Görüş Bildir
Haberler
2022'de Netflix'te Bizi Neler Bekliyor? Platformun Yeni Yılda Seyirciyle Buluşturacağı 23 Yeni İçerik

2022'de Netflix'te Bizi Neler Bekliyor? Platformun Yeni Yılda Seyirciyle Buluşturacağı 23 Yeni İçerik

31.12.2021 - 16:33

Sevdiklerimizle beraber ya da tek başımıza geçirdiğimiz yılbaşı akşamlarında güzel vakit geçirmenin belki de en keyifli yollarından biri nedir, biliyor musunuz? Cevabı söylemeden önce size biraz ipucu verelim: Hani şöyle sizi gerçek dünyadan alır, başka bir evrene götürür. Bu evrende türlü türlü maceralar yaşatır. Kimi zaman bir kraliyet ailesinin sofrasına konuk eder, kimi zaman da gıcırdayan kapının ardındaki sese. Evet, evet bildiniz! Bizi bizden alan diziler ve filmlerden bahsediyoruz. Yeni yılla beraber Netflix'te yayımlanacak pek çok dizi ve film bulunuyor. Hepsi de birbirinden güzel olan bu yapımlardan 23 tanesini sizler için listeledik. Çok beğeneceğinizi düşündüğümüz bu yapımları, kaçırmamak için Netflix'teki hatırlatma seçeneğinden yararlanabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Journalist / Gazeteci (2022-)

1. The Journalist / Gazeteci (2022-)

Haksızlığa karşı oldukça cesur olan Anna Matsuda, kendini mesleğine adamış araştırmacı bir gazeteci. Yaptığı haberler nedeniyle sürekli yoluna taş koyan insanlar olsa da o, gerçeği aramaktan vazgeçmez. Bir yolsuzluk skandalının köküne inen Anna, bakalım gerçeklere ulaşabilecek mi?  Dizi, ilk sezonuyla 13 Ocakta Netflix'te yer alacak. 

2. Snowpiercer / Kar Küreyici (2020-) - IMDb: 6.9

2. Snowpiercer / Kar Küreyici (2020-) - IMDb: 6.9

Dünyanın buza dönüştüğü bir zamanda, canlılardan geriye sadece belli bir insan topluluğu kalır ve 'Snowpiercer' adı verilen bir trene sığınır. Bu trenin ön vagonu, refah içinde yaşayan insanlarla doluyken arka vagonundakiler ise açlığa maruz kalır. Üçüncü sezon yayın tarihi 25 Ocak olan bu dizide, adaletsizliği iliklerinize kadar hissedeceksiniz.

3. Journey 2: Mysterious Island / Gizemli Adaya Yolculuk (2012) - IMDb: 5.8

3. Journey 2: Mysterious Island / Gizemli Adaya Yolculuk (2012) - IMDb: 5.8

Gizemli bir adadan aniden sinyal alan Sean, ipuçlarını takip etmeye başlar. Ona bu yolculuğunda üvey babası, bir helikopter pilotu ve pilotun kızı Kailani eşlik eder. Kasvetli bir fırtınaya yakalanan bu ekip, uyandığında kendini sahilde bulur. Nerede olduğunu anlamaya çalışan Sean ve üvey babası, bu cennet gibi yerde çok yakın bir akrabasıyla karşılaşır. Peki, ama kim?

4. Munich: The Edge of War / Münih: Savaş yaklaşıyor (2021) - IMDb: 7.4

4. Munich: The Edge of War / Münih: Savaş yaklaşıyor (2021) - IMDb: 7.4

Yayın tarihi 21 Ocak olan bu filmle Hitler dönemine gideceksiniz. Bu yapım, Alman diplomatı Paul von Hartmann'ın ve İngiliz memuru Hugh Legat'ın omuzlarındaki sorumluluğu ve içinde bulundukları siyasi oyunu konu alıyor. Adolf Hitler, Çekoslovakya'yı işgal edebilmenin yollarını ararken Avrupa, büyük bir savaşın kıyısına gelir. Bu iki dost, barışçıl çözüm umuduyla Münih'e gider. Tarihin sırlarını açıklayan bu filmi kaçırmak istemeyebilirsiniz.

5. Penyalin Cahaya / Fotokopici (2021) - IMDb: 8.7

5. Penyalin Cahaya / Fotokopici (2021) - IMDb: 8.7

İngilizce adıyla Netflix'te 'Photocopier' olarak bulabileceğiniz bu yapım, suç gizem ve dram içeriyor. Bir üniversite partisinde sarhoşken fotoğrafları çekilip internete verilen Sur, eğlencenin yaşandığı geceye dair hiçbir şey hatırlayamaz. Fotoğraflar yüzünden fakülte bursu kesilen genç kız, o geceye dair olanları hatırlamak için okulda fotokopicilik yapan Amin'den yardım ister. 13 Ocak'ta bütün planlarınızı iptal edin. Çünkü efsane bir film sizi bekliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Club / Kulüp (2021-) - IMDb: 7.8

6. The Club / Kulüp (2021-) - IMDb: 7.8

1950'li yıllarda geçen dizide hapisten yeni çıkan Matilda'nın yaşam öyküsü anlatılıyor. Matilda, kendisinden henüz haberi olmayan kızını yanına almaya karar verir. Kızının başını beladan kurtarmak için bir gece kulübünde çalışmaya başlayan anne, kızını aynı zamanda Fıstık İsmet'ten de uzak tutmaya çalışır. Öte yandan geçmişten gelen bir hesaplaşma nedeniyle müdürü Çelebi ile uğraşmak zorunda kalır. Netflix'te yayımlanmasının ardından büyük bir hayran kitlesi oluşan bu dizinin ikinci sezonu, 6 Ocak'ta platformda olacak.

7. Archive 81 (2022-)

7. Archive 81 (2022-)

Doğaüstü olayların geçtiği bu dizi, korku ve gerilim türünde. Dan Turner, bir belgesel yönetmeni olan Melody Pendras'a ait video kasetini tamir ederken bir görüntü yakalıyor. Sonra da Melody'nin yirmi beş yıl önce araştırdığı bir tarikata ilişkin yaşadığı bu kötü olayın peşini bırakmıyor. Siz de video kasetinde yaşananlara tanık olmaya hazırsanız 14 Ocak'ta yayımlanacak bu diziyi kaçırmayın!

8. Locke & Key (2020-) - IMDb: 7.4

8. Locke & Key (2020-) - IMDb: 7.4

Kocasını kaybeden kadın, üç çocuğuyla beraber 'Maine' adı verilen bir kasabada 'Key House' isimli bir malikâneye taşınır. Çok geçmeden çocukların en küçüğü, sihirli güçleri olan bir anahtar keşfeder ve durumu kardeşlerine anlatır. Ardından üç kardeş, anahtarın babalarıyla bir ilgisi olabileceğini düşünüp araştırmaya başlar. Bu sırada başka biri daha anahtarın peşine düşer: Çocukların babasını öldüren şeytan. Üçüncü sezonu merakla bekleyenlerin ellerini görebilir miyiz?

9. Raising Dion (2019-) - IMDb: 7.2

9. Raising Dion (2019-) - IMDb: 7.2

Kocasını kaybettikten sonra oğluyla baş başa kalan Nicole, acısı yetmezmiş gibi bir de sekiz yaşındaki oğlunun süper güçleri olduğunu öğrenir. Oğluna zarar gelmesini istemeyen Nicole ve oğlu Dion, bunu bir sır olarak saklama kararı alırlar. 1 Şubat'ta Netflix'te yayımlanacak dizinin ikinci sezonu için size spoiler sayılmayan küçük bir sır verelim: Dion kendisi gibi süper güçlere sahip biriyle tanışacak. Bomba gibi gelen ikinci sezona bayılacaksınız.

10. Plan Coeur / Aşk Planı (2018-) - IMDb: 7.2

10. Plan Coeur / Aşk Planı (2018-) - IMDb: 7.2

İngilizce adıyla 'The Hook Up Plan' olarak bilinen dizinin üçüncü sezon yayın tarihi 1 Ocak. Dizinin odağı, terk edilişinin üzerinden iki yıl geçse de eski sevgilisini unutamayan Elsa ve Max'e olan takıntısı. Bunu görmeye dayanamayan kankası Charlotte ise arkadaşını bu durumdan kurtaracak bir fikir geliştirir: Jigolo tutmak. Elsa böylece eski sevgilisi Max'i düşünmekten kurtulabilir, hatta hayatına devam edebilir ama evdeki hesap çarşıya uyacak mı acaba?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Alice in Borderland / All of Us Are Dead (2021-) - IMDb: 7.6

11. Alice in Borderland / All of Us Are Dead (2021-) - IMDb: 7.6

Kendisi gibi oyun bağımlısı arkadaşlara sahip olan Arisu, hayatın sıkıcılığından bunalıp bir anlığına daha eğlenceli bir evrende yaşamayı diler. Bunun üzerine bir sabah liseden iki arkadaşıyla beraber kendini başka bir dünyanın içinde bulur. Ancak burası hiç de hayal ettiği gibi görünmez. Çünkü bu evrende hayatta kalabilmek için tuzaklarla dolu ölümcül oyunlar oynaması gerekir. Bol adrenalinli bir dünya görmeye hazır mısınız?

12. The Umbrella Academy / Şemsiye Akademisi (2019-) - IMDb: 8.0

12. The Umbrella Academy / Şemsiye Akademisi (2019-) - IMDb: 8.0

Yeni yılda bu bilim kurgu dizisinin de üçüncü sezonu hayranlarıyla buluşmak üzere. Dizi, farklı ülkelerde yaşayan 43 kadının ortada hiçbir sebep yokken birdenbire hamile kalması ve Sir Reginald'ın doğan bebeklerden yedisini evlat edinmesiyle başlıyor. Sir Reginald, çocukları dünyayı kurtarmaları için 'Umbrella Academy'de yetiştiriyor. Süper güçlere sahip bu çocuklar; içlerinden birinin kaybolmasıyla önce dağılıyor, sonra babalarının ölüm haberiyle yeniden bir araya geliyor. Bakalım, yeni sezonda neler olacak?

13. Vikings: Valhalla (2022)

13. Vikings: Valhalla (2022)

25 Şubat 2022'de ilk defa yayında olacak dizi, 'Vikings' dizisinin bulunduğu dönemden yüz yıl sonrasını konu alıyor. Tarihe adını yazdıran kâşif Leif Eriksson, bir Kuzey prensi olan Harald Sigurdsson, Leif'in asi ve güzel kız kardeşi Freydis Eiriksdottir; dizinin başkahramanları. Bu üçlünün İngilizlerle dışardan ve Vikinglerle içerden anlaşmazlığa düşmesi, onları macera dolu yeni bir yolculuğa sürükler. Kattegat'tan çok uzağa yaptıkları bu denizaşırı yolculukta başlarına gelmeyen kalmaz. Tüm Viking hayranları, haydi yeniden ekran başına!

14. Ozark (2017-2022) - IMDb: 8.4

14. Ozark (2017-2022) - IMDb: 8.4

Birer finans danışmanı olan Marty ve ortağı, uyuşturucu kaçakçılığı yapan bir şirket için kara para aklar. Ortağı, Marty'den gizli bu şirketten para sızdırır, fark edildiğinde ise öldürülür. Hal böyle olunca Marty de vakit kaybetmeden eşi ve çocuklarını yanına alarak Güney Missouri'ye kaçar; fakat kısa sürede yakalanır. Öldürülme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Marty, uyuşturucu karteline bir teklifte bulunur. Konusuyla seyirciyi büyüleyen ve suç polisiye türünde olan dizi, final sezonuyla 21 Ocak'ta izleyicisiyle buluşacak.

15. After Life (2019-2022) - IMDb: 8.4

15. After Life (2019-2022) - IMDb: 8.4

Üçüncü sezonu 14 Ocak’ta yayımlanacak olan, kara mizah türündeki dizinin hem başrolünde hem yönetmen koltuğunda Ricky Gervais bulunuyor. Dizide bir gazetede çalışan Tony, eşini aniden kaybeder. Eşinin yokluğunu tarifsiz bir acıyla karşılayan adamın hayata tutunma isteği kalmaz. 'O acı çekmiyor. Her şeyin bitmiş olduğunu bile bilmiyor. Ben biliyorum ama onun beni özleyerek yaşamasındansa ben onu özleyerek yaşamayı tercih ederim. Onu bu kadar seviyorum.' şeklinde ölümsüz diyalogların ve mesajların yer aldığı bu diziyi kaçırmamanızı öneririz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. In From The Cold

16. In From The Cold

In From The Cold, ardında bıraktığı biyolojik mühendislik ürünü bir Rus ajanı olarak çalıştığı geçmişine geri dönmek ile ailesini riske atmak arasında bir seçim yapmak zorunda kalan bir annenin hayatına odaklanıyor.

17. Too Hot to Handle: 3. Sezon

17. Too Hot to Handle: 3. Sezon

Gösterişli bekâr gençler cennetin kıyılarında buluşup kaynaşıyor. Ama küçük bir sorun var. 100 bin dolar değerindeki büyük ödülü kazanmak için seksi bırakmaları gerekiyor.

18. Babamın Kemanı

18. Babamın Kemanı

Üzücü bir kayıp yaşayan küçük bir kız, kendisine mesafeli duran amcasıyla bağ kurmaya çalışır. Üstelik müziğe olan tutkuları gibi ortak bir noktaları da vardır.

19. Mother/Android

19. Mother/Android

Şiddetli bir android ayaklanmasıyla sarsılan kıyamet sonrası bir dünyada, genç bir hamile kadın ve erkek arkadaşı çaresizce güvenli bir yer arar.

20. Home Team

20. Home Team

Gerçek bir hikâyeden uyarlanan Home Team, ceza alan NFL koçu Sean Payton’ın Teksas’taki küçük bir kasabada oğlunun genç futbol takımına koçluk yaparak sahalara dönmesini konu ediniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Prensin Düğünü (

21. Prensin Düğünü (

New Yorklu kuaför Izzy düğününde görev aldığı çekici prensle aralarında bir kıvılcım hisseder. Acaba aşk mı galip gelecektir yoksa iş mi?

22. Issızlık

22. Issızlık

Toplumdan izole yaşayan bir ailenin sakin yaşantısı, korkunç bir yaratık tarafından altüst edildiğinde aralarındaki bağlar sınanır.

23. Neymar: Kusursuz Kaos

23. Neymar: Kusursuz Kaos

Dünya çapında sevilse de eleştiri oklarını daima üzerine çeken Neymar, özel hayatının ve muhteşem futbol kariyerinin iyi ve kötü tarafları hakkında konuşuyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
11
4
3
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın