Before Dark (2020)

15. Home Before Dark (2020)

IMDb: 7,5

Hilde Lysiak, 11 yaşındaki çocuk muhabirin hikayesini konu ediyor. Ailesiyle birlikte göl kenarındaki küçük bir kasabaya taşınan Hilde, tüm kasabanın örtbas etmeye çalıştığı bir davayı gün yüzüne çıkarıyor. Gazeteciliğe ilgi duyan Hilde’nin cinayeti aydınlatması ülke çapında büyük yankı getiriyor ve yaşından ötürü büyük bir tartışma başlıyor. Gerçek bir yaşam öyküsünden uyarlanan dizide Brooklynn Prince, Hilde Lysiak karakterine hayat veriyor. Dana Fox ve Dara Resnik’in yaratıcısı olduğu dizinin yönetmen koltuğunda John M. Chu oturuyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın