Avustralya Maçını Kaybeden Milli Takım'da İmaj Değişikliği: Merih Demiral ve Eren Elmalı'da Saç ve Bıyık Farkı
2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu ikinci maçında Paraguay ile 20 Haziran Cumartesi günü TSİ 06.00'da karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı, bu maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. Antrenmanda dikkat çeken detaylardan biri de Merih Demiral ve Eren Elmalı’nın imaj değişikliği oldu.
Milliler, Dünya Kupası’nda Paraguay ile oynanacak kritik maçın hazırlıklarını yapıyor.
Arizona'da bulunan Athletic Grounds'ta Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirilen antrenman ısınma koşularıyla başladı ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışma yapıldı.
İdmanı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da takip etti.
Antrenmanda Eren Elmalı ve Merih Demiral’ın yeni imajı dikkat çekti.
İlk maç öncesinde sosyal medyada gündem olan Merih Demiral’ın bıyıkları ve Eren Elmalı’nın saçlarının, Paraguay maçı öncesi yapılan antrenmanda değiştiği görüldü.
Bıyıklı Merih!
Bıyıksız Merih!
Örgü saçlı Eren!
Örgüsüz saçlı Eren!
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!






Yorum Yazın