Görüş Bildir
Haberler
9 Günlük Bayram Tatilinde Herkesin Gitmek İsteyeceği Mavisinden Yeşiline 18 Mükemmel Bayram Rotası

9 Günlük Bayram Tatilinde Herkesin Gitmek İsteyeceği Mavisinden Yeşiline 18 Mükemmel Bayram Rotası

Begüm
18.07.2021 - 09:45

Bayram tatilinde nereye gideceğine karar veremeyenler buraya! Bayram tatilinde gidebileceğiniz birbirinden mükemmel rotalardan hangisi sizin favoriniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Erikli, Edirne

1. Erikli, Edirne

Hem İstanbul'a yakın olsun hem de sakin olsun diyorsanız Erikli size çok iyi gelecek! Akvaryumu andıran denizi ve sakinliği ile bu bayramda aradığınız tatil sanırım burada olabilir.

2. Gökçeada, Çanakkale

2. Gökçeada, Çanakkale

Şöyle ada hayatı yaşayalım ama her yeri de çok kalabalık olmasın diyorsanız Gökçeada adeta cennet. Hem de pek çok büyükşehire yakın! Feribot ile ulaşım sağlayacağınız Gökçeada'da araba ile adayı turlayabilir, tüm plajlarını keşfedebilir ve biraz da tarihe yolculuk yapabilirsiniz. Çünkü burası Rum köyleri ile ünlü bir yer.

3. Akyaka, Muğla

3. Akyaka, Muğla

Serin suları ile tüm bu sıcaklığı size unutturacak bir yer Akyaka! Ee bir de Muğla'ya kadar gelmişken kendinize minik bir Muğla turu da yapabilirsiniz. Gerçekten mükemmel bir doğası var bu bölgenin!

4. Karaburun, İzmir

4. Karaburun, İzmir

Çeşme'ye gitmekten sıkılanları şöyle alalım! Burnun ucunda yer alan Karaburun denizi ile sizi büyüleyecek. Ee bir de İzmir'de Ege'nin kalbinde olmak her şeye değer! Valizinizi hazırlayın Ege mutfağına doymaya gidiyoruz.

5. Şirince, İzmir

5. Şirince, İzmir

Şöyle şarap içelim, köy hayatında sakin sakin takılalım ve biraz da antik kent gezelim diyorsanız Şirince mükemmel bir tercih. Aynı zamanda da araba ile denize ulaşabileceğiniz kadar yakın ve güzel.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Narlıkuyu, Mersin

6. Narlıkuyu, Mersin

Türkiye'nin Kaliforniya'sı Mersin'e bu yaz kesinlikle gidilmeli. Şimdiden uyaralım buralar baya sıcak ama hem mutfağı hem de sahili ile sizi aşırı mutlu edecek bir yer.

7. Göcek, Muğla

7. Göcek, Muğla

Fethiye'ye bağlı olan Göcek tekne seyahati düşünenler için aşırı ideal bir nokta. Her koyu ayrı güzellikte olan bu yerde 9 günün nasıl geçtiğini fark etmeyeceksiniz bile!

8. Kalkan, Antalya

8. Kalkan, Antalya

Antalya'nın kalabalığından sıkıldıysanız ve hafif Ege kasabası gibi bir yer arıyorsanız Kalkan da oldukça ideal bir nokta. Hem de Antalya'nın en güzel plajlarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Canınız sıkılırsa Fethiye'ye bile kolayca geçebilirsiniz.

9. Zigana Köyü, Gümüşhane

9. Zigana Köyü, Gümüşhane

Şöyle temiz bir yayla havası alalım diyorsanız sizi Zigana Köyü'ne alalım. Köyün yarısı emekli olduğu için oldukça sakin bir tatil geçirebilir, yaylada etrafı izleyebilir ve doğayı keşfedebilirsiniz.

10. Mordoğan, İzmir

10. Mordoğan, İzmir

Çok fazla keşfedilmemiş bu yere geldiğinizde her şeyi toplayıp Mordoğan'a yerleşmek isteyeceğinize eminiz. Denizi ve doğası ile burası aşırı huzurlu bir yer!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Dalyan, Muğla

11. Dalyan, Muğla

Caretta carettaların yuvası olan Dalyan hem denizi hem plajları hem de doğası ile adeta cennet. Ee buraya kadar gelmişken tüm tatili İztuzu Plajı'nda bile geçirebilirsiniz.

12. Bağla, Muğla

12. Bağla, Muğla

Bodrum'a gitmek istiyor ama kalabalıktan kaçınıyorsanız Bağla Bodrum'un daha tam keşfedilememiş noktalarından biri. Hem denizi çok güzel hem de size Bodrum'da tatil yapma olacağı sunuyor.

13. İğneada, Kırklareli

13. İğneada, Kırklareli

Longoz ormanları ile öne çıkan İğneada mükemmel ve oldukça uzun bir sahile de sahip. Şöyle kanoya binip orman arasında bir gezintiye çıkmak ardından da yüzmek size çok iyi gelecek.

14. Salda Gölü, Burdur

14. Salda Gölü, Burdur

Her geçen başka bir tehlike ile karşı karşıya gelen Salda Gölü hala güzelliğini ve farklılığını koruyor. Salda Gölü'ne gelmişken Isparta'daki lavanta tarlalarına gidebilir ardından da Denizli'ye gidip Pamukkale'yi ziyaret edebilirsiniz.

15. Borçka, Artvin

15. Borçka, Artvin

Hem yaylaları ile hem gölleri ile ünlü olan Borçka size çok ama çok iyi gelecek. Yazı daha serin ve sakin geçirmek isteyenler için ideal bir nokta. Aynı zamanda da Artvin'in sahillerinde de denize girebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Gideros Koyu, Giresun

16. Gideros Koyu, Giresun

Çok fazla bilinmeyen bu nokta tekne seyahatleri için ideal. Oldukça bakir olan bu koy denizin tadını çıkarmak isteyenler için mükemmel bir rota. Buradan devam edip tüm Karadeniz şeridini de dolaşabilirsiniz.

17. Kabak Koyu, Muğla

17. Kabak Koyu, Muğla

Sakinliği ve doğallığı ile öne çıkan Kabak Koyu'nun dünyada eşi benzeri yok. Gerçekten ilgi çekici ve rahatlatıcı olan bu yere arabayla kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Yalnız şimdiden uyaralım burada telefonlardan uzak durmak gerekiyor çünkü doğası mükemmel!

18. Cunda, Balıkesir

18. Cunda, Balıkesir

Tatil cenneti Ayvalık'ın en şirin yeri Cunda Adası 9 günlük tatil için ideal bir yer olabilir. Rengarenk ve çeşit çeşit kafeleri, tertemiz plajları ile mükemmel bir yer!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
9
6
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Miray Durmuş

ulan gezmeye heves mi para mı bıraktınız amk

Safa Erdoğan

Editör! Gideros Giresun'da değil! Kastamonu Cide'de. 🤦🏻‍♂️

karaincir

Böyle güzel yerleri tanıtmayın. İçine daha çok sçıyorlar. Bu içeriklere karşıyım🤬