Görüş Bildir
Haberler
21 Mayıs Hava Durumu Tahminleri: İstanbul, Ankara ve İzmir Hava Durumu…

21 Mayıs Hava Durumu Tahminleri: İstanbul, Ankara ve İzmir Hava Durumu…

Türkiye’de bugün sağanak yağışa ve fırtınaya teslim olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul, Tekirdağ, Yalova, Bursa ve Balıkesir için sağanak yağmur, Kuzey Ege için ise şiddetli fırtına tahmininde bulundu. Ayrıca MGM, şiddetli yağış sonrası oluşabilecek sel ve su basınlarına karşı vatandaşların dikkatli olmasını istedi. İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan 21 Mayıs İstanbul, Ankara ve İzmir hava durumu tahminleri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

21 Mayıs Hava Durumu Tahminleri

21 Mayıs Hava Durumu Tahminleri

MARMARA BÖLGESİ

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra Edirne, Tekirdağ ve Çanakkale çevreleri ile zamanla bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Cuma günü İstanbul, Tekirdağ, Yalova, Bursa ve Balıkesir çevreleri ile Edirne'nin güneyinde kuvvetli (20-50 kg/m2), Çanakkale ile Balıkesir'in kuzey ve batı ilçelerinde çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin batısında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve Çanakkale çevrelerinde fırtına (40-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

İSTANBUL

Parçalı, zamanla çok bulutlu, Cuma sabah saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Cuma öğle saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ÇANAKKALE

Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Cuma yerel olarak çok kuvvetli olması bekleniyor.

KOCAELİ

Parçalı, zamanla çok bulutlu, yarın Cuma öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Ege Bölgesi Hava Durumu

Ege Bölgesi Hava Durumu

Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, Cuma bölgenin kuzeyi ile Aydın'ın kıyı ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin kuzeybatısında kuzey ve kuzeybatı, iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa), kuzey kıyılarında yer yer fırtına ve kuvvetli fırtına (50-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

İZMİR

Az bulutlu, zamanla parçalı çok bulutlu, Cuma sabah saatlerinde il geneli ile öğle saatlerinde kuzey ve iç kesimleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MANİSA

Az bulutlu, zamanla parçalı çok bulutlu, Cuma sabah ve öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Akdeniz Bölgesi Hava Durumu

Akdeniz Bölgesi Hava Durumu

Az bulutlu ve açık, zamanla batısının parçalı ve çok bulutlu, Cuma öğle saatlerinde Antalya ve Isparta çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Cuma Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

ANTALYA

Az bulutlu, zamanla parçalı çok bulutlu, Cuma öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ADANA

Az bulutlu ve açık

İç Anadolu Bölgesi Hava Durumu

İç Anadolu Bölgesi Hava Durumu

Az bulutlu ve açık zamanla parçalı, batısının yer yer çok bulutlu, Cuma öğle saatlerinde Eskişehir ve Çankırı çevreleri ile Ankara'nın kuzey ve batısının kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin güney ve doğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

ANKARA

Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu,  Cuma öğle saatlerinde kuzey ve batı ilçeleri yerel ve kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ESKİŞEHİR

Az bulutlu, zamanla parçalı çok bulutlu, Cuma öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın