Görüş Bildir
Haberler
2020 Yılında Hala Bunları Konuşuyor Olmamız Garip Değil mi? İnsanların Neden Övündüğünü Anlayamadığımız 15 Şey

2020 Yılında Hala Bunları Konuşuyor Olmamız Garip Değil mi? İnsanların Neden Övündüğünü Anlayamadığımız 15 Şey

Mia Zona
14.08.2020 - 08:15

Bu insanlar bizi biraz yordu. 😣

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Birilerinin kocişkosu olmakla veya evlenmekle övünenler...

İki insanın hayatını birleştirmesi elbette çok güzel bir şey ancak bazı insanlar evlenmenin övünme malzemesi olmadığını anlayamıyor. Kimse sizin düğününüzün ne kadara mal olduğunu, yüzüğünüzün kaç karat olduğunu veya eşinizle gittiğiniz balayını kıskanmıyor ve merak etmiyor.

2. Sosyal medyada gönderilerine gelen beğeniler ve takipçi sayısıyla övünenler...

Sosyal medyada gönderilere gelen beğenilerin fotoğrafın ne kadar estetik olduğuyla alakalı olmadığı birçok insan için anlaşılması güç bir gerçek. Ve tabii ki takipçi sayısı için de aynı durum söz konusu.

3. 'En son ilkokulda kitap okudum ben ya ehehe' diyerek övünenler...

Bir insanın cahilliğiyle övünebilmesi akıllara durgunluk verici bir olay. Biz almayalım. 😖

4. Çocuğunun ufacık başarılarını yere göğe sığdıramayıp övünenler...

Bir anaokulu öğretmeniyle konuşma fırsatınız olsaydı, çoğu velinin çocuğunu üstün zekalı gördüğü konusunda emin olabilirdiniz. Herkesin çocuğu elbette kendisi için en değerlidir ama yine de bu kadar abartmasak mı?

5. Üniversite mezunu olmakla övünenler...

Türkiye'de mezun olabileceğiniz 203 üniversite var, yurt dışındakileri saymıyoruz bile. 2020 yılında artık üniversite mezunu olmak o kadar olağan bir hale geldi ki, acaba artık bununla övünmeseniz mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İnsanlara yaptıkları kötülüklerle övünenler...

Bir insanın canını yakmak ne zamandan beri iyi bir şey? 🙄 Valla korkulur bu insanlardan. Onlar şeytana pabucunu ters giydirir!

7. Herhangi bir ünlüyle yaşadığı küçücük anlarla övünenler...

Ünlü biriyle aynı sokaktan yürümek, aynı kafede oturmak veya o ünlünün bir arkadaşının dıdısının dıdısı olması... Bununla övünenlere aslında bunların hiçbirinin bir önemi olmadığını kim anlatır?

8. Sosyal medyada tanımadığı kişilerden gelen sahte iltifatlarla dolu mesajlar ile övünenler...

Tanımadığı kişilerden gelen iltifat dolu mesajları açıp gösteren ve bunun üzerinden muhabbet yürütmeye çalışanlar... Bu kişilere gelen mesajlar düzenli olarak Instagram'ın hikayeler kısmında yakın arkadaşlarla paylaşılır. Tamam en güzel, en yakışıklı sizsiniz...

9. Sağlıklı yaşam için düzenli spor yapıp smoothie içmeyle övünenler...

Sağlıklı yaşam kararını verdiğinizde tüm faydaları size oluyor, diğer insanların hayatlarını etkileyen bir şey olmuyor. O yüzden 'Ben günde X km koşuyorum', 'Taze meyvelerle smoothie yapıp günde 2 kere içiyorum' laflarını duymak yoruyor. Hem de çok yoruyor...

10. Arkadaşlarının zenginliğiyle övünenler...

64.media.tumblr.com

Arkadaşının aldığı bir çantaya verdiği fiyat, kullandığı lüks araba, oturduğu asansörlü ev veya sahibi olduğu firmayla övünen insanlar, insanlarımız... Bunun sebebi kendini tatmin etmeye çalışmak mı dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Telefon rehberinde yüksek mevkiye sahip kişilerin olmasıyla övünenler...

Kimi insanların telefon rehberlerinde bir ilçe emniyet müdürünün veya savcının numarası varsa havalarından geçilmez. 'O beni çok sever ya, istediğim şeyi halletmesi bir telefonuma bakar.' derler ama nedense istenilen şeyler hiçbir zaman halledilemez. 🤷🏼‍♀️

12. Yurt dışında gezdiği yerlerle övünenler...

Yurt dışına çıkıp ülkeleri gezmek, dünyayı görmek birçok kişinin hayali olsa da bu hayali gerçekleştiren kişilerin gezdiği ülkeleri anlatırken üstten konuşması pek hoş olmuyor sanki. Bizden söylemesi. 🤐

13. Pahalı ve marka ürünler kullanmalarıyla övünenler...

Birinin ayakkabısına 'Aa çok güzelmiş!' dediğinizde direkt olarak ayakkabının markasını ve fiyatını söylüyorsa kaçın oradan. Hem de hızlıca!

14. Nereli olduğu konusunda övünenler...

Nereli olduğun, ebeveynlerin, dilin ve ırkın kendi tercihin olmadığı halde övünülecek bir şey olarak görülüyor. Hatta öyle ki, biriyle tanışıldığında kişinin adından sonra nereli olduğu soruluyor.

15. Yabancı dizi-film izlemesiyle övünenler...

2020 yılında dünyanın dört bir yanında çekilen dizi-filmlere oldukça kolay bir şekilde ulaşabiliyorken ortamlarda bir anda usta yönetmen kesilip Game of Thrones'un finalinin beklentilerini karşılamadığı konusunda konuşmak veya 'Oha ya nasıl izlemezsin tüm dünya izledi' cümlelerini duymak biraz can sıkıcı olabiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu içerikler de hoşunuza gidebilir; 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
177
85
24
10
6
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rickorick

#5 eğitim gayet de övünülecek bişeydir. Üniversite sayısı çok olabilir ama sonuçta okulu kazanmak için emek vermişsiniz sonra okumak için emek vermişsiniz ba... Devamını Gör

Dee Kat

ÇAYI ŞEKERSİZ İÇMESİYLE ÖVÜNENLER !! EVET BAĞIRIYORUM ÇÜNKÜ BIKTIM :))))

Bırak çayı şekersiz içmeyi ben çay içen insanlara hep hayranlıkla bakmışımdır :)). Mümkün değil içemiyorum çay :)

sensizsinema

Bence düzenli spor yapmak ve sağlıklı beslenmek gayet de övünülecek şeyler. Müthiş irade. Bu dönemde böyle şeyler çok zor, envai çeşit sağlıksız yiyecek var.... Devamını Gör