Görüş Bildir
Haberler
2014 Dünya Kupasında Unutulmayacak 10 Olay

2014 Dünya Kupasında Unutulmayacak 10 Olay

Ali Can Yıldırım
09.07.2014 - 22:04 Son Güncelleme: 10.07.2014 - 17:38

OLAYLAR OLAYALAR..

Demirbaş mevzuumuz Dünya Kupası bitmeden tarihe hiç unutulmayacak hatıralar bıraktı, hele dün öyle bir bıraktı ki Dünya Kupası bitmeden diger bırakanları da toplayıp size bir dizi hazırlamak istedim. Çünkü bundan sonra bu olayların kahramanı olmuş Ulkeler , Teknik Direktorler, hatta Hakemler ve Futbolcular, bütün hayatları boyunca bu olaylarla hatırlanacak. Bunu yaparken birazda anı manidar kılan fotoğraflardan da yardım istedik.

Kaynak: http://alicnyldrm.blogspot.com.tr/201...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

Tabiki Brezilya Almanya maçı bu hususda ilk sırayı alıyor. Sen ev sahibi olacaksın, yarı finale çıkacaksın, Dünya kupaları tarihinin en başarılı takımı olacaksın, bu kadar ekonomik kriz içinde bi tomar para dökeceksin sonra elin Almanı gelip seni kız arkadaşının önünde bi temiz dövecek, paranla rezil olmak böyle demek ki.

2.

2.

Miroslav Klose 16 gol atarak Dünya kupası tarihinin en golcü futbolcusu unvanına ulaştı. Kariyeri Zaten milli takim olan bir adam icin hakdilmis bir rekor.

3.

3.

Kosta Rika, İtalya, İngiltere ve Uruguay in olduğu grupdan lider çıktı. Ben hala anlamis degilim, ama oyle olmus.

4.

4.

Arjen Robben Hollanda nin İspanya yi 5-1 yendiği macda attığı gölün atağında saatte 37 km hıza ulaşarak, en hızlı futbolcu unvanına kavuştu. Hollanda nin İspanya yi 5-1 yenmesi ayrı bir rekor değil mi? Kardeşim dersen, susar, kızarır yutkunur ve onuda rekordan sayarım.

5.

5.

Asamoah Gyan Dünya Kupalarındaki 5. Golünü atarak, turnuva tarihinde en çok gol atan Afrikalı futbolcu oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

Hani ne zaman Dünya Kupası ile ilgili haber çıksa atılan efsane goller gösterilir ya; Van Basten in volesi, Maxi Rodriguez in örümcek ağı alan gölü, Denis Bergkamp in efsane kontrolü ve gölü, bu dünya kupasında da unutulmayacak 3 gol sıraladım;

İlki Robin Van Persie nin uçan kafası

İkincisi James Rodriguez in uzaktan volesi (Uruguay maci)

Uçüncüsü Messinin İran a son dakikada attığı mermi

7.

7.

Suarez in Uruguay İtalya maçında chiellini nin omzunu ısırması, bu duruma çok kızdım çünkü yapılan hareket akılla mantıkla açıklanacak bir hareket değil, tabi birde yazilarimizin temel taşı olan Uruguay ın onsuz bu iddaayi devam ettirmesi imkânsızdı. Bunu kendisi de biliyordu, bunlari zaten surekli konusuyoruz da Luis beyin bir kulagindan girip, digerinden cikiyor.

8.

8.

İspanya nin Turnuvaya gruplarda en ufak bir varlık gosteremeden elenmesi.Bana Fransanın 2002 de ki halini anımsattı. Zidane ve Henry İ izleyemeyecek olmak beni çok üzmüştü ama inanın bu İspanya da üzüldüğüm kimse yok, çünkü ekip olarak kazanıp öyle kaybettiler.

9.

9.

Nigel de Jong un artık futbol sahalarında olması beni rahatsız ediyor zira Xabi Alonso ya attığı tekme Futbolun ve mahalledeki delikanlılık kavramının dışında kalıyor. Yani aynı mahallede top oynasak kendisiyle birebir muhattap olmak isterdim, bunuda böyle bilsin.

10.

10.

On dedik ama bitmemiş turnuvaya haksızlık olmaması için bu bölümü bu akşamki, üçüncülük ve final maçına bırakıyorum, birden çok olay olursa da artık bir şekilde tek maddeye sikistiririz, lütfen sizde bu konu için benim üstüme gelmeyin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
6
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın