Görüş Bildir

Malatya'da yaşayan Sabite Bütün, 18 yıldır boyacılık yapıyor. Uzun süredir ayakkabı boyacılığı yapan Sabite anne 8 yıl önce eşini kaybettikten sonra evin tüm yükünü tek başına omuzluyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

63 yaşındaki Sabite Bütün, 18 yıldır ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlıyor.

Aylık 100 liraya kiraladığı bodrum kattaki evinin bir odasını sadece döşek ve halı koyabilen Sabite teyze, ekmek mücadelesini tüm zorluklara rağmen sürdürüyor.

"Çocuklarımı bu boyacılıkla büyüttüm. İki oğlum var, askere yolladım. O şekilde büyüttüm."

'Ev bomboş, bir halı getirseler... Dolabım bomboş, inanın ki kollarım ağrıyor, çamaşır yıkayamıyorum artık. Kim hayır yaparsa Allah için yapsın. Hiçbir şeyim de yok bundan başka. Bu iki yastığı da çöpten çıkardım. Yatağı da sanayiden bir tane adam getirdi. Komşularım getirdi 'Abla bunu al üstünde yat.' dediler. Yiyecek olarak darlık çekiyorum. Hayırseverlerden destek bekliyorum.'

"Günlük 25-50 lira arası kazancım oluyor"

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
136
56
16
6
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

"Otobüste Yer Vermediler Diye Ortalığı Birbirine Katan Teyze" içeriğinde, yaşlıların emeklilerin 65 yaş kartı iptal edilsin bedava otobüse binmesinler yazan ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

aynen oyle!

murat sütçü

çalmıyor,dilenmiyor gerçek ihtiyaç sahibi.

btrn80

sayın onedio, bu teyzeye ulaşabileceğimiz bir adres, bilgi, hesap numarası yok mu ? senin o boyalı ellerinden öperim teyzem..